afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

240 liter kliko afvalcontainer bestellen Er zijn 7 producten

240 liter kliko bestellen in de webshop Afvalcontainerkopen.nl

Eenvoudig een 240 liter kliko afvalcontainer bestellen

Kliko afvalbakken met een inhoud van 240 liter vindt u in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl, in onze webshop vindt u verschillende soorten 240 liter kliko afvalcontainers. De 240 liter kunststof kliko’s hebben een lange levensduur en zijn gemaakt van sterke materialen. Kortom; ideale afvalcontainers vooor het inzamelen van vrijwel al uw afval.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

 • Voorradig
  Mini-container 240 ltr

  Mini container met een inhoud van 240 liter met gekleurd dekselDeze mini-container van 240 liter is een sterke prullenbak met gekleurd deksel die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Mini container met een inhoud van 240 liter met gekleurd dekselDeze mini-container van...

  Mini container met een inhoud van 240 liter met gekleurd dekselDeze mini-container van 240 liter is een sterke prullenbak met gekleurd deksel die niet veel ruimte in beslag...

  67,95 €
  Bekijken
 • Mini-container 240 ltr
  Voorradig
  Mini-container 240 ltr

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van...

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt....

  67,95 €
  Bekijken
 • Glascontainer met glasrozet
  Voorradig
  Glascontainer met glasrozet

  Minicontainer met glasrozet 240 literDe gele container is speciaal gemaakt om glas in te gooien. Mocht u deze niet willen gebruiken voor glas is dat ook geen probleem. De deksel kan namelijk net als bij de grijze en groene bak opengemaakt worden.

  Minicontainer met glasrozet 240 literDe gele container is speciaal gemaakt om glas in...

  Minicontainer met glasrozet 240 literDe gele container is speciaal gemaakt om glas in te gooien. Mocht u deze niet willen gebruiken voor glas is dat ook geen probleem. De deksel...

  119,95 €
  Bekijken
 • Container met gleuf en slot
  Voorradig
  Container met gleuf en slot

  Minicontainer 240 liter met papiergleufSterke mini-container met papiergleuf op de bovenkant. Door deze kleine gleuf is de container enorm geschikt voor het indoen van vertrouwelijke gegevens. Deze container wordt vaak gebruik om te stemmen voor bijvoorbeeld verkiezingen, de container met gleuf is enkel in blauw beschikbaar. Heeft u interesse in een andere kleur neem dan contact op.

  Minicontainer 240 liter met papiergleufSterke mini-container met papiergleuf op de...

  Minicontainer 240 liter met papiergleufSterke mini-container met papiergleuf op de bovenkant. Door deze kleine gleuf is de container enorm geschikt voor het indoen van...

 • 5x Mini-container 240 liter
  Voorradig
  5x Mini-container 240 liter

  Mini-container 240 liter BULK voordeel Deze kunststof mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak van het merk Pestan die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Mini-container 240 liter BULK voordeel Deze kunststof mini-container van 240 liter is...

  Mini-container 240 liter BULK voordeel Deze kunststof mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak van het merk Pestan die niet veel ruimte in beslag...

  Aanbieding! 309,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Mini-container 240 ltr verzinkt

  Verzinkte mini container met een inhoud van 240 literDeze verzinkte mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Verzinkte mini container met een inhoud van 240 literDeze verzinkte mini-container van...

  Verzinkte mini container met een inhoud van 240 literDeze verzinkte mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt....

Kliko met inhoud van 240 liter

Dankzij de grote inhoud van maar liefst 240 liter is de kliko ideaal voor het inzamelen van diverse soorten huisafval of bedrijfsafval. De 240 liter kliko’s zijn zeer sterk en daarnaast natuurlijk ook zeer geschikt voor het afvoeren en verwerken van GFT afval. een andere mogelijkheid is om de 240 liter kliko afvalcontainer te gebruiken voor de opslag van diverse materialen of vloeistoffen. De 240 liter kliko is uitgerust met 2 zwarte slijtvaste wielen en een stevige kunststof handgreep zodat de afvalcontainer gemakkelijk kan worden verplaatst.

240 liter kliko afvalcontainer verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen

De 240 liter kliko afvalcontainer is verkrijgbaar in diverse kleuren en meerdere uitvoeringen. Naast de bekende (standaard) 240 liter kliko afvalcontainer zijn er 3 kliko’s in een aparte uitvoering; een afvalcontainer kliko 240 liter met foliestek, een afvalcontainer kliko 240 liter met gleuf plus slot en een afvalcontainer kliko 240 liter met glasrozet. De standaard uitvoeringen van de 240 liter kliko afvalcontainer zijn verkrijgbaar in het blauw, bruin, geel, grijs, groen en rood. De 240 liter kliko met foliestek is verkijgbaar in het rood, de 240 liter kliko met gleuf plus slot is verkrijgbaar in het blauw en de 240 liter kliko met glasrozet is verkrijgbaar in het geel.

Beschikbare modellen 240 liter kliko afvalcontainer bestellen

Productinformatie kliko afvalcontainer 240 liter

240 liter kliko afvalcontainer bestellen geschikt voor gebruik buiten: De kliko afvalcontainer met een inhoud van 240 liter is geschikt voor buitengebruik.
240 liter kliko afvalcontainer bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De kliko afvalcontainer met een inhoud van 240 liter is geschikt voor intensief gebruik.