afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

360 liter minicontainer bestellen webshop Er zijn 2 producten

360 liter mini-container bestellen

Online een 360 liter mini-container bestellenx

Online een 360 liter mini-container bestellen kan snel en gemakkelijk in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl. In ons assortiment vindt u diverse soorten mini-containers waaronder mini-containers met een inhoud van maar liefst 360 liter. naast mini-containers met een inhoud van 360 liter hebben we ook mini-containers met een inhoud van 120 liter, 240 liter of 400 liter. De mini-containers met een inhoud van 240 liter zijn beschikbaar voor diverse toepassingen tijdens bijvoorbeeld evenemneten, verkiezingen of het afvoeren van plastic afval in magazijnen.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

 • Mini-container 360 ltr
  Voorradig
  Mini-container 360 ltr

  Kunststof mini container met een inhoud van 360 literDeze mini-container van 360 liter kunnen we bijna geen mini container meer noemen vanwege de grote inhoud. Er kunnen gemiddeld ongeveer 7 afvalzakken in. Aan de achterzijde van de prullenbak bevinden zich twee stevige handvaten waardoor de prullenbak goed is te verplaatsen.

  Kunststof mini container met een inhoud van 360 literDeze mini-container van 360 liter...

  Kunststof mini container met een inhoud van 360 literDeze mini-container van 360 liter kunnen we bijna geen mini container meer noemen vanwege de grote inhoud. Er kunnen...

  115,95 €
  Bekijken

Mini-containers 360 liter met een lange levensduur

De mini-container met een inhoud van 360 liter staat in de volksmond ook wel bekend als de kliko container. De kunststof container heeft niet alleen een grote inhoud maar ook een lange levensduur dankzij de sterke gebruikte materialen en de slijtvaste zwarte wielen. Dankzij de 2 slijtvaste wielen en een stevige handgreep is de conatiner makkelijk wendbaar. U kunt de diverse 360 liter containers gemakkelijk bestellen in onze uitgebreide webshop.

Mini-container bestellen voor thuis of op kantoor

De standaard mini-containers zijn inmiddels niet meer uit het Nederlandse of Vlaamse straatbeeld weg te denken en zijn ideaal voor gebruik thuis of op kantoor. Dankzij de verschillende soorten en maten mini-containers is er altijd wel een mini-container die de juiste oplossing biedt voor het opruimen van uw afval. De 360 liter mini-containers worden netjes bij u thuis of op kantoor geleverd zodat u geen problemen zult ondervinden met het vervoer van de containers. De grote containers zijn dankzij de inhoud niet alleen zeer geschikt voor het afvoeren van afval maar ook bijvoorbeeld voor de opslag van producten of diverse soorten vloeistoffen.

Verkrijgbare modellen 360 liter mini-container bestellen

Productinformatie 360 liter mini-container bestellen

360 liter minicontainer bestellen webshop geschikt voor gebruik buiten: De 360 liter container is geschikt voor huishoudelijk of zakelijk buitengebruik.
360 liter minicontainer bestellen webshop zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De 360 liter container is geschikt voor intensief huishoudelijk of zakelijk gebruik.