afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Online rolcontainers kopen Er zijn 3 producten

Online rolcontainers kopen

Online rolcontainers kopen

Rolcontainers hebben een grote afvalcapaciteit, en zijn tegelijkertijd erg mobiel door de zwenkwielen aan de onderzijde. Hierdoor zijn ze ideaal voor gebruik op evenemententerreinen en andere plekken met veel voorbijgangers en hun afval. Veel bedrijven kiezen dan ook voor onze rolcontainers om te helpen bij de afvalverwerking rond hun bedrijfspand. Als u bij ons bestelt, heeft u snel en voordelig uw rolcontainers op locatie. Online rolcontainers kopen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Lees meer »

 • Voorradig
  Container 770 ltr

  Rolcontainer 770 liter inhoudRolcontainer met inhoud van maar liefst 770 liter en een strak, mooi afgewerkt design. Door middel van 4 wielen is hij heel simpel te verplaatsen. Op de achterste wielen zit een remsysteem waardoor de container niet uit zichzelf weg kan rijden wanneer deze op een hellend vlak staat. Deze container is makkelijk te openen met behulp van de zwarte hendel aan de zijkant.

  Rolcontainer 770 liter inhoudRolcontainer met inhoud van maar liefst 770 liter en een...

  Rolcontainer 770 liter inhoudRolcontainer met inhoud van maar liefst 770 liter en een strak, mooi afgewerkt design. Door middel van 4 wielen is hij heel simpel te verplaatsen....

  359,95 €
  Bekijken
 • Staalverzinkte Container 1100 ltr
  Voorradig
  Staalverzinkte Container 1100 ltr

  Industriële container 1100 literDé staalverzinkte container waar (bijna) al het afval in kan wat u kwijt wilt. De blauwe papiergleuf biedt de mogelijkehijd om in plaats van alleen een bak ook nog eens een papierbak van deze afvalcontainer te maken. Gemakkelijk te legen middels een hendel. De vier wielen bevatten ieder een remblok en staat daarom altijd stevig op zijn plaats.  

  Industriële container 1100 literDé staalverzinkte container waar (bijna) al het afval...

  Industriële container 1100 literDé staalverzinkte container waar (bijna) al het afval in kan wat u kwijt wilt. De blauwe papiergleuf biedt de mogelijkehijd om in plaats van...

 • Staalverzinkte Container 770 ltr
  Voorradig
  Staalverzinkte Container 770 ltr

  Rolcontainer staalverzinkt met 770 liter inhoudRolcontainer met een inhoud van maar liefst 770 liter. Door middel van vier wielen is de rolcontainer heel simpel te verplaatsen. Op twee wielen zit een remsysteem waardoor de staalverzinkte container niet uit zichzelf weg kan rijden wanneer deze op een hellend vlak staat. Een trekstang is los verkrijgbaar om de container makkelijk te vervoeren.

  Rolcontainer staalverzinkt met 770 liter inhoudRolcontainer met een inhoud van maar...

  Rolcontainer staalverzinkt met 770 liter inhoudRolcontainer met een inhoud van maar liefst 770 liter. Door middel van vier wielen is de rolcontainer heel simpel te verplaatsen....

Diverse rolcontainers beschikbaar

Wij hebben diverse soorten rolcontainers in het assortiment. Naast de keuze uit de grootte en het materiaal, namelijk plastic of metaal, kunt u ook kiezen voor de kleur. Ook leveren wij enkele van onze rolcontainers met optionele extra's zoals glasrozetten, foliestieken, etc. voor het opvangen van specifieke soorten afval. Wilt u dus online rolcontainers kopen, dan weet u waar u moet zijn. Afvalcontainerkopen.nl biedt een groot aanbod tegen scherpe prijzen.

Geschikt voor vele toepassingen

De industriële containers die u in ons assortiment kunt kopen zijn geschitk voor vele toepassingen en natuurlijk ook in vrijwel iedere omgeving waar veel afval wordt geproduceerd. Gemaakt van degelijke materialen zoals gehard kunststof of staal garanderen de rolconatiners op zwenkwielen u een langdurig gebruik en bent u er van verzekerd dat het eenvoudig is om het afval af te voeren dat wordt geproduceerd.

Verkrijgbare modellen rolcontainers kopen (enkele voorbeelden)

 1. Rolcontainer 770 liter inhoud kopen
 2. Kunststof container 1100 liter kopen
 3. Staalverzinkte container 1100 liter kopen
 4. Rolcontainer staalverzinkt met 770 liter inhoud kopen
 5. Industriële container 1100 liter kopen

Productinformatie rolcontainers van kunststof of staal

Online rolcontainers kopen geschikt voor gebruik buiten: De rolcontainers met een inhoud van 770 liter of 1100 liter zijn geschikt voor buitengebruik.

Online rolcontainers kopen zijn vuurbestendig: De kunststof en/of stalen rolcontainers zijn vuurbestendig en voorkomen brandjes of smeulen.

Online rolcontainers kopen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De rolcontainers met een inhoud van 770 liter of 1100 liter zijn geschikt voor intensief gebruik.

Online rolcontainers kopen met metalen binnenemmerDe kunststof en/of stalen rolcontainers zijn uitgerust met een metalen binnenemmer