afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Combopersen Er zijn 51 producten

 • WaveBrake bodemverhoger, Rubbermaid
  Voorradig
  WaveBrake bodemverhoger, Rubbermaid

  WaveBrake bodemverhoger, RubbermaidKunststof bodemverhoger voor de WaveBrake neerwaartse combopers, zodat deze te gebruiken is met vlakmoppen.

  WaveBrake bodemverhoger, RubbermaidKunststof bodemverhoger voor de WaveBrake...

  WaveBrake bodemverhoger, RubbermaidKunststof bodemverhoger voor de WaveBrake neerwaartse combopers, zodat deze te gebruiken is met vlakmoppen.

 • Hygen vochtige microvezelmop 40 cm, Rubbermaid
  Voorradig
  Hygen vochtige microvezelmop 40 cm, Rubbermaid

  Hygen vochtige microvezelmop 40 cm, RubbermaidMop van superieur microvezeltextiel met zigzagschrobstrepen voor klamvochtig gebruik. Tot 90% minder waterverbruik in vergelijking met traditionele klamvochtige moppen. Met klittenband te bevestigen en voorzien van kleurgecodeerde linten die de kans op kruisbesmetting verminderen.

  Hygen vochtige microvezelmop 40 cm, RubbermaidMop van superieur microvezeltextiel met...

  Hygen vochtige microvezelmop 40 cm, RubbermaidMop van superieur microvezeltextiel met zigzagschrobstrepen voor klamvochtig gebruik. Tot 90% minder waterverbruik in vergelijking...

  12,95 €
  Bekijken
 • Professionele microvezeldoek, Rubbermaid
  Voorradig
  Professionele microvezeldoek, Rubbermaid

  Professionele microvezeldoek, RubbermaidKwalitatief hoogwaardige microvezels voor optimale schoonmaakprestaties en duurzaamheid. Zeer goed absorberend vermogen. Verwijderd tot 99,9% microben. In verschillende kleuren voor elke ruimte of taak. Voldoet dankzij deze kleurcodering aan de HACCP richtlijnen.

  Professionele microvezeldoek, RubbermaidKwalitatief hoogwaardige microvezels voor...

  Professionele microvezeldoek, RubbermaidKwalitatief hoogwaardige microvezels voor optimale schoonmaakprestaties en duurzaamheid. Zeer goed absorberend vermogen. Verwijderd tot...

  12,95 €
  Bekijken
 • Hygen Quick Connect traditionele mopsteel, Rubbermaid
  Voorradig
  Hygen Quick Connect traditionele mopsteel, Rubbermaid

  Hygen Quick Connect traditionele mopsteel, RubbermaidRechte aluminium steel met Quick Connect mechanisme zorgt voor een eenvoudige en tijdbesparende wissel van de houder. Voorzien van grote comfortabele greep.

  Hygen Quick Connect traditionele mopsteel, RubbermaidRechte aluminium steel met Quick...

  Hygen Quick Connect traditionele mopsteel, RubbermaidRechte aluminium steel met Quick Connect mechanisme zorgt voor een eenvoudige en tijdbesparende wissel van de houder....

 • Carry Caddy, Rubbermaid
  Voorradig
  Carry Caddy, Rubbermaid

  Carry Caddy, RubbermaidHandige bak voor het vervoeren van gereedschap of schoonmaakmiddelen.

  Carry Caddy, RubbermaidHandige bak voor het vervoeren van gereedschap of...

  Carry Caddy, RubbermaidHandige bak voor het vervoeren van gereedschap of schoonmaakmiddelen.

 • Sani-mop, Rubbermaid
  Voorradig
  Sani-mop, Rubbermaid

  Sani-mop, Rubbermaid Katoenen vlakmop met geluste uiteinden en tailband waardoor het verwarren van het garen na een wasbeurt wordt verminderd.

  Sani-mop, Rubbermaid Katoenen vlakmop met geluste uiteinden en tailband waardoor het...

  Sani-mop, Rubbermaid Katoenen vlakmop met geluste uiteinden en tailband waardoor het verwarren van het garen na een wasbeurt wordt verminderd.

 • Dubbelzijdige Microfibre Mop Plus, Rubbermaid
  Voorradig
  Dubbelzijdige Microfibre Mop Plus, Rubbermaid

  Dubbelzijdige Microfibre Mop Plus, RubbermaidHoogwaardige microvezel mop speciaal ontworpen voor het Hygen Clean Water System. Dubbelzijdig te gebruiken voor het reinigen van 45 m2 met één wringbeurt. Reinigt zonder strepen achter te laten. Voorzien van kleurgecodeerde strepen die kruisbesmetting helpen voorkomen. Geschikt voor gladde oppervlakken zoals linoleum en marmer.

