afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Grijze mini container 400 liter Er is 1 product.

Grijze mini container 400 liter voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Grijze mini container 400 liter

De grijze mini container 400 liter is een mini container die inmiddels niet meer uit het straatbeeld in Nederland en Vlaanderen is weg te denken. De grijze mini container 400 liter werd voor het eerst in de jaren 70 in Nederland geïntroduceerd en heeft een gestage opkomst doorgemaakt. Vrijwel in iedere gemeente wordt het huisvuil tegenwoordig opgehaald met een grijze mini container 400 liter.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

De grijze mini container 400 liter voor het verwerken van (klein) huishoudelijk en zakelijk afval

De grijze mini container 400 liter wordt natuurlijk gebruikt voor het verwerken van (klein) huishoudelijk en zakelijk afval. Maar het is natuurlijk ook mogelijk de grijze afvalcontainer(s) te gebruiken voor andere doeleinden, denkt u bijvoorbeeld eens aan het opslaan van vloeistoffen, het opbergen van diverse sportartikelen bij sportverenigingen en scholen of tuingereedschappen.

Grijze mini container 400 liter met een lange levensduur

De grijze mini container met een lange levensduur is geschikt voor intensief gebruik, de mini containers zijn uitgerust met 2 zwarte wielen zodat de container eenvoudig wendbaar is en u zonder veel problemen de grijze mini container kunt verplaatsen wanneer dit noodzakelijk is.

Verkrijgbare modellen grijze mini containers 400 liter

 1. Grijze mini container 400 liter
 2. Grijze mini containers
 3. Grijze mini container 120 liter
 4. Grijze mini container 240 liter
 5. Grijze mini container 360 liter

Productinformatie grijze mini container 400 liter

De grijze mini container 400 liter is geschikt voor buitengebruik.: De grijze mini container 400 liter is geschikt voor buitengebruik.

De grijze mini container 400 liter is geschikt voor intensief gebruik.: De grijze mini container 400 liter is geschikt voor intensief gebruik.