afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Steun een goed doel met het verzamelen van plastic flesjes Er zijn 3 producten

plastic statiegeld flesjes inleveren met de PETman

Steun een goed doel met het verzamelen van plastic flesjes

Wil je een goed doel steunen met het verzamelen van plastic statiegeld flesjes, dan kan dat eenvoudig en ook opvallend met de PETman. De PETman is een grote afvalbak in de vorm van een statiegeld fles met een hoogte van 1.80 meter en een doorsnede van 0.58 meter. Met een inhoud van 210 liter ben je verzekerd van een flink aantal statiegeld flesjes, zo voorkom je rondzwervende en milieuvervuilende flesjes en kun je ook nog eens een goed doel steunen.

Lees meer »

 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Voorradig
  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman,...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

 • Wikkel voor PETman
  Voorradig
  Wikkel voor PETman

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek...

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds...

  74,95 €
  Bekijken
 • PETman
  Voorradig
  PETman

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles aan tot het scheiden van flesjes. Bijpassende afvalzakken houden de binnenkant schoon. Wikkel apart leverbaar (en vanaf 5 stuks te personaliseren).

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor...

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles...

  252,50 €
  Bekijken

Invoering statiegeld op plastic flesjes; ook nieuwe regelgeving om gebruik plastic te reduceren

Met ingang van 1 juli 2021 wordt er statiegeld ingevoerd op kleine plastic frisdank- en waterflessen. Daarnaast komt er vanaf 3 juli 2021 een wijziging in de wet om het gebruik van plastic te reduceren. Deze veranderingen hebben ook gevolgen voor sportverenigingen. Op dinsdag 13 april organiseert Rotterdam Sportsupport een digitaal vragenuurtje over dit onderwerp.    

Per 1 juli 2021 wordt statiegeld ook op kleine plastic drinkflessen ingevoerd. Per flesje (< 1liter) wordt vanaf deze datum 15 cent statiegeld gerekend. Voor grote flessen (> 1 liter) blijft het statiegeld 25 cent. Consumenten kunnen deze nieuwe groep statiegeldflessen inleveren bij diverse inzamelpunten. Er zijn een aantal partijen die straks verplicht zijn om statiegeldflessen in te nemen. Denk hierbij aan de grotere supermarktketens, treinstations, tankstations en cateraars.

De afvalbak voor statiegeld flesjes is verkrijgbaar in diverse kleuren

De afvalbakken voor statiegeld flesjes hebben wij in de volgende kleuren in ons assortiment; geel, oranje, zwart, wit of blauw. Ook is het mogelijk een wikkel bij te bestellen, dat kan een standaard wikkel zijn of een op maat ontworpen wikkel, dat gebaseerd is op uw doel met de PETman. Ook is het mogelijk een eigen ontwerp aan te leveren dat in onze eigen deisgn studio kan worden geproduceerd. Voor vragen kunt u contact opnemen met 010 223 53 12.

De afvalbak voor statiegeld flesjes online bestellen

Productinformatie PETman afvalbak online bestellen

Afvalbak voor statiegeld flesjes bestellen geschikt voor gebruik buiten: De PETman afvalbak is geschikt voor buitengebruik.
PETman afvalbak bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De PETman afvalbak is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites statiegeld flesjes

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren flesjes en flessen voor de statiegeld flesjes.

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken
• 50 jaar natuur en milieu
Statiegeld Nederland - Innamepunten in Nederland
Statiegeld Nederland - Statiegeld in Nederland
Rijksoverheid - Statiegeld op kleine plastic flesjes
Alles over sport - Algemene info voor sportverenigingen