  Dubbelzijdige Microfibre Mop Plus, RubbermaidHoogwaardige microvezel mop speciaal...

  Dubbelzijdige Microfibre Mop Plus, RubbermaidHoogwaardige microvezel mop speciaal ontworpen voor het Hygen Clean Water System. Dubbelzijdig te gebruiken voor het reinigen van 45...

  15,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Antimicrobische Sani-mop 46 cm, Rubbermaid

  Antimicrobische Sani-mop 46 cm, Rubbermaid 4-lagige vlakmop bestaande uit een mengeling van katoen en synthetische garen met geluste uiteinden en tailband waardoor het verwarren van het garen na een wasbeurt wordt verminderd. De antimicrobische bescherming verlengt de levensduur van de mop en verzekert u van de maximale hygiëne door het tegengaan van de groei van micro-organismen.

  Antimicrobische Sani-mop 46 cm, Rubbermaid 4-lagige vlakmop bestaande uit een mengeling...

  Antimicrobische Sani-mop 46 cm, Rubbermaid 4-lagige vlakmop bestaande uit een mengeling van katoen en synthetische garen met geluste uiteinden en tailband waardoor het verwarren...

 • Hygen Quick Connect korte telescoopsteel, Rubbermaid
  Voorradig
  Hygen Quick Connect korte telescoopsteel, Rubbermaid

  Hygen Quick Connect korte telescoopsteel, RubbermaidRechte aluminium steel met Quick Connect mechanisme zorgt voor een eenvoudige en tijdbesparende wissel van de houder. Voorzien van grote comfortabele greep. De steel kan worden verlengd van 50,8 tot 101,6 cm.

  Hygen Quick Connect korte telescoopsteel, RubbermaidRechte aluminium steel met Quick...

  Hygen Quick Connect korte telescoopsteel, RubbermaidRechte aluminium steel met Quick Connect mechanisme zorgt voor een eenvoudige en tijdbesparende wissel van de houder....

 • Voorradig
  Step-mop, Rubbermaid

  Step-mop, Rubbermaid Katoenen vlakmop met geluste uiteinden en tailband waardoor het verwarren van het garen na een wasbeurt wordt verminderd.

  Step-mop, Rubbermaid Katoenen vlakmop met geluste uiteinden en tailband waardoor het...

  Step-mop, Rubbermaid Katoenen vlakmop met geluste uiteinden en tailband waardoor het verwarren van het garen na een wasbeurt wordt verminderd.

 • Dubbelzijdige microvezelmop voor ruwe oppervlakken, Rubbermaid
  Voorradig
  Dubbelzijdige microvezelmop voor ruwe oppervlakken,...

  Dubbelzijdige microvezelmop voor ruwe oppervlakken, RubbermaidHoogwaardige microvezel mop speciaal ontworpen voor het Hygen Clean Water System. Dubbelzijdig te gebruiken voor het reinigen van 45 m2 met één wringbeurt. Reinigt zonder strepen achter te laten.

  Dubbelzijdige microvezelmop voor ruwe oppervlakken, RubbermaidHoogwaardige microvezel...

  Dubbelzijdige microvezelmop voor ruwe oppervlakken, RubbermaidHoogwaardige microvezel mop speciaal ontworpen voor het Hygen Clean Water System. Dubbelzijdig te gebruiken voor...

  18,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Antimicrobische Step-mop 51 cm, Rubbermaid

  Antimicrobische Step-mop 51 cm, Rubbermaid 4-lagige vlakmop bestaande uit een mengeling van katoen en synthetische garen met geluste uiteinden en tailband waardoor het verwarren van het garen na een wasbeurt wordt verminderd. De antimicrobische bescherming verlengt de levensduur van de mop en verzekert u van de maximale hygiëne door het tegengaan van de groei van micro-organismen.

  Antimicrobische Step-mop 51 cm, Rubbermaid 4-lagige vlakmop bestaande uit een mengeling...

  Antimicrobische Step-mop 51 cm, Rubbermaid 4-lagige vlakmop bestaande uit een mengeling van katoen en synthetische garen met geluste uiteinden en tailband waardoor het verwarren...

 • Hygen Quick Connect steelstoffer, Rubbermaid
  Voorradig
  Hygen Quick Connect steelstoffer, Rubbermaid

  Hygen Quick Connect steelstoffer, RubbermaidFlexibele steelstoffer met microvezel hoes met open lussen uitsluitend voor droog gebruik. De hoes blijft dankzij klittenband en elastiek goed zitten. Voorzien van het Quick Connect mechanisme waardoor de stoffer eenvoudig kan worden verlengd.

