afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Statiegeld in Nederland verdienen met plastic flessen Er zijn 3 producten

In Nederland statiegeld verdienen en inzamelen met de PETman afvalbak voor plastic flessen

In Nederland statiegeld verdienen met plastic flessen

Eenvoudig en snel statiegeld verdienen met het inzamelen van plastic flessen. Dat kan in Nederland met de PETman van afvalcontainerkopen.nl. De PETman is een opvallende afvalbak met een inhoud van 210 liter in de vorm van een plastic statiegeld fles. De PETman is met zijn hoogte van 180cm en 58cm breed een afvalbak die je niet over het hoofd ziet. Voorkom rondzwervend plastic afval en zorg ook voor wat extra inkomsten met het inzamelen van de flessen. Het verdiende statiegeld kan worden besteed aan een goed doel of als extraatje voor uw bedrijf, school, event of gemeente.

Lees meer »

 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Voorradig
  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman,...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

 • Wikkel voor PETman
  Voorradig
  Wikkel voor PETman

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek...

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds...

  74,95 €
  Bekijken
 • PETman
  Voorradig
  PETman

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles aan tot het scheiden van flesjes. Bijpassende afvalzakken houden de binnenkant schoon. Wikkel apart leverbaar (en vanaf 5 stuks te personaliseren).

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor...

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles...

  252,50 €
  Bekijken

Statiegeld verdienen en een goed doel steunen

De PETman is een uitermate geschikte afvalbak voor het inzamelen van statiegeld en tevens voor het steunen van een goed doel. De PETman kan worden uitgerust met speciale afvalzakken zodat u er voor zogt dat deze minder snel vies zal worden aan de binnenzijde. De PETman heeft een standaard wikkel maar kan ook worden uitgerust met een eigen wikkel dat wordt vormgegeven naar aanleiding van uw eigen huisstijl of doel. De wikkels kunnen in onze studio op maat worden ontworpen en geproduceerd, ook is het mogelijke uw reclamebureau de ontwerp(en) aan te laten leveren zodat wij deze voor u kunnen produceren.

De PETman voor statiegeld plastic flessen is verkrijgbaar in diverse kleuren

De PETman in ons assortiment is verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat u altijd wel een kleur kunt vinden die bij uw uitstraling of (goede) doel past. Ook is het mogelijk de PETman in een eigen kleur te laten produceren, dat kan echter enkel in grote oplages. In ons assortiment vindt u de volgende kleuren; gele PETman's, blauwe PETman's, zwarte PETman's, witte PETman's en gele PETman's.

PETman voor plastic statiegeld flessen online bestellen

Productinformatie afvalbak PETman online bestellen

Statiegeld afvalbak voor zwrfafval bestellen geschikt voor gebruik buiten: De PETman afvalbak is geschikt voor buitengebruik.
Opvallende afvalbak voor PET flesjes bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De PETman afvalbak is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites afvalbak PETman

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren flesjes en flessen voor de afvalbak PETman.

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken
• 50 jaar natuur en milieu
Statiegeld Nederland - Innamepunten in Nederland
Statiegeld Nederland - Statiegeld in Nederland
Rijksoverheid - Statiegeld op kleine plastic flesjes
Alles over sport - Algemene info voor sportverenigingen