afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Transportwagen Er zijn 9 producten

Transportwagen voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Rubbermaid Tilt truck transportwagen voor opslag en vervoer van vuil en grofvuil

De Rubbermaid Tilt Truck transportwagen is ontworpen voor de opslag en vervoer van vuil en grofvuil. De Rubbermaid Tilt Truck transportwagen is gemaakt van zeer sterk structuurschuim zodat u verzekerd bent van een lange en intensieve levensduur. De transportwagen is uitgevoerd in een opvallende zwarte kleur en heeft een extra greep aan de onderzijde zodat de Tilt Truck gecontroleerd kan worden geleegd, eventueel door slechts één persoon wanneer dit gewenst is.

Lees meer »

 • Materiaalbak, Rubbermaid
  Voorradig
  Materiaalbak, Rubbermaid

  Materiaalbak, RubbermaidAfruim/bestekbak om te bevestigen aan de werk/servicewagens. Glad en makkelijk te reinigen oppervlak.

  Materiaalbak, RubbermaidAfruim/bestekbak om te bevestigen aan de werk/servicewagens....

  Materiaalbak, RubbermaidAfruim/bestekbak om te bevestigen aan de werk/servicewagens. Glad en makkelijk te reinigen oppervlak.

 • Opbergbox ‘Explorer’
  Voorradig
  Opbergbox ‘Explorer’

  Opbergbox ‘Explorer’Ruime robuuste opbergbox met stevig deksel voorzien van 4 sluitclips. Het deksel kan volledig van de box worden gehaald.

  Opbergbox ‘Explorer’Ruime robuuste opbergbox met stevig deksel voorzien van 4...

  Opbergbox ‘Explorer’Ruime robuuste opbergbox met stevig deksel voorzien van 4 sluitclips. Het deksel kan volledig van de box worden gehaald.

 • Afvalbak, Rubbermaid
  Voorradig
  Afvalbak, Rubbermaid

  Afvalbak, RubbermaidAfvalbak om te bevestigen aan de werk/servicewagens. Glad en makkelijk te reinigen oppervlak.

  Afvalbak, RubbermaidAfvalbak om te bevestigen aan de werk/servicewagens. Glad en...

  Afvalbak, RubbermaidAfvalbak om te bevestigen aan de werk/servicewagens. Glad en makkelijk te reinigen oppervlak.

 • Triple trolley, Rubbermaid
  Voorradig
  Triple trolley, Rubbermaid

  Triple trolley, RubbermaidTransportkar van polyethyleen met 3-voudige positiegreep voor een optimale bediening, ongeacht de lading. Duwen, trekken of een vlak handvat voor gebruik als een trolley. Voorzien van 2 zwenkwielen en 2 vaste wielen. Laadvermogen tot 181,4 kg.

  Triple trolley, RubbermaidTransportkar van polyethyleen met 3-voudige positiegreep voor...

  Triple trolley, RubbermaidTransportkar van polyethyleen met 3-voudige positiegreep voor een optimale bediening, ongeacht de lading. Duwen, trekken of een vlak handvat voor...

 • Kar met opstaande rand M, Rubbermaid
  Voorradig
  Kar met opstaande rand M, Rubbermaid

  Kar met opstaande rand M - RubbermaidTransportkar van stevig polypropyleen voor intensief gebruik. Het bovenste schap heeft een opstaande rand zodat de inhoud op zijn plaats blijft tijdens transport. Voorzien van ergonomische greep, 2 vaste en 2 zwenkwielen en makkelijk bereikbare gereedschaps-/accessoirehaken en opbergruimte. Laadvermogen tot 226 kg.

  Kar met opstaande rand M - RubbermaidTransportkar van stevig polypropyleen voor...

  Kar met opstaande rand M - RubbermaidTransportkar van stevig polypropyleen voor intensief gebruik. Het bovenste schap heeft een opstaande rand zodat de inhoud op zijn plaats...

 • Containerkar 240 ltr
  Voorradig
  Containerkar 240 ltr

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein afvalbakje (21 liter). Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig de straat vegen en altijd alles tegelijkertijd meenemen. Niet meer helemaal teruglopen naar uw achtertuin als u in de voortuin bezig bent. Gewoon heel handig alles mee te nemen met deze containerkar.

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein...

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein afvalbakje (21 liter). Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig de straat vegen en altijd alles...

