afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Container kopen met dubbele opening of rood split deksel 1100 liter Er is 1 product.

Container kopen met dubbele opening of rood split deksel 1100 liter voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Container met dubbele opening of rood split deksel 1100 liter

Niets is vervelender dan rondslingerend afval of overvolle afvalbakken en containers. Met de container met dubbele opening of rood split deksel 1100 liter van Afvalcontainerkopen.nl bent er van verzekerd dat dit niet snel zal gebeuren. In ons assortiment vindt u een groot aantal 4-wiels containers met een inhoud van maar liefst 1100 liter, ja u leest het goed 1100 liter! De containers zoals de container met dubbele opening of rood split deksel 1100 liter zijn uitgerust met een split deksel wat zoveel betekent dat u de container aan beide kanten kunt openen om uw afval in de 4 wiels container te deponeren. De containers zijn er onder andere in grijs met een grijs deksel, blauw deksel, geel deksel, groen deksel, oranje deksel of rood deksel. Door deze opvallende combinaties is de 1100 liter container, een container die ideaal is voor gebruik op een sportvereniging, festival, park, bedrijventerrein, tuin, horeca of eventueel thuis. De container met dubbele opening of rood split deksel 1100 liter is waterdicht zodat vloeistoffen niet zomaar op de onderliggende grond terecht zullen komen.

Lees meer »

 • Grijze container 1100 ltr met rood split deksel
  Voorradig
  Grijze container 1100 ltr met rood split deksel

  Grijze container 1100 ltr met rood split dekselGrote capaciteit 4-wiel container van kunststof met rood split deksel. Het deksel uit 2 delen maakt het eenvoudig en minder zwaar om het deksel te openen, hierdoor is de container makkelijk toegankelijk. Voorzien van 4 handgrepen aan de zijkant en 4 rubberen wielen waarvan twee met rem. Inclusief opnametap om aan de belader te kunnen hangen.

  Grijze container 1100 ltr met rood split dekselGrote capaciteit 4-wiel container van...

  Grijze container 1100 ltr met rood split dekselGrote capaciteit 4-wiel container van kunststof met rood split deksel. Het deksel uit 2 delen maakt het eenvoudig en minder zwaar...

De container met dubbele opening of rood split deksel 1100 liter is ideaal voor een schone, opgeruimde omgeving

De container met dubbele opening of rood split deksel 1100 liter is ideaal voor een schone, opgeruimde omgeving en zorgt er voor dat u weinig tot geen last heeft van vuilnis en bijkomende problemen zoals ongedierte of nare luchtjes. Een perfecte keuze wanneer u veel afval produceert in of rondom huis, kantoor, vereniging of waar dan ook.

Container met dubbele opening of rood split deksel 1100 liter  met een lange levensduur

De container met dubbele opening of rood split deksel 1100 liter is een container met zwenkwielen en sterk split deksel die u een lange levensduur garandeert. Het is overigens natuurlijk ook mogelijk de container met dubbele opening of rood split deksel 1100 liter in bulkaantallen te kopen, wanneer u dit wenst bijvoorbeeld voor doorverkoop, sportvereniging, festival, bedrijventerrein of andere openbare plekken dan verzoeken wij u eerst contact op te nemen voor een offerte.

Verkrijgbare modellen container met dubbele opening of rood split deksel 1100 liter

 1. Grijze container kopen met inhoud van 1100 liter en een rood splitdeksel
 2. Grijze container met splitdeksel en opening aan bijde kanten
 3. Grijze container kopen met inhoud van 1100 liter en een blauw splitdeksel
 4. Grijze container met geel splitdeksel en opening aan bijde kanten
 5. Grijze container kopen met inhoud van 1100 liter en een groen splitdeksel
 6. Grijze container met oranje splitdeksel en opening aan bijde kanten

Productinformatie container met dubbele opening of rood split deksel 1100 liter container met een inhoud van 1100 liter en een split deksel voor grootverbruik aan huishoudelijk afval of zakelijk afval

De container met dubbele opening of rood split deksel 1100 liter container met een ruime inhoud van maar liefst 1100 liter en een split deksel is geschikt voor binnengebruik aanschaffen in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl: De container met dubbele opening of rood split deksel 1100 liter container met een ruime inhoud van maar liefst 1100 liter en een split deksel is geschikt voor binnengebruik.

De container met dubbele opening of rood split deksel 1100 liter container met een ruime inhoud van maar liefst 1100 liter en een split deksel is geschikt voor binnen- en buitengebruik aanschaffen in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl: De container met dubbele opening of rood split deksel 1100 liter container met een ruime inhoud van maar liefst 1100 liter en een split deksel is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De container met dubbele opening of rood split deksel 1100 liter container met een ruime inhoud van maar liefst 1100 liter en een split deksel is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl: De container met dubbele opening of rood split deksel 1100 liter container met een ruime inhoud van maar liefst 1100 liter en een split deksel is geschikt voor intensief gebruik.