afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

240 liter foliestek minicontainer kopen webshop Er zijn 2 producten

240 liter minicontainer voor stekfolie kopen webshop

Stekfolie minicontainer 240 liter kopen in de webshop

Dankzij de foliestek minicontainers kunt u heel gemakkelijk plastic afval afvoeren. Zeker in (grote) magazijnen waar veel in plastic gewikkelde pallets, rolcontainers of andere opslag wordt verwerkt is de verwerking van plastic afval van groot belang. Met behulp van meerdere elastische touwen kunt u het plastic afval in de container deponeren zonder dat dit er direct weer uit zal “springen”, wanneer de minicontainer met een inhoud van 240 liter vol is, kan de container leeg gemaakt worden door de touwen/deksel los te maken. Een 240 liter stekfolie minicontainer kopen, kan in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl.

Lees meer »

 • Mini-container 240 ltr
  Voorradig
  Mini-container 240 ltr

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van...

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt....

  64,95 €
  Bekijken
 • Container met foliestiek
  Voorradig
  Container met foliestiek

  Container met foliestiek 240 literContainer met met inhoud van 240 liter. Gemakkelijk voor het weggooien van plastic in een speciaal daarvoor gemaakte prullenbak. Folie is gemakkelijk door de touwen heen te duwen. Daarnaast kunnen de touwen losgemaakt worden voor het leeg maken van de container. De container kan in diverse kleuren worden besteld, dit dient u dan telefonisch door te geven.

  Container met foliestiek 240 literContainer met met inhoud van 240 liter. Gemakkelijk...

  Container met foliestiek 240 literContainer met met inhoud van 240 liter. Gemakkelijk voor het weggooien van plastic in een speciaal daarvoor gemaakte prullenbak. Folie is...

  144,95 €
  Bekijken

Meerdere modellen minicontainers verkrijgbaar

Naast de speciale stekfolie 240 liter minicontainers voor het verwerken van plastic afval, hebben wij ook nog 2 andere speciale modellen in het assortiment; de 240 liter minicontainer met slot + gleuf en de 240 liter minicontainer met glasrozet. Daarnaast kunt u natuurlijk ook de standaard 240 liter minicontainer kopen in onze webshop.

Minicontainers verkrijgbaar in één of meerdere kleuren

De speciale modellen minicontainers zijn in principe slechts beschikbaar in de standaard kleuren, de stekfolie container in het rood, de slot + gleuf container in het blauw en de glasrozet container in het geel. Wanneer u deze modellen toch in een andere (standaard) kleur zou willen ontvangen dan kunt u dit telefonisch of per email aanvragen. De 240 liter minicontainers zijn beschikbaar in de volgende kleuren, blauw, bruin, geel, grijs, groen en rood.

Verkrijgbare modellen 240 liter minicontainer met stekfolie kopen in de webshop

Productinformatie 240 liter minicontainer met foliestek kopen in de webshop

240 liter foliestek minicontainer kopen webshop geschikt voor gebruik buiten: De minicontainer voor plastic afval met een inhoud van 240 liter is geschikt voor buitengebruik.
240 liter foliestek minicontainer kopen webshop zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De minicontainer voor plastic afval met een inhoud van 240 liter is geschikt voor intensief gebruik.