afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Inzamelen van plastic flesjes op de sportvereniging Er zijn 3 producten

Plastci flesjes op de sportvereniging inzamelen

Gemakkelijk inzamelen van plastic flesjes op de sportvereniging

Wil je snel en gemakkelijk plastic flesjes inzamelen op je sportvereniging dan is de PETman een uitstekende en zeer opvallende optie. De PETman is gemaakt van zeer degelijk en hoogwaardig kunststof die een lange levensduur garandeert. De PETman afvalbak heeft een inhoud van 210 liter en een hoogte van 180cm met een breedte van 58cm. De PETman is geschikt voor vele soorten en maten PETflesjes die tegenwoordig kunnen worden ingezameld i.v.m. de statiegeld inkomsten die gegenereerd kunnen worden.

Lees meer »

 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Voorradig
  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman,...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

 • Wikkel voor PETman
  Voorradig
  Wikkel voor PETman

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek...

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds...

  74,95 €
  Bekijken
 • PETman
  Voorradig
  PETman

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles aan tot het scheiden van flesjes. Bijpassende afvalzakken houden de binnenkant schoon. Wikkel apart leverbaar (en vanaf 5 stuks te personaliseren).

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor...

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles...

  252,50 €
  Bekijken

Statiegeld voor de sportvereniging

Met het inzamelen van statiegeld flesjes kunt u als sportvereniging niet alleen zorgen voor een schone omgeving maar ook een leuk extraatje verdienen dat ten goede kan komen aan uw sportvereniging. Denk eens aan extra materiaal voor uw jeugdafdeling, een (kleine) opknapbeurt van de tribunes... de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook is het mogelijk het ingezamelde bedrag ten goede te laten komen

De PETman afvalbak is verkrijgbaar in diverse kleuren

De afvalbak voor PETflesjes is verkrijgbaar in meerdere kleuren; een gele PETman, een witte PETman, een zwarte PETman, een blauwe PETman en een oranje PETman. De afvalbak kan worden uitgerust met een standaard verkrijgbaar wikkel of een wikkel naar keuze met een eigen (verenigings) ontwerp. De wikkels worden in eigen studio ontworpen en geproduceerd.

De PETman afvalbak online bestellen

Productinformatie statiegeld afvalbak voor kleine flesjes online bestellen

PETman afvalbak bestellen geschikt voor gebruik buiten: De afvalbak voor kleine flesjes is geschikt voor buitengebruik.
Afvalbak voor flesjes met statiegeld voor een goed doel bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialenDe afvalbak voor kleine flesjes is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites statiegeld afvalbak voor kleine flesjes

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren flesjes en flessen voor de statiegeld afvalbak voor kleine flesjes.

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken
• 50 jaar natuur en milieu
Statiegeld Nederland - Innamepunten in Nederland
Statiegeld Nederland - Statiegeld in Nederland
Rijksoverheid - Statiegeld op kleine plastic flesjes
Alles over sport - Algemene info voor sportverenigingen