afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Inzamelen van plastic flessen op de sportvereniging Er zijn 3 producten

Plastic flessen inzamelen met de PETman op de sportvereniging

Plastic flesjes inzamelen op uw sportvereniging

Zoekt u een afvalbak voor het inzamelen van plastic flesjes dan is de PETman afvalbak een duurzame en opvallende optie. De afvalbak heeft een ruime inhoud van 210 liter, is zo'n 1 meter 80 hoog en heeft een doorsnede van 58 centimeter. De PE`Tman heeft een inwerpopening aan de voorzijde waar gebruikers eenvoudig hun lege flesjes in kunnen deponeren, zo voorkomt u rondzwervend afval en het statiegeld kan goed worden gebruikt als extraatje voor uw sportvereniging of misschien wilt u het als sportvereniging wel aan een goed doel naar keuze besteden. De afvalbak is in een flessen formaat uitgevoerd en valt dus zeer ze

Lees meer »

 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Voorradig
  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman,...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

 • Wikkel voor PETman
  Voorradig
  Wikkel voor PETman

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek...

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds...

  74,95 €
  Bekijken
 • PETman
  Voorradig
  PETman

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles aan tot het scheiden van flesjes. Bijpassende afvalzakken houden de binnenkant schoon. Wikkel apart leverbaar (en vanaf 5 stuks te personaliseren).

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor...

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles...

  252,50 €
  Bekijken

Zamel geld in voor uw club of een goed doel

Met het gebruik van de PETman is het heel gemakkelijk om geld in te zamelen voor uw club of een goed doel. De PETman kan worden "aangekleed" met een eigen wikkel, dit kan een standaard wikkel zijn of een wikkel dat in onze eigen studio kan worden ontworpen en geproduceerd. Ook is het mogelijk uw eigen ontwerp aan te leveren, het voordeel van een wikkel met een eigen design is dat u deze volledig kunt ontwerpen naar uw eigen inzichten of het goede doel waar u het statiegeld voor in wilt zamelen.

PETman afvalbak verkrijgbaar in diverse kleuren

De PETman afvalbak is verkrijgbaar in diverse kleuren, zo vind u de volgende kleuren in ons assortiment. Een zwarte PETman afvalbak, een witte PETman afvalbak, een oranje PETman afvalbak, een blauwe PETman afvalbak en een gele PETman afvalbak. Ook is het mogelijk de afvalbak in een eigen kleur naar keuze te laten produceren, dit is echter alleen mogelijk bij grote aantallen.

De statiegeld flesjes afvalbak online bestellen

Productinformatie afvalbak voor sportverenigingen online bestellen

Plastic flessen inzamelen met de PETman afvalbak bestellen geschikt voor gebruik buiten: De afvalbak voor sportverenigingen is geschikt voor buitengebruik.
Plastic flessen inzamelaar bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialenDe afvalbak voor sportverenigingen is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites afvalbak voor sportverenigingen

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren flesjes en flessen voor de afvalbak voor sportverenigingen.

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken
• 50 jaar natuur en milieu
Statiegeld Nederland - Innamepunten in Nederland
Statiegeld Nederland - Statiegeld in Nederland
Rijksoverheid - Statiegeld op kleine plastic flesjes
Alles over sport - Algemene info voor sportverenigingen