afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

120 liter mini-container kopen Er zijn 2 producten

120 liter mini-container kopen

Online een 120 liter mini-container kopen

Wilt u een 120 liter mini-container kopen? Dan kan dat gemakkelijk en snel in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl, in onze webshop met afvalcontainers vindt u 120 liter mini-containers in diverse kleuren. De mini-containers zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen; blauwe mini-container 120 liter, bruine mini-container 120 liter, gele mini-container 120 liter, grijze mini-container 120 liter, groene mini-container 120 liter en rode mini-container 120 liter.

Lees meer »

 • Mini-container 120 liter
  Voorradig
  Mini-container 120 liter

  Mini-container De tweewiel-containers, ofwel mini-containers, worden hoofdzakelijk gebruikt voor het inzamelen van afval. De mini-containers staan bekend als de sterkste op de markt en worden dus ook ingezet als opslagcontainer diverse materialen en vloeistoffen. De containers beschikken over 2 stevige zwarte wielen en een degelijke handgreep zodat de mini-container makkelijk is te verplaatsen.

  Mini-container De tweewiel-containers, ofwel mini-containers, worden hoofdzakelijk...

  Mini-container De tweewiel-containers, ofwel mini-containers, worden hoofdzakelijk gebruikt voor het inzamelen van afval. De mini-containers staan bekend als de sterkste op de...

  52,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  5x Mini-container 120 liter

  Mini-container 120 liter BULK voordeel De mini containers in bulk zijn nu ook verkrijgbaar in antraciet (niet afgebeeld) en lichtblauw. Het is natuurlijk ook mogelijk de containers in 2 of 3  verschillende kleuren te bestellen (contact opnemen 010 223 53 12), mits u natuurlijk een bulk aantal van 5 stuks aanhoudt. De tweewiel-containers worden hoofdzakelijk gebruikt voor het inzamelen van afval.

  Mini-container 120 liter BULK voordeel De mini containers in bulk zijn nu ook...

  Mini-container 120 liter BULK voordeel De mini containers in bulk zijn nu ook verkrijgbaar in antraciet (niet afgebeeld) en lichtblauw. Het is natuurlijk ook mogelijk de...

  Aanbieding! 194,95 €
  Bekijken

Gemakkelijk afval inzamelen met een 120 liter mini-container

De mini-containers in het assortiment van Afvalcontainerkopen.nl zijn gemaakt van sterk materiaal en hebben een lange levensduur. Dankzij de mini-containers kunt u gemakkelijk afval inzamelen, daarnaast is het ook mogelijk de mini-containers te gebruiken voor de opslag van materialen of vloeistoffen. De mini-containers zijn uitgerust met 2 sterke zwarte wielen zodat ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden wanneer dit gevraagd wordt.

Mini-containers voor thuis of kantoor

De mini-containers zijn niet alleen thuis te gebruiken maar ook in de zakelijke markt worden de containers veelvuldig gebruikt. Afvalconatinerkopen.nl levert de mini-containers dan ook aan de zakelijke markt en particuliere gebruikers. Hoewel de mini-containers slechts in 6 standaard kleuren beschikbaar zijn is het bij zakelijke bestellingen altijd mogelijk om de mini-containers in de bedrijfshuisstijl te produceren. U kunt hierbij denken aan bestickering of productie in eigen (huisstijl) kleuren, voor meer informatie betreffende deze optie verzoeken wij u telefonisch of per email contact op te nemen.

Verkrijgbare modellen 120 liter mini-container kopen

Productinformatie 120 liter mini-container kopen

120 liter mini-container kopen geschikt voor gebruik buiten: Mini-container 120 liter geschikt voor buitengebruik.
120 liter mini-container kopen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: Mini-container 120 liter geschikt voor intensief gebruik.