 • Servicewagen, Rubbermaid
  Voorradig
  Servicewagen, Rubbermaid

  Servicewagen, RubbermaidStijlvolle servicewagen met ergonomische ronde grepen en 20% meer capaciteit op het bovenste schap. Laadvermogen tot 135 kg, maximaal 45 kg per schap.

  Servicewagen, RubbermaidStijlvolle servicewagen met ergonomische ronde grepen en 20%...

  Servicewagen, RubbermaidStijlvolle servicewagen met ergonomische ronde grepen en 20% meer capaciteit op het bovenste schap. Laadvermogen tot 135 kg, maximaal 45 kg per schap.

 • Voorradig
  Werkwagen X-tra, Rubbermaid

  Werkwagen X-tra, RubbermaidOpen materiaalwagen met brede, krasbestendige kunststof schappen en ergonomische handgrepen. Voorzien van 4 zwenkwielen. Laadvermogen tot 135 kg, maximaal 45 kg per schap.

  Werkwagen X-tra, RubbermaidOpen materiaalwagen met brede, krasbestendige kunststof...

  Werkwagen X-tra, RubbermaidOpen materiaalwagen met brede, krasbestendige kunststof schappen en ergonomische handgrepen. Voorzien van 4 zwenkwielen. Laadvermogen tot 135 kg,...

  379,95 €
  Bekijken
 • Container 2x 120 ltr
  Voorradig
  Container 2x 120 ltr

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120 liter container, bezem, schop en afvalbakje (21 liter). De kar is voorzien van 2 luchtbanden en 1 zwenkbaar neuswieltje. Standaard met grijze containers, andere kleuren containers a.u.b. specificeren bij uw bestelling.

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120...

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120 liter container, bezem, schop en afvalbakje (21 liter). De kar is voorzien van 2 luchtbanden...

Transportwagen en containerkar uitgerust met zwenkwielen voor eenvoudige wendbaarheid en ergonomische handgreep

De transportwagen en de containerkar(ren) in ons assortiment zijn uitgerust met zwenkwielen zodat u van een eenvoudige wendbaarheid verzekerd bent. Verder hebben de transport- en containerkarren een ergonomische handgreep zodat de karren ook bij intensief gebruik geen klachten veroorzaken. De afvalbakken van Rubbermaid hebben een inhoud van 0,4 m3, 0,6 m3 of 0,8 m3. Ook is het mogelijk losse deksels bij te bestellen die passen op de transportwagens en die aan beide zijden geopend kunnen worden.

Rubbermaid Tilt truck transportwagen en containerkar voor kleine containers

Integenstelling tot de Rubbermaid Tilt truck transportwagen is de containerkar voor kleine containers uitgerust met luchtbanden, het is bij beide modellen containerkarren mogelijk deze uit te rusten met twee mini containers. Het kleine model containerkar kan worden uitgerust met twee mini containers van 120 liter (inclusief bezem, schop en afvalbakje). Het grote model containerkar heeft plek voor twee mini containers van 240 liter. In ons assortiment vindt u diverse soorten en kleuren mini containers met een inhoud van 240 liter. De 240 liter containerkar is er ook in een uitvoering met slechts één 240 liter mini container.

Filmpjes op Youtube met de mogelijkheden die de Rubbermaid Tilt truck transportwagen en Mega Brute mobile bieden, vindt u op onderstaande webadressen:
Rubbermaid Tilt truck
Mega Brute mobile

Verkrijgbare modellen transportwagen en containerkar

 1. Container 2x 120 ltr
 2. Containerkar 240 ltr
 3. Stevige Transportkar
 4. Rubbermaid Tilt truck 400 ltr
 5. Rubbermaid Tilt truck 600 ltr
 6. Rubbermaid Tilt truck 800 ltr
 7. Deksels transportkar Rubbermaid
 8. Rubbermaid Mega Brute Mobile
 9. Deksel Rubbermaid Mega Brute Mobile

Productinformatie Rubbermaid Tilt truck transportwagen en containerkar

De Rubbermaid Tilt truck transportwagen en containerkar zijn geschikt voor buitengebruik.q: De Rubbermaid Tilt truck transportwagen en containerkar zijn geschikt voor buitengebruik.

De Rubbermaid Tilt-trucks zijn geschikt voor intensief gebruik.: De Rubbermaid Tilt truck transportwagen en containerkar zijn geschikt voor intensief gebruik.