afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

120 liter kliko afvalcontainer bestellen Er zijn 2 producten

120 liter kliko afval-container bestellen in onze webshop

Een kliko afvalcontainer met een inhoud van 120 liter

Een kliko afvalcontainer met een inhoud van 120 liter vindt u in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl, de kliko’s zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. De 120 liter kliko’s zijn vekrijgbaar in de volgende uitvoeringen; blauwe kliko afvalcontainer 120 liter, bruine kliko afvalcontainer 120 liter, gele kliko afvalcontainer 120 liter, grijze kliko afvalcontainer 120 liter, groene kliko afvalcontainer 120 liter en rode kliko afvalcontainer 120 liter.

Lees meer »

 • Mini-container 120 liter
  Voorradig
  Mini-container 120 liter

  Mini-container De tweewiel-containers, ofwel mini-containers, worden hoofdzakelijk gebruikt voor het inzamelen van afval. De mini-containers staan bekend als de sterkste op de markt en worden dus ook ingezet als opslagcontainer diverse materialen en vloeistoffen. De containers beschikken over 2 stevige zwarte wielen en een degelijke handgreep zodat de mini-container makkelijk is te verplaatsen.

  Mini-container De tweewiel-containers, ofwel mini-containers, worden hoofdzakelijk...

  Mini-container De tweewiel-containers, ofwel mini-containers, worden hoofdzakelijk gebruikt voor het inzamelen van afval. De mini-containers staan bekend als de sterkste op de...

  52,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  5x Mini-container 120 liter

  Mini-container 120 liter BULK voordeel De mini containers in bulk zijn nu ook verkrijgbaar in antraciet (niet afgebeeld) en lichtblauw. Het is natuurlijk ook mogelijk de containers in 2 of 3  verschillende kleuren te bestellen (contact opnemen 010 223 53 12), mits u natuurlijk een bulk aantal van 5 stuks aanhoudt. De tweewiel-containers worden hoofdzakelijk gebruikt voor het inzamelen van afval.

  Mini-container 120 liter BULK voordeel De mini containers in bulk zijn nu ook...

  Mini-container 120 liter BULK voordeel De mini containers in bulk zijn nu ook verkrijgbaar in antraciet (niet afgebeeld) en lichtblauw. Het is natuurlijk ook mogelijk de...

  Aanbieding! 194,95 €
  Bekijken

Eenvoudig afval verzamelen met een kliko afvalcontainer

Dankzij de kliko afvalcontainer is het verzamelen van diverse soorten afval een eenvoudige opgave. De kliko’s in het assortiment van Afvalcontainerkopen.nl zijn gemaakt van sterke materialen en hebben een lange levensduur. Daarnaast is het ook mogelijk de kliko afvalcontainers te gebruiken voor de opslag van losse materialen of bijvoorbeeld vloeistoffen. De kliko’s zijn uitgerust met 2 sterke zwarte wielen zodat ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden wanneer dit gevraagd wordt.

Kliko’s voor thuisgebruik of kantoorgebruik

De afvalcontainers ook wel bekend als kliko’s zijn natuurlijk niet alleen thuis te gebruiken maar zijn ook in de zakelijke markt veelvuldig in gebruik. Afvalcontainerkopen.nl levert de kliko afvalcontainers dan ook aan de zakelijke markt en/of particuliere gebruikers. Hoewel de afvalcontainers in 6 standaard kleuren beschikbaar zijn is het bij zakelijke bestellingen altijd mogelijk om de minicontainers in de bedrijfshuisstijl te produceren. U kunt hierbij denken aan bestickering of productie in eigen (huisstijl) kleuren, voor meer informatie betreffende deze optie verzoeken wij u telefonisch of per email contact op te nemen.

Beschikbare modellen kliko afvalcontainer met inhoud 120 liter bestellen

Productinformatie kliko afvalcontainer 120 liter

120 liter kliko afvalcontainer bestellen geschikt voor gebruik buiten: De kliko afvalcontainer met een inhoud van 120 liter is geschikt voor buitengebruik.
120 liter kliko afvalcontainer bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De kliko afvalcontainer met een inhoud van 120 liter is geschikt voor intensief gebruik.