  Hygen Quick Connect steelstoffer, RubbermaidFlexibele steelstoffer met microvezel hoes...

  Hygen Quick Connect steelstoffer, RubbermaidFlexibele steelstoffer met microvezel hoes met open lussen uitsluitend voor droog gebruik. De hoes blijft dankzij klittenband en...

 • Voorradig
  WaveBrake vuilwateremmer, Rubbermaid

  WaveBrake vuilwateremmer, RubbermaidVuilwateremmer scheidt vuil water van schoon water. Te gebruiken in combinatie met de WaveBrake combopers.

  WaveBrake vuilwateremmer, RubbermaidVuilwateremmer scheidt vuil water van schoon water....

  WaveBrake vuilwateremmer, RubbermaidVuilwateremmer scheidt vuil water van schoon water. Te gebruiken in combinatie met de WaveBrake combopers.

  23,95 €
  Bekijken
 • Hygen Quick Connect houder 40 cm, Rubbermaid
  Voorradig
  Hygen Quick Connect houder 40 cm, Rubbermaid

  Hygen Quick Connect houder 40 cm, RubbermaidAluminium houder met vervangbare klittenbandstrips aan de onderzijde voor het eenvoudig vastmaken van alle Hygen microvezel(stof)moppen voor klamvochtig gebruik. De trapeziumvorm, afgeronde hoeken en het vlakke profiel vereenvoudigt het schoonmaken in hoeken en moeilijk bereikbare plaatsen.

  Hygen Quick Connect houder 40 cm, RubbermaidAluminium houder met vervangbare...

  Hygen Quick Connect houder 40 cm, RubbermaidAluminium houder met vervangbare klittenbandstrips aan de onderzijde voor het eenvoudig vastmaken van alle Hygen...

 • Hygen Quick Connect rechte telescoopsteel, Rubbermaid
  Voorradig
  Hygen Quick Connect rechte telescoopsteel, Rubbermaid

  Hygen Quick Connect rechte telescoopsteel, RubbermaidRechte aluminium steel met Quick Connect mechanisme zorgt voor een eenvoudige en tijdbesparende wissel van de houder. Voorzien van grote comfortabele greep. De steel kan worden verlengd van 121,9 tot 182,9 cm.

  Hygen Quick Connect rechte telescoopsteel, RubbermaidRechte aluminium steel met Quick...

  Hygen Quick Connect rechte telescoopsteel, RubbermaidRechte aluminium steel met Quick Connect mechanisme zorgt voor een eenvoudige en tijdbesparende wissel van de houder....

 • Hygen Quick Connect ergonomische telescoopsteel, Rubbermaid
  Voorradig
  Hygen Quick Connect ergonomische telescoopsteel,...

  Hygen Quick Connect ergonomische telescoopsteel, Rubbermaid Aluminium telescoopsteel voor mophouder voorzien van unieke greep met ergonomische vorm. Het Quick Connect mechanisme zorgt voor een eenvoudige en tijdbesparende wissel van de houder. De steel kan worden verlengd van 115 tot 186 cm.

  Hygen Quick Connect ergonomische telescoopsteel, Rubbermaid Aluminium telescoopsteel...

  Hygen Quick Connect ergonomische telescoopsteel, Rubbermaid Aluminium telescoopsteel voor mophouder voorzien van unieke greep met ergonomische vorm. Het Quick Connect mechanisme...

 • Hygen Quick Connect steelstoffer met hoogwaardige microvezel
  Voorradig
  Hygen Quick Connect steelstoffer met hoogwaardige...

  Hygen Quick Connect steelstoffer met hoogwaardige microvezel, RubbermaidFlexibele steelstoffer met hoogwaardige microvezelhoes voor zowel droog als klamvochtig gebruik. Zeer geschikt voor sterk verontreinigde oppervlakken en voor verwijdering van haren. De hoes blijft dankzij klittenband en elastiek goed zitten.

  Hygen Quick Connect steelstoffer met hoogwaardige microvezel, RubbermaidFlexibele...

  Hygen Quick Connect steelstoffer met hoogwaardige microvezel, RubbermaidFlexibele steelstoffer met hoogwaardige microvezelhoes voor zowel droog als klamvochtig gebruik. Zeer...

 • Kleurgecodeerde set met wringergreep, Rubbermaid
  Voorradig
  Kleurgecodeerde set met wringergreep, Rubbermaid

  Kleurgecodeerde set met wringergreep, Rubbermaid4 gekleurde handgrepen voor het Hygen Clean Water System.

