afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Container kopen met vlak oranje deksel 1100 liter Er zijn 7 producten

Container kopen met vlak oranje deksel 1100 liter vindt u in onze overzichtelijke webshop met vele soorten en maten grote containers met een inhoud van 1100 liter en vlak deksel.

Container kopen met vlak oranje deksel 1100 liter

Waar u ook woont of werkt, u ontkomt er niet aan... afval. Met de container 1100 liter vlak oranje deksel bent u er van verzekerd dat het afvoeren en tijdelijk opslaan van grote hoeveelheden afval -tot maar liefst 1100 liter- geen enkel probleem vormen. De rolcontainer is eenvoudig verplaatsbaar dankzij de 4 degelijke wielen (met rem) en de handzame greep op het deksel. De containers zijn niet alleen verkrijgbaar in de uitvoering van de container 1100 liter vlak oranje deksel maar ook in andere effen kleuren zoals grijs, blauw, geel, bruin, groen en rood. Ook zijn er een zestal grijze combianties te bestellen. In deze gevallen gaat het altijd om een grijze 4-wiels container met een bijpassend gekleurd deksel. De container 1100 liter vlak oranje deksel is geschikt voor klein huishoudelijk en zakelijk afval, grof vuil, groente en tuin afval en is ook nog waterdicht zodat nare stinkende luchtjes en vocht geen kans maken.

Lees meer »

 • Grijze container 1100 ltr met vlak oranje deksel
  Voorradig
  Grijze container 1100 ltr met vlak oranje deksel

  Grijze container 1100 ltr met vlak oranje dekselGrote capaciteit oranje 4-wiel container van hoogwaardig kunststof (HDPE) met vlak oranje deksel. Voorzien van vier ergonomische handgrepen aan de zijkant en vier rubberen wielen waarvan twee met rem. Inclusief opnametap om de oranje container aan de belader te kunnen hangen voor het ledigen.

  Grijze container 1100 ltr met vlak oranje dekselGrote capaciteit oranje 4-wiel...

  Grijze container 1100 ltr met vlak oranje dekselGrote capaciteit oranje 4-wiel container van hoogwaardig kunststof (HDPE) met vlak oranje deksel. Voorzien van vier ergonomische...

 • Grijze container 1100 ltr met vlak rood deksel
  Voorradig
  Grijze container 1100 ltr met vlak rood deksel

  Grijze container 1100 ltr met vlak rood dekselGrote capaciteit rode 4-wiel container van hoogwaardig kunststof (HDPE) met vlak rood deksel. Voorzien van vier ergonomische handgrepen aan de zijkant en vier rubberen wielen waarvan twee met rem. Inclusief opnametap om de rode container aan de belader te kunnen hangen voor het ledigen.

  Grijze container 1100 ltr met vlak rood dekselGrote capaciteit rode 4-wiel container...

  Grijze container 1100 ltr met vlak rood dekselGrote capaciteit rode 4-wiel container van hoogwaardig kunststof (HDPE) met vlak rood deksel. Voorzien van vier ergonomische...

 • Grijze container 1100 ltr met vlak groen deksel
  Voorradig
  Grijze container 1100 ltr met vlak groen deksel

  Grijze container 1100 ltr met vlak groen dekselGrote capaciteit groene 4-wiel container van hoogwaardig kunststof (HDPE) met vlak groen deksel. Voorzien van vier ergonomische handgrepen aan de zijkant en vier rubberen wielen waarvan twee met rem. Inclusief opnametap om de groene container aan de belader te kunnen hangen voor het ledigen.

  Grijze container 1100 ltr met vlak groen dekselGrote capaciteit groene 4-wiel container...

  Grijze container 1100 ltr met vlak groen dekselGrote capaciteit groene 4-wiel container van hoogwaardig kunststof (HDPE) met vlak groen deksel. Voorzien van vier ergonomische...

 • Grijze container 1100 ltr met vlak geel deksel
  Voorradig
  Grijze container 1100 ltr met vlak geel deksel

  Grijze container 1100 ltr met vlak geel dekselGrote capaciteit gele 4-wiel container van hoogwaardig kunststof (HDPE) met vlak geel deksel. Voorzien van vier ergonomische handgrepen aan de zijkant en vier rubberen wielen waarvan twee met rem. Inclusief opnametap om de gele container aan de belader te kunnen hangen voor het ledigen.

  Grijze container 1100 ltr met vlak geel dekselGrote capaciteit gele 4-wiel container...

  Grijze container 1100 ltr met vlak geel dekselGrote capaciteit gele 4-wiel container van hoogwaardig kunststof (HDPE) met vlak geel deksel. Voorzien van vier ergonomische...

