afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Petman voor statiegeld PET flessen Er zijn 3 producten

Statiegeld flessen inzamelen voor sportvereniging, school of event

Petman voor het verzamelen van statiegeld PET flessen

Met de Petman zamelt u eenvoudig en snel statiegeld flesjes in, of het nu op kantoor, school, scholengemeenschap, stichting of sportcomplex is. De Petman's zijn ook handig om te plaatsen tijdens events zoals bijvoorbeeld Koningsdag, een sportdag of feestdag. De Petman heeft een opvallende uitstraling en valt zeker op zodat uw bezoekers hun flesjes niet zomaar meer op de grond zullen gooien. De Petman is van zeer degelijk kwaliteit en kan een flink aantal flesjes verzamelen, deze statiegeld flesjes verzameld u zodoende eenvoudig om vervolgens af te geven op de daarvoor aangewezen inzamelingspunten.

Lees meer »

 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Voorradig
  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman,...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

 • Wikkel voor PETman
  Voorradig
  Wikkel voor PETman

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek...

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds...

  74,95 €
  Bekijken
 • PETman
  Voorradig
  PETman

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles aan tot het scheiden van flesjes. Bijpassende afvalzakken houden de binnenkant schoon. Wikkel apart leverbaar (en vanaf 5 stuks te personaliseren).

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor...

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles...

  252,50 €
  Bekijken

Een schoner mileu en minder zwervuil overlast

Dankzij de Petman heeft u als bezoeker of omwonende aantoonbaar minder last van rondzwervende flesjes die het straatbeeld of sporcomplex ontsieren. Niet alleen voorkomt u rondzwervende flesjes, het is ook mogelijk om als school of vereniging een extraatje bij te verdienen, deze inkomsten kunt u bijvoorbeeld aan een goed doel doneren of beschikbaar stellen voor een leuk project op school of sportvereniging. Jaarlijks worden bijvoorbeeld 900 miljoen kleine en 600 miljoen grote plastic flessen frisdrank en water verkocht in Nederland dus tel uit uw winst!

De Petman is verkrijgbaar in 4 kleuren

De Petman is verkrijgbaar in 4 kleuren op dit moment en kan worden aangekleed met basic wikkels in ons assortiment of u kunt een eigen design aanleveren of op maat laten ontwerpen door inze in-house ontwerpafdeling.

PETman online bestellen


Productinformatie PETman voor statiegeld flessen online bestellen

PETman in meerdere kleuren bestellen geschikt voor gebruik buiten: De PETman voor statiegeld flessen is geschikt voor buitengebruik.
PETman afvalbak voor flesjes bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De PETman voor statiegeld flessen is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites voor statiegeld flessen

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren flesjes en flessen voor de statiegeld flessen.

Kennisinstituut Duruzaam Verpakken
• 50 jaar natuur en milieu
Statiegeld Nederland - Innamepunten in Nederland
Statiegeld Nederland - Statiegeld in Nederland
Rijksoverheid - Statiegeld op kleine plastic flesjes
Alles over sport - Algemene info voor sportverenigingen