afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Online 120 liter minicontainer bestellen Er zijn 2 producten

120 liter minicontainer bestellen online

Online minicontainer met inhoud van 120 liter bestellen

Een 120 liter minicontainer kunt u gemakkelijk bestellen in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl, in onze uitgebreide webshop vindt u meerdere soorten minicontainers. De minicontainers zijn in sommige gevallen ook in diverse kleuren beschikbaar. Voor zakelijke bestellingen bestaat er zelfs de mogelijkheid om de containers te produceren in andere kleuren dan de beschikbare standaard kleuren.

Lees meer »

 • Mini-container 120 liter
  Voorradig
  Mini-container 120 liter

  Mini-container De tweewiel-containers, ofwel mini-containers, worden hoofdzakelijk gebruikt voor het inzamelen van afval. De mini-containers staan bekend als de sterkste op de markt en worden dus ook ingezet als opslagcontainer diverse materialen en vloeistoffen. De containers beschikken over 2 stevige zwarte wielen en een degelijke handgreep zodat de mini-container makkelijk is te verplaatsen.

  Mini-container De tweewiel-containers, ofwel mini-containers, worden hoofdzakelijk...

  Mini-container De tweewiel-containers, ofwel mini-containers, worden hoofdzakelijk gebruikt voor het inzamelen van afval. De mini-containers staan bekend als de sterkste op de...

  52,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  5x Mini-container 120 liter

  Mini-container 120 liter BULK voordeel De mini containers in bulk zijn nu ook verkrijgbaar in antraciet (niet afgebeeld) en lichtblauw. Het is natuurlijk ook mogelijk de containers in 2 of 3  verschillende kleuren te bestellen (contact opnemen 010 223 53 12), mits u natuurlijk een bulk aantal van 5 stuks aanhoudt. De tweewiel-containers worden hoofdzakelijk gebruikt voor het inzamelen van afval.

  Mini-container 120 liter BULK voordeel De mini containers in bulk zijn nu ook...

  Mini-container 120 liter BULK voordeel De mini containers in bulk zijn nu ook verkrijgbaar in antraciet (niet afgebeeld) en lichtblauw. Het is natuurlijk ook mogelijk de...

  Aanbieding! 194,95 €
  Bekijken

Diverse toepassingsmogelijkheden voor de minicontainer

De minicontainers hebben vele toepassingsmogelijkheden. Naast het verzamelen van afval op bijvoorbeeld sportverenigingen, bedrijven terreinen, festivals of gewoon thuis is het ook mogelijk om de containers te gebruiken voor de opslag van vloeistoffen of producten. Gemaakt van een zeer degelijke kwaliteit en uitgerust met 2 wielen en een stevig handvat zijn de minicontainers een perfecte partner voor opslag of het schoonhouden van uw omgeving.

Minicontainers 120 liter in diverse kleuren

De mini-containers met een inhoud van 120 liter zijn verkrijgbaar in de volgende standaard kleuren; een blauwe minicontainer, een bruine minicontainer, een gele minicontainer, een grijze minicontainer, een groene minicontainer en een rode minicontainer.

Verkrijgbare modellen 120 liter minicontainer online bestellen

Productinformatie 120 liter minicontainer online bestellen

Online 120 liter minicontainer bestellen geschikt voor gebruik buiten: Minicontainer 120 liter geschikt voor buitengebruik.
Online 120 liter minicontainer bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: Minicontainer 120 liter geschikt voor intensief gebruik.