afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Steun een goed doel met het verzamelen van aluminium blikjes Er zijn geen producten

Steun een goed doel met het verzamelen van aluminium blikjes

Verminder zwerfafval door blikjes in te zamelen en steun een goed doel

Een van de grootste ergernissen -en daarnaast ook zeer slecht voor het milieu- zijn rondslingerende frisdrank blikjes en blikjes met alcoholische dranken in de openbare ruimte. Of het nu langs snelwegen is of gewoon op straat in de stad of dorp vrijwel overal gooien gebruikers hun lege blikjes weg. De Canman kan niet al deze problemen oplossen, maar u wel een handje helpen om te zorgen dat er minder aluminium blikjes in het milieu terecht komen. De Canman zorgt er voor dat er fors minder aluminum blikjes zullen rondzwerven en daarnaast leveren de ingeleverde blikjes ook nog statiegeld op dat kan worden besteed aan een project naar keuze of bijvoorbeeld een goed doel.

Lees meer »

Nieuwe regelgeving om zwerfafval van aluminium blikjes tegen te gaan

Zwerfafval zorgt voor veel ergernis in Nederland en België. Het trekt flink wat ongedierte aan en het opruimen kost de overheid jaarlijks bijna 200 miljoen euro. Bovendien is zwerfvuil slecht voor de natuur, dier en ook de mens: het kan de bodem vervuilen en dieren eten het op of raken er in verstrikt. Mosselen, garnalen en andere zeedieren kunnen kleine deeltjes plastic opslaan in hun lichaam waardoor het in de voedselketen terecht komt.

Afvalbak met ruime inhoud van 145 liter

De Canman afvalbak heeft een hoogte van ongeveer een meter met een doorsnede van 50 centimeter en een inhoud van +/- 145 liter zodat er een flink aantal blikjes in kan worden verzameld. De afvalbak van kunststof is gemaakt in de vorm van een blikje zodat gelijk duidelijk is wat er in de afvalbak hoort. Er passen tussen de 300 en 500 blikjes in de bak (afhankelijk van hoe klein de blikjes worden gemaakt). De bak is gemaakt van stevig materiaal en heeft een rubberen rozet in de inwerpopening ter voorkoming van ongedierte, inregenen etc.

Afvalbak voor aluminium blikjes is nu te koop

De afvalbak waarmee je ook een goed doel kunt steunen online bestellen

Productinformatie Canman afvalbak voor nieuwe regelgeving

De opvallende afvalbak is geschikt voor gebruik buiten.: De grote en opvallende Canman afvalbak is geschikt voor buitengebruik.
Afvalbak voor aluminium zwerfafval gemaakt van sterke en degelijke materialen: De afvalbak in de vorm van een aluminium blikje is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites Canman afvalbak voor rondzwervende blikjes

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren statiegeld blikjes afvalbak.

Statiegeld Nederland blik
Statiegeld op blikjes - Plastic soup foundation
Statiegeld op blikjes is een feit