afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Tilt truck Er zijn 2 producten

Tilt truck voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Rubbermaid Tilt truck transportkar mobiel en makkelijk te manoeuvreren

De Rubbermaid Tilt truck transportkar is een mobiele en makkelijk te manoeuvreren kar voor het verwerken van diverse soorten afval en afvalstromen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan middelzwaar (grof) vuil maar ook afval uit restaurants, bedrijven, sportverenigingen en andere horeca gelegenheden waar veel afval wordt geproduceerd. De Tilt trucks zijn gemaakt van zeer sterk kunststof zodat u verzekerd bent van een lange en intensieve levensduur. Uw ideale partner voor een schone werk- en leefomgeving.

Lees meer »

 • Voorradig
  Rubbermaid Tilt truck 400 ltr

  Transportkar 400 l RubbermaidTransportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van vuil en het vervoer van middelzware materialen. Voorzien van 2 vaste en 2 zwenkwielen voor optimale wendbaarheid en ergonomische greep. Door het speciale ontwerp en de extra greep aan de onderzijde kan de Tilt Truck gecontroleerd worden geleegd door één persoon. Laadvermogen tot 400 ltr/205 kg.

  Transportkar 400 l RubbermaidTransportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van...

  Transportkar 400 l RubbermaidTransportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van vuil en het vervoer van middelzware materialen. Voorzien van 2 vaste en 2 zwenkwielen voor...

  Aanbieding! 709,95 €
  Bestellen Bekijken
 • Tilt truck 600 ltr - 272 kg
  Voorradig
  Rubbermaid Tilt truck 600 ltr

  Transportkar 600 l RubbermaidTransportkar voor het verzamelen van afval en het vervoer van middelzwaar materiaal. Voorzien van 2 handige zwenkwielen voor optimale wendbaarheid en ergonomische greep. Door het ontwerp en de extra greep aan de onderzijde kan de afvalkar gecontroleerd worden geleegd door 1 persoon. Gewelfd, scharnierend deksel apart verkrijgbaar. Laadvermogen tot 600 liter/272 kg.

  Transportkar 600 l RubbermaidTransportkar voor het verzamelen van afval en het vervoer...

  Transportkar 600 l RubbermaidTransportkar voor het verzamelen van afval en het vervoer van middelzwaar materiaal. Voorzien van 2 handige zwenkwielen voor optimale wendbaarheid...

Tilt truck voor vervoer afval en Mega Brute mobiele afvalverzamelaar voor afval of linnengoed

De Tilt trucks zijn natuurlijk vooral ontwikkeld voor het vervoeren van diverse soorten (zwaar) grofvuil en afval maar daarnaast hebben wij in ons assortiment van het bekende Amerikaanse merk Rubbermaid ook de Mega Brute mobiele afvalverzamelaar. Een mobiele afvalverzamelaar die bijvoorbeeld ook geschikt is voor het ophalen van linnengoed in een hotel. Daarnaast biedt de Mega Brute mobiele afvalverzamelaar ruimte voor een -apart te bestellen- Slim Jim container zodat u de afvoer van diverse soorten afval kunt combineren. Van klein “huishoudelijk” afval tot het eerder gememoreerde linnengoed.

Rubbermaid Tilt truck transportkar bestelbaar in diverse maten

De Rubbermaid Tilt truck is in tegenstelling tot de Mega Brute mobiele afvalverzamelaar bestelbaar in 3 verschillende uitvoeringen. De grootte van deze drie modellen varieert van 0,4 m3 / 0,6 m3 / 0,8 m3. Zo is er dus altijd wel een Tilt truck die voldoet aan uw vraag voor afvalverwerking. Voor beide modellen geldt dat deze zijn uit te rusten met een centraal scharnierende deksel die toegang geeft tot beide uiteinden van de afvalcontainers, de deksel dekken de inhoud en de afvalcontainer volledig af.

Filmpjes op Youtube met de mogelijkheden die de Rubbermaid Tilt truck en Rubbermaid Mega Brute Mobile bieden, vindt u op onderstaande webadressen:
Rubbermaid Tilt truck
Rubbermaid Mega Brute Mobile

Verkrijgbare modellen Rubbermaid Tilt truck en Mega Brute mobiele afvalverzamelaar

 1. Rubbermaid Tilt truck met 400 liter inhoud
 2. Rubbermaid Tilt truck met 600 liter inhoud
 3. Rubbermaid Tilt truck met 800 liter inhoud
 4. Rubbermaid Tilt truck deksel voor model 0,4 m3 / 0,6 m3 / 0,8 m3
 5. Rubbermaid Mega Brute Mobile met 450 liter inhoud
 6. Deksel Rubbermaid Mega Brute mobiele afvalverzamelaar

Productinformatie Rubbermaid Tilt truck

De Rubbermaid Tilt trucks zijn geschikt voor buitengebruik.: De Rubbermaid Tilt trucks zijn geschikt voor buitengebruik.

De Rubbermaid Tilt trucks zijn geschikt voor intensief gebruik.: De Rubbermaid Tilt trucks zijn geschikt voor intensief gebruik.