  Kleurgecodeerde set met wringergreep, Rubbermaid4 gekleurde handgrepen voor het Hygen...

  Kleurgecodeerde set met wringergreep, Rubbermaid4 gekleurde handgrepen voor het Hygen Clean Water System.

 • Voorradig
  Invader mopsteel, Rubbermaid

  Invader mopsteel, Rubbermaid Mopsteel van polypropyleen en glasvezel voor vochtige moppen. Het duimwiel van de Invader Side Gate steel klemt de mop met headband (12,7 cm) stevig vast.

  Invader mopsteel, Rubbermaid Mopsteel van polypropyleen en glasvezel voor vochtige...

  Invader mopsteel, Rubbermaid Mopsteel van polypropyleen en glasvezel voor vochtige moppen. Het duimwiel van de Invader Side Gate steel klemt de mop met headband (12,7 cm) stevig...

 • Hygen microvezelstofmop 120 cm, Rubbermaid
  Voorradig
  Hygen microvezelstofmop 120 cm, Rubbermaid

  Hygen microvezelstofmop 120 cm, RubbermaidMop van microvezel met zigzagpatroon en hoogpolige dichte lussen om meer stof en vuil te verzamelen en vast te houden.

  Hygen microvezelstofmop 120 cm, RubbermaidMop van microvezel met zigzagpatroon en...

  Hygen microvezelstofmop 120 cm, RubbermaidMop van microvezel met zigzagpatroon en hoogpolige dichte lussen om meer stof en vuil te verzamelen en vast te houden.

 • Hygen Quick Connect houder 60 cm, Rubbermaid
  Voorradig
  Hygen Quick Connect houder 60 cm, Rubbermaid

  Hygen Quick Connect houder 60 cm, RubbermaidAluminium houder en 60 cm brede vloertrekker met vervangbare klittenbandstrips aan de onderzijde voor het eenvoudig vastmaken van alle Hygen microvezel(stof)moppen voor klamvochtig gebruik.

  Hygen Quick Connect houder 60 cm, RubbermaidAluminium houder en 60 cm brede...

  Hygen Quick Connect houder 60 cm, RubbermaidAluminium houder en 60 cm brede vloertrekker met vervangbare klittenbandstrips aan de onderzijde voor het eenvoudig vastmaken van...

 • Hygen microvezelglasdoek, Rubbermaid
  Voorradig
  Hygen microvezelglasdoek, Rubbermaid

  Hygen microvezelglasdoek, Rubbermaid Microvezeldoek van glad weefsel voor het reinigen van glas en gepolijste oppervlakken zonder achterblijvend stof.

  Hygen microvezelglasdoek, Rubbermaid Microvezeldoek van glad weefsel voor het reinigen...

  Hygen microvezelglasdoek, Rubbermaid Microvezeldoek van glad weefsel voor het reinigen van glas en gepolijste oppervlakken zonder achterblijvend stof.

  37,95 €
  Bekijken
 • Hygen Quick Connect houder 90 cm, Rubbermaid
  Voorradig
  Hygen Quick Connect houder 90 cm, Rubbermaid

  Hygen Quick Connect houder 90 cm, RubbermaidAluminium houder met vervangbare klittenbandstrips aan de onderzijde voor het eenvoudig vastmaken van alle Hygen microvezel(stof)moppen voor klamvochtig gebruik. De trapeziumvorm, afgeronde hoeken en het vlakke profiel vereenvoudigt het schoonmaken in hoeken en moeilijk bereikbare plaatsen.

  Hygen Quick Connect houder 90 cm, RubbermaidAluminium houder met vervangbare...

  Hygen Quick Connect houder 90 cm, RubbermaidAluminium houder met vervangbare klittenbandstrips aan de onderzijde voor het eenvoudig vastmaken van alle Hygen...

 • Microvezelvervanghoes voor steelstoffer, Rubbermaid
  Voorradig
  Microvezelvervanghoes voor steelstoffer, Rubbermaid

  Microvezelvervanghoes voor steelstoffer, RubbermaidVervangende hoes van microvezel met open lussen voor droog gebruik. Geschikt voor de Hygen Quick Connect flexibele steelstoffer (VB 000850).

  Microvezelvervanghoes voor steelstoffer, RubbermaidVervangende hoes van microvezel met...

  Microvezelvervanghoes voor steelstoffer, RubbermaidVervangende hoes van microvezel met open lussen voor droog gebruik. Geschikt voor de Hygen Quick Connect flexibele...

  59,95 €
  Bekijken