afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Mobiele container 110 ltr, Rubbermaid

Mobiele container 110 ltr, Rubbermaid

Mobiele container 110 ltr, Rubbermaid

Mobiele container 110 ltr, Rubbermaid
Mobiele container basis van polypropyleen met ergonomische handgrepen. De verzonken wielen besparen ruimte. Scharnierend deksel in diverse kleuren leverbaar (apart bestellen).

AK002901

42,95

In mandje

Meer informatie

Mobiele container 110 ltr, Rubbermaid kopen

Eenvoudig te verplaatsen mobiele container

Beige container met een inhoud van 110 liter dat is de mobiele container van Rubbemaid, eventueel uit te breiden met een gekleurd deksel in beige, zwart, geel, rood, groen of blauw. De container is van degelijke kwaliteit en voorkomt het lekken van vocht uit afval of nare geurtjes dankzij het goed sluitende deksel. Met de Rubbermaid 110 liter mobiele container bent u verzekerd van een ideale container voor klein en grof afval in huis, klusruimte, opbergruimte, loods of kantoor.

De mobiele container 110 ltr, Rubbermaid kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Op zoek naar een mobiele container die u in staat stelt diverse afvalstromen te beheren, dan is de mobiele container van Rubbermaid een perfecte keuze. Wij leveren onze producten zoals de mobiele container 110 ltr, Rubbermaid direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De mobiele container 110 ltr, Rubbermaid bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Afvalcontainerkopen.nl.

Productinformatie mobiele container 110 ltr, Rubbermaid voor gebruik in huis of kantoor

De mobiele container 110 ltr, Rubbermaid is geschikt voor binnen- en buitengebruik.: De mobiele container 110 ltr, Rubbermaid is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De mobiele container 110 ltr, Rubbermaid is geschikt voor intensief gebruik.: De mobiele container 110 ltr, Rubbermaid is geschikt voor intensief gebruik.

Productgegevens

  • Hoogte (mm) - 805mm
  • Breedte (mm) - 510mm
  • Diepte (mm) - 520mm

Accessoires