afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Canman voor statiegeld aluminium blikjes Er zijn geen producten

Canman voor statiegeld aluminium blikjes

Een voudig statiegeld aluminium blikjes verzamelen

Heeft u ook zo'n last of ergert u zich ook zo aan aluminum blikjes die op straat rondzwerven of bijvoorbeeld op uw school, werkomgeving, stad of dorp of bijvoorbeeld een event. Dan is de Canman van afvalcontainerkopen.nl een ideale oplossing om die overlast eenvoudig te verminderen en te voorkomen. De Canman is een grote en zeer opvallende afvalbak in de vorm van een aluminium frisdrank blikje. De Canman heeft een ruime inhoud zodat er zeer veel blikjes kunnen worden verzameld om zo zwerfafval te verminderen.

Lees meer »

Wikkels voor de Canman voor statiegeld aluminium blikjes

In ons assortiment vind u ook wikkels voor de Canman, ook is het mogelijk wikkels op maat te laten met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf, een school of sportvereniging. Wikkels ontwikkelen op basis van een goed of andere toepassingen is natuurlijk ook mogelijk.

Nieuwe regelgeving om aluminium blikjes in het milieu te verminderen

Per 31 december 2022 wordt statiegeld op blikjes ingevoerd. Het besluit werd  Stientje van Veldhoven in een brief aan de Tweede Kamer. Zij hakt de knoop vervroegd door omdat het aantal blikjes in het milieu niet afneemt maar toeneemt. Conform de wens van ook de Tweede Kamer zal het eerdere kabinetsbesluit voor statiegeld op blik eind 2022 van kracht worden.

Canman afvalbak voor inzamelen blikjes is nu te koop

Canman voor statiegeld aluminium blikjes online bestellen

Productinformatie Canman voor statiegeld aluminium blikjes

Canman voor statiegeld aluminium blikjes gebruik buiten.: De Canman voor statiegeld aluminium blikjes afvalbak is geschikt voor buitengebruik.
Canman voor statiegeld aluminium blikjes afvalbak gemaakt van sterke en degelijke materialen.: De Canman voor statiegeld aluminium blikjes afvalbak is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites Canman afvalbak

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren statiegeld blikjes afvalbak.

Statiegeld Nederland blik
Statiegeld op blikjes - Plastic soup foundation
Statiegeld op blikjes is een feit