afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

400 liter kliko afvalcontainer kopen Er zijn 2 producten

kliko container bestellen met een inhoud van 400 liter, perfect voor het schoonhouden van woon- of werkomgeving

Online kliko afvalcontainer met inhoud van 400 liter kopen

Een kliko afvalcontainer met een inhoud van maar liefst 400 liter vindt u in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl. De 400 liter kliko is de perfecte partner voor het schoon en opgeruimd houden van bijvoorbeeld uw woonomgeving, kantooromgeving, sportvereniging, schoolplein of bijvoorbeeld tijdens tijdelijke activiteiten als concerten of feesten. Dankzij de zeer ruime inhoud van 400 liter is met behulp van de kliko het afvoeren van huishoudelijk of zakelijk afval een fluitje van een cent. U kunt de kliko afvalcontainer met inhoud van 400 liter online kopen in onze webshop.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

 • Voorradig
  Mini-container 400 ltr

  Grote mini-container van 400 literDe mini-container 360-400 liter is een sterke en zeer robuuste prullenbak waar u enorm veel afval in kwijt kunt. Aan de voorkant van de mini-container 360-400 liter, zit een extra zwenkwiel, zodat de mini-container beter te transporteren is. Doordat de container vierkant is, zijn de vuilniszakken goed te verdelen.

  Grote mini-container van 400 literDe mini-container 360-400 liter is een sterke en zeer...

  Grote mini-container van 400 literDe mini-container 360-400 liter is een sterke en zeer robuuste prullenbak waar u enorm veel afval in kwijt kunt. Aan de voorkant van de...

Eenvoudig afval verzamelen dankzij de 400 liter kliko afvalcontainer

De 400 liter kliko containers in het assortiment van Afvalcontainerkopen.nl zijn gemaakt van sterk kunststof en hebben daarom een lange levensduur. Met behulp van de 400 liter kliko containers kunt u eenvoudig en snel afval inzamelen, daarnaast is het ook mogelijk de 400 liter afvalcontainers te gebruiken voor de opslag van materialen of bijvoorbeeld vloeistoffen. De kliko afvalcontainers zijn uitgerust met 2 sterke zwarte wielen + een extra zwenkwiel aan de voorzijde zodat deze makkelijk verplaatst kan worden.

Breed aanbod kliko afvalcontainers

De kliko’s met een inhoud van 400 liter zijn de grootste afvalcontainers in het assortiment mini-containers. Het volledige assortiment mini-containers bestaat verder uit 3 verschillende modellen; 120 liter kliko afvalcontainers, 240 liter kliko afvalcontainers (verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen) en de 360 liter kliko afvalcontainers. Naast deze containers hebben we ook de grote industriële containers met een inhoud variërend van 770 liter tot 1100 liter.

Kliko afvalcontainers voor thuis of op kantoor

De kliko afvalcontainers met een inhoud van 400 liter zijn niet alleen in of om het huis te gebruiken, maar ook voor zakelijke toepassingen worden de kliko’s veelvuldig gebruikt. Afvalcontainerkopen.nl levert de kliko afvalcontainers met een inhoud van maar liefst 400 liter aan particuliere gebruikers en zakelijke gebruikers. De 400 liter kliko is slechts in 1 kleur verkrijgbaar op dit moment, andere kleuren dan de standaard grijze container zijn mogelijk maar slechts bij grote oplages. Voor meer informatie betreffende deze optie verzoeken wij u per email of telefonisch contact op te nemen.

Verkrijgbare modellen 400 liter kliko container kopen

Productinformatie kliko afvalcontainer 400 liter

400 liter kliko afvalcontainer kopen geschikt voor gebruik buiten: De kliko afvalcontainer met een inhoud van 360 liter is geschikt voor buitengebruik.
400 liter kliko afvalcontainer kopen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De kliko afvalcontainer met inhoud van 360 liter is geschikt voor intensief gebruik.