afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

240 liter minicontainer met slot bestellen webshop Er zijn 5 producten

minicontainer met slot en gleuf bestellen webshop

Eenvoudig online een 240 liter mini-container met gleuf en slot bestellen

Gemakkelijk een 240 liter mini-container met gleuf en slot bestellen kan in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl, in onze uitgebreide webshop vindt u alle mogelijke 240 liter mini-containers. De standaard 240 liter mini-containers zijn in diverse kleuren beschikbaar en bij grotere aantallen (500-1000 stuks) is het zelfs mogelijk mini-containers in “eigen” kleuren te bestellen. De 240 liter mini-container met slot en gleuf is standaard in een blauwe uitvoering verkrijgbaar. Bij grote aantallen is het echter ook voor dit model mogelijk een andere kleur te kiezen.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

 • Voorradig
  Mini-container 240 ltr

  Mini container met een inhoud van 240 liter met gekleurd dekselDeze mini-container van 240 liter is een sterke prullenbak met gekleurd deksel die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Mini container met een inhoud van 240 liter met gekleurd dekselDeze mini-container van...

  Mini container met een inhoud van 240 liter met gekleurd dekselDeze mini-container van 240 liter is een sterke prullenbak met gekleurd deksel die niet veel ruimte in beslag...

  67,95 €
  Bekijken
 • Mini-container 240 ltr
  Voorradig
  Mini-container 240 ltr

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van...

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt....

  67,95 €
  Bekijken
 • Container met gleuf en slot
  Voorradig
  Container met gleuf en slot

  Minicontainer 240 liter met papiergleufSterke mini-container met papiergleuf op de bovenkant. Door deze kleine gleuf is de container enorm geschikt voor het indoen van vertrouwelijke gegevens. Deze container wordt vaak gebruik om te stemmen voor bijvoorbeeld verkiezingen, de container met gleuf is enkel in blauw beschikbaar. Heeft u interesse in een andere kleur neem dan contact op.

  Minicontainer 240 liter met papiergleufSterke mini-container met papiergleuf op de...

  Minicontainer 240 liter met papiergleufSterke mini-container met papiergleuf op de bovenkant. Door deze kleine gleuf is de container enorm geschikt voor het indoen van...

 • Voorradig
  Mini-container 240 ltr verzinkt

  Verzinkte mini container met een inhoud van 240 literDeze verzinkte mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Verzinkte mini container met een inhoud van 240 literDeze verzinkte mini-container van...

  Verzinkte mini container met een inhoud van 240 literDeze verzinkte mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt....

240 liter mini-containers met gleuf en slot van zeer sterk kunststof

De mini-containers zijn gemaakt van zeer sterk kunststof en dankzij het slot en de gleuf uitermate geschikt voor het opslaan van vertrouwelijke gegevens tijdens bijvoorbeeld verkiezingen. Dankzij de grote inhoud is het mogelijk om voldoende stemformulieren op te slaan in de container. Uitgerust met een stevige handgreep en zwarte, slijtvaste wielen is de mini-container handzaam qua gebruik en makkelijk te verplaatsen. U kunt de 240 liter mini-container met gleuf en slot bestellen in onze online webshop.

Niet alleen mini-containers met slot en gleuf

Naast de mini-containers met slot en gleuf hebben wij nog 2 speciale modellen mini-containers met een inhoud van 240 liter in ons assortiment; de mini-container voor het verwerken van plastic (foliestek) afval en de mini-container met glasrozet voor het verwerken van plastic of glazen flesjes op bijvoorbeeld festivals of sportverenigingen.

Verkrijgbare modellen 240 liter mini-container met slot en gleuf bestellen

Productinformatie 240 liter minicontainer met slot en gleuf bestellen in de webshop

240 liter minicontainer met slot bestellen webshop geschikt voor gebruik buiten: De 240 liter minicontainer met slot en gleuf is geschikt voor buitengebruik.
240 liter minicontainer met slot bestellen webshop zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De 240 minicontainer met slot en gleuf is geschikt voor intensief gebruik.