afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Inzamelen van aluminium blikjes op de sportvereniging Er zijn geen producten

Inzamelen van aluminium blikjes op de sportvereniging

Aluminium statiegeld blikjes op sportvereniging inzamelen

Heeft u ook zo'n last en ergert u zich ook zo vaak over rondslingerende blikjes op uw sportvereniging dan is de Canman afvalbak van afvalcontainerkopen.nl een uitstekende optie om dit tegen te gaan. Rondslingerend zwerfafval is -uit onderzoek gebleken- een van de grootste irritaties in de openbare ruimte, niet alleen verpest het het uitzicht, het is ook nog eens heel slecht voor het milieu!!! Met de Canman zijn niet alle problemen verdwenen maar u zorgt er met de opvallende afvalbak wel voor dat er een flink aantal blikjes niet meer zullen rondslingeren en het milieu vervuilen. Door het inzamelen van de blikjes slaat u dan ook 2 vliegen in 1 klap, u zorgt voor minder afval en de ingeleverde aluminium blikjes leveren u als organisatie ook nog een extraatje dat aan de sportvereniging kan worden besteed. Of doneren aan een goed doel.

Lees meer »

Nieuwe regelgeving om aluminium zwerfafval tegen te gaan

In 2023 bindt het kabinet de strijd aan met zwerfafval en blikjes en flesjes in het bijzonder. Koop je vanaf 31 december 2022 een blikje water, frisdrank, bier of andere zwak-alcoholhoudende dranken, dan betaal je als klant vijftien cent statiegeld extra op je aankoop. Supermarkten moeten verplicht lege blikjes en kleine plastic flesjes innemen. Andere ondernemers kunnen dit vrijwillig doen, met de Canman zorgt u er voor dat dit gemakkelijk verloopt.

Afvalbak voor het inzamelen van aluminium blikjes

De Canman heeft een ruime inhoud van ongeveer 145 liter zodat u op uw sportvereniging beduidend minder last zult hebben van rondlsingerende blikjes. Dankzij het opvallende design en de mogelijkheid eigen of standaard wikkels te bestellen zorgt de Canman voor een opvallende afvalbak en minder rondslingerende blikjes op de sportvelden.

Afvalbak voor sportverenigingen is nu te koop

Afvalbak voor een opgeruimde sportvereniging online bestellen

Productinformatie afvalbak voor sportcomplexen

De afvalbak Canman voor sportverenigingen gebruik buiten.: De grote afvalbak voor sportcomplexen is geschikt voor buitengebruik.
Afvalbak voor intensief gebruik gemaakt van sterke en degelijke materialenDe grote afvalbak voor sportcomplexen afvalbak is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites Canman afvalbak voor sportclubs

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren statiegeld blikjes afvalbak.

Statiegeld Nederland blik
Statiegeld op blikjes - Plastic soup foundation
Statiegeld op blikjes is een feit