afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Mini container kantoor Er zijn 5 producten

Mini container kantoor voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Een mini container voor het verzamelen van zakelijk afval op kantoor of kantorencomplex

De met twee wielen uitgeruste mini container is inmiddels niet meer uit het straatbeeld in Nederland en België (Vlaanderen) weg te denken. De mini container is uitermate geschikt voor het verzamelen van diverse soorten afval afval op kantoor of kantorencomplex. In Nederland en België is het gebruik van de grijze mini container voor (grof) vuil en de groene mini container voor het verzamelen van GFT afval inmiddels volledig geaccepteerd.

Lees meer »

 • Think MegaBini ontgeurder navulling
  Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder navulling

  Think MegaBini ontgeurder navullingNavulling membraan voor Think MegaBini houder voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Per 2 stuks verpakt. Houder apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurder navullingNavulling membraan voor Think MegaBini houder voor...

  Think MegaBini ontgeurder navullingNavulling membraan voor Think MegaBini houder voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke...

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

 • Containerkar 240 ltr
  Voorradig
  Containerkar 240 ltr

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein afvalbakje (21 liter). Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig de straat vegen en altijd alles tegelijkertijd meenemen. Niet meer helemaal teruglopen naar uw achtertuin als u in de voortuin bezig bent. Gewoon heel handig alles mee te nemen met deze containerkar.

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein...

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein afvalbakje (21 liter). Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig de straat vegen en altijd alles...

 • Container 2x 120 ltr
  Voorradig
  Container 2x 120 ltr

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120 liter container, bezem, schop en afvalbakje (21 liter). De kar is voorzien van 2 luchtbanden en 1 zwenkbaar neuswieltje. Standaard met grijze containers, andere kleuren containers a.u.b. specificeren bij uw bestelling.

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120...

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120 liter container, bezem, schop en afvalbakje (21 liter). De kar is voorzien van 2 luchtbanden...

 • Stevige Transportkar
  Voorradig
  Stevige Transportkar

  Transportkar op wielen  Robuuste stevige transportkar op 4 luchtbanden (incl. 2 zwenkwielen). De kar is geschikt voor 2 x 240 liter containers, die eenvoudig via de oprijplaat op de kar gezet of van de kar gehaald kunnen worden. De oprijplaat (65 cm breed) wordt bediend door de hendel aan de zijkant. Wanneer de oprijplaat naar beneden staat, worden 2 wielen geblokkeerd. Containers apart bestellen.

  Transportkar op wielen  Robuuste stevige transportkar op 4 luchtbanden (incl. 2...

  Transportkar op wielen  Robuuste stevige transportkar op 4 luchtbanden (incl. 2 zwenkwielen). De kar is geschikt voor 2 x 240 liter containers, die eenvoudig via de oprijplaat...

Mini containers voor bedrijfsverzamelgebouwen in diverse groottes en kleuren

De mini containers voor bedrijven zijn verkrijgbaar in diverse groottes en kleuren. Voor de twee meest gangbare modellen (de 120 liter en de 240 liter container) geldt dat deze beide in de volgende uitvoeringen verkrijgbaar zijn; rode minicontainer voor bedrijfsverzamelgebouwen, grijze minicontainer voor kantoren, gele minicontainer voor bedrijfsverzamelgebouwen, groene minicontainer (ook wel GFT container genoemd) voor kantoren, blauwe minicontainer voor bedrijfsverzamelgebouwen en bruine minicontainer voor kantoren. Afvalcontainerkopen.nl levert de minicontainer(s) aan bedrijven in Nederland en België.

Mini container in sterke kunststof uitvoering (HDPE) voor kantoren

De mini container voor kantoren is dankzij de sterke kunststof uitvoering geschikt voor langdurig en intensief gebruik in of rondom uw kantoor, de mini containers zijn -zonder uitzondering- gemaakt van (HDPE). De mini containers hebben in de regel een hoogte van +/- één meter en hebben een gestandaardiseerd uiterlijk zodat de containers vrijwel overal gelijk zijn.

Verkrijgbare mini container(s) voor bedrijfsverzamelgebouwen

 1. mini container voor bedrijfsverzamelgebouwen 120 liter inhoud
 2. mini container voor bedrijfsverzamelgebouwen 140 liter inhoud
 3. mini container voor bedrijfsverzamelgebouwen 240 liter inhoud
 4. mini container voor bedrijfsverzamelgebouwen 360 liter inhoud
 5. mini container voor bedrijfsverzamelgebouwen 400 liter inhoud

Productinformatie mini container voor toepassing op kantoor of kantorencomplex

De mini containers voor toepassing op kantoor of kantorencomplex zijn geschikt voor buitengebruik.: De mini containers voor toepassing op kantoor of kantorencomplex zijn geschikt voor buitengebruik.

De mini containers voor toepassing op kantoor of kantorencomplex zijn geschikt voor intensief gebruik.: De mini containers voor toepassing op kantoor of kantorencomplex zijn geschikt voor intensief gebruik.