afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

240 liter minicontainer bestellen webshop Er zijn 6 producten

minicontainer met inhoud van 240 liter bestellen webshop

Eenvoudig online een 240 liter mini-container bestellen in de webshop

Gemakkelijk een 240 liter mini-container bestellen kan in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl, in onze uitgebreide webshop vindt u alle mogelijke 240 liter mini-containers. De 240 liter mini-containers zijn in 6 kleuren beschikbaar en bij grotere aantallen (500-1000 stuks) is het zelfs mogelijk mini-containers in niet-standaard kleuren te bestellen. De 240 liter mini-containers in ons assortiment zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen; standaard 240 liter mini-containers in de kleuren, blauw, bruin, geel, grijs, groen en rood, 240 liter mini-containers met een foliestek om plastic (folies) in te deponeren, 240 liter mini-containers met slot + gleuf en 240 liter mini-containers met een glasrozet voor het weggooien van flesjes en eventueel glas.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

 • Voorradig
  Mini-container 240 ltr

  Mini container met een inhoud van 240 liter met gekleurd dekselDeze mini-container van 240 liter is een sterke prullenbak met gekleurd deksel die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Mini container met een inhoud van 240 liter met gekleurd dekselDeze mini-container van...

  Mini container met een inhoud van 240 liter met gekleurd dekselDeze mini-container van 240 liter is een sterke prullenbak met gekleurd deksel die niet veel ruimte in beslag...

  67,95 €
  Bekijken
 • Mini-container 240 ltr
  Voorradig
  Mini-container 240 ltr

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van...

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt....

  67,95 €
  Bekijken
 • Glascontainer met glasrozet
  Voorradig
  Glascontainer met glasrozet

  Minicontainer met glasrozet 240 literDe gele container is speciaal gemaakt om glas in te gooien. Mocht u deze niet willen gebruiken voor glas is dat ook geen probleem. De deksel kan namelijk net als bij de grijze en groene bak opengemaakt worden.

  Minicontainer met glasrozet 240 literDe gele container is speciaal gemaakt om glas in...

  Minicontainer met glasrozet 240 literDe gele container is speciaal gemaakt om glas in te gooien. Mocht u deze niet willen gebruiken voor glas is dat ook geen probleem. De deksel...

  119,95 €
  Bekijken
 • Container met gleuf en slot
  Voorradig
  Container met gleuf en slot

  Minicontainer 240 liter met papiergleufSterke mini-container met papiergleuf op de bovenkant. Door deze kleine gleuf is de container enorm geschikt voor het indoen van vertrouwelijke gegevens. Deze container wordt vaak gebruik om te stemmen voor bijvoorbeeld verkiezingen, de container met gleuf is enkel in blauw beschikbaar. Heeft u interesse in een andere kleur neem dan contact op.

  Minicontainer 240 liter met papiergleufSterke mini-container met papiergleuf op de...

  Minicontainer 240 liter met papiergleufSterke mini-container met papiergleuf op de bovenkant. Door deze kleine gleuf is de container enorm geschikt voor het indoen van...

 • Voorradig
  Mini-container 240 ltr verzinkt

  Verzinkte mini container met een inhoud van 240 literDeze verzinkte mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Verzinkte mini container met een inhoud van 240 literDeze verzinkte mini-container van...

  Verzinkte mini container met een inhoud van 240 literDeze verzinkte mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt....

240 liter mini-containers gemaakt van zeer sterk kunststof

De 240 liter mini-containers zijn inmiddels niet meer uit het Nederlandse of Vlaamse straatbeeld weg te denken, de afvalcontainers met een inhoud van 240 liter zijn gemaakt van zeer sterk kunststof zodat ze een lange levensduur bieden. Uitgerust met een stevige handgreep en zwarte, slijtvaste wielen is de mini-container handzaam qua gebruik en makkelijk te verplaatsen. U kunt de diverse soorten 240 liter mini-containers eenvoudig bestellen in onze online webshop.

Een 240 liter mini-container thuis of op kantoor

De mini-containers zijn vanwege de uitstekende kwaliteit en het grote gebruiksgemak ideaal voor thuis of op kantoor. Dankzij de verschillende soorten en kleuren 240 liter mini-containers is er altijd wel een mini-container die een oplossing biedt voor het beheersen van uw afvalstromen. De mini-containers worden met eigen vervoer thuis of op kantoor afgeleverd zodat u geen enkel probleem zult ondervinden met het vervoer van de 240 liter mini-containers. De mini-containers zijn naast het afvoeren van diverse soorten afval ook uitermate geschikt voor de opslag van producten of vloeistoffen.

Verkrijgbare modellen mini-container bestellen in de webshop

Productinformatie 240 liter mini-container bestellen in de webshop

240 liter minicontainer bestellen webshop geschikt voor gebruik buiten: De 240 liter mini-container is geschikt voor buitengebruik.
240 liter minicontainer bestellen webshop zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De 240 mini-container is geschikt voor intensief gebruik.