 • Grijze container 1100 ltr met vlak blauw deksel
  Voorradig
  Grijze container 1100 ltr met vlak blauw deksel

  Grijze container 1100 ltr met vlak blauw dekselGrote capaciteit blauwe 4-wiel container van hoogwaardig kunststof (HDPE) met vlak blauw deksel. Voorzien van vier ergonomische handgrepen aan de zijkant en vier rubberen wielen waarvan twee met rem. Inclusief opnametap om de blauwe container aan de belader te kunnen hangen voor het ledigen.

  Grijze container 1100 ltr met vlak blauw dekselGrote capaciteit blauwe 4-wiel container...

  Grijze container 1100 ltr met vlak blauw dekselGrote capaciteit blauwe 4-wiel container van hoogwaardig kunststof (HDPE) met vlak blauw deksel. Voorzien van vier ergonomische...

 • Grijze container 1100 ltr met vlak bruin deksel
  Voorradig
  Grijze container 1100 ltr met vlak bruin deksel

  Grijze container 1100 ltr met vlak bruin dekselGrote capaciteit bruine 4-wiel container van hoogwaardig kunststof (HDPE) met vlak bruin deksel. Voorzien van vier ergonomische handgrepen aan de zijkant en vier rubberen wielen waarvan twee met rem. Inclusief opnametap om de bruine container aan de belader te kunnen hangen voor het ledigen.

  Grijze container 1100 ltr met vlak bruin dekselGrote capaciteit bruine 4-wiel container...

  Grijze container 1100 ltr met vlak bruin dekselGrote capaciteit bruine 4-wiel container van hoogwaardig kunststof (HDPE) met vlak bruin deksel. Voorzien van vier ergonomische...

 • Container 1100 ltr vlak deksel
  Voorradig
  Container 1100 ltr vlak deksel

  Container 1100 ltr vlak dekselGrote capaciteit 4-wiel container van hoogwaardig kunststof (HDPE) met vlak deksel. Voorzien van vier ergonomische handgrepen aan de zijkant en vier rubberen wielen waarvan twee met rem. Inclusief opnametap om de container aan de belader te kunnen hangen voor het ledigen.

  Container 1100 ltr vlak dekselGrote capaciteit 4-wiel container van hoogwaardig...

  Container 1100 ltr vlak dekselGrote capaciteit 4-wiel container van hoogwaardig kunststof (HDPE) met vlak deksel. Voorzien van vier ergonomische handgrepen aan de zijkant en...

  393,95 €
  Bekijken

De container 1100 liter vlak oranje deksel is verkrijgbaar voor gebruik op kantoor, vereniging of thuis

De container 1100 liter vlak oranje deksel is uw perfecte partner in de strijd tegen grote hoeveelheden afval, afvalzakken, vuilniszakke, grof vuil of tuinafval. De 1100 liter containers zoals de container 1100 liter vlak oranje deksel zijn groot, supersterk, niet lekkend en daarnaast in vele kleuren en kleurcombinaties verkrijgbaar.

Container 1100 liter vlak oranje deksel met een lange levensduur

De container 1100 liter vlak oranje deksel. Het is natuurlijk mogelijk de containers in grotere (bulk) aantallen bij Afvalcontainerkopen.nl aan te schaffen, Met een rolcontainer van 1100 liter en zwenkwielen zoals de container 1100 liter vlak oranje deksel bent u zonder problemen jarenlang verzekerd van het schoonhouden en opruimen van welke plek dan ook. Ideaal in de bouw, op kantoor, in de tuin, op uw sportvereniging, tijdens een festival of welke omgeving dan ook waar veel en (grof) vuil wordt geproduceerd.

Verkrijgbare modellen container 1100 liter vlak oranje deksel

 1. Container 1100 liter vlak oranje deksel
 2. Container 1100 liter vlak rood deksel
 3. Container 1100 liter vlak blauw deksel
 4. Container 1100 liter vlak bruin deksel
 5. Container 1100 liter vlak geel deksel
 6. Container 1100 liter vlak groen deksel

Productinformatie container 1100 liter vlak oranje deksel een ideale container met een forse inhoud van 1100 liter

De container 1100 liter vlak oranje deksel met een enkel deksel met stevige handgrepen en zwenkwielen met inhoud van 1100 liter is geschikt voor binnengebruik aanschaffen in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl: De container 1100 liter vlak oranje deksel met een enkel deksel met stevige handgrepen en zwenkwielen met inhoud van 1100 liter is geschikt voor binnengebruik.

De container 1100 liter vlak oranje deksel met een enkel deksel met stevige handgrepen en zwenkwielen met inhoud van 1100 liter is geschikt voor binnen- en buitengebruik aanschaffen in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl: De container 1100 liter vlak oranje deksel met een enkel deksel met stevige handgrepen en zwenkwielen met inhoud van 1100 liter is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De container 1100 liter vlak oranje deksel met een enkel deksel met stevige handgrepen en zwenkwielen met inhoud van 1100 liter is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl: De container 1100 liter vlak oranje deksel met een enkel deksel met stevige handgrepen en zwenkwielen met inhoud van 1100 liter is geschikt voor intensief gebruik.