afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

240 liter kliko afvalcontainer met slot kopen Er zijn 3 producten

240 liter afvalcontainer kliko met slot en gleuf kopen

Kliko afvalcontainer met slot en gleuf kopen

In het assortiment van Afvalcontainerkopen.nl vindt u niet alleen standaard kliko’s met een inhoud van 240 liter, maar ook modellen die ontwikkeld zijn voor specifieke doeleinden. Naast de kliko met glasrozet en de kliko met raster voor stekfolie hebben wij ook de kliko met slot en gleuf in ons assortiment afvalcontainers. De kliko afvalcontainer wordt standaard geproduceerd in het blauw (andere kleuren zijn mogelijk, informeer naar de mogelijkheden).

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

 • Container met gleuf en slot
  Voorradig
  Container met gleuf en slot

  Minicontainer 240 liter met papiergleufSterke mini-container met papiergleuf op de bovenkant. Door deze kleine gleuf is de container enorm geschikt voor het indoen van vertrouwelijke gegevens. Deze container wordt vaak gebruik om te stemmen voor bijvoorbeeld verkiezingen, de container met gleuf is enkel in blauw beschikbaar. Heeft u interesse in een andere kleur neem dan contact op.

  Minicontainer 240 liter met papiergleufSterke mini-container met papiergleuf op de...

  Minicontainer 240 liter met papiergleufSterke mini-container met papiergleuf op de bovenkant. Door deze kleine gleuf is de container enorm geschikt voor het indoen van...

 • 5x Mini-container 240 liter
  Voorradig
  5x Mini-container 240 liter

  Mini-container 240 liter BULK voordeel Deze kunststof mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak van het merk Pestan die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Mini-container 240 liter BULK voordeel Deze kunststof mini-container van 240 liter is...

  Mini-container 240 liter BULK voordeel Deze kunststof mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak van het merk Pestan die niet veel ruimte in beslag...

  Aanbieding! 309,95 €
  Bekijken

Geschikt voor het tijdelijk opslaan van vertrouwelijke gegevens

Voor de (tijdelijke) opslag van vertrouwelijke gegevens zoals bijvoorbeeld tijdens een verkiezing, is de 240 liter kliko afvalcontainer met gleuf en slot een perfecte oplossing. De kliko heeft ruim voldoende inhoud om vele stemformulieren op te slaan. De kliko afvalcontainer met een inhoud van 240 liter is uitgerust met 2 zwarte en slijtvaste wielen, dankzij het stevige handvat is de kliko afvalcontainer zeer wendbaar.

Kliko afvalcontainers 240 liter in verschillende uitvoeringen

Naast de speciale kliko afvalcontainers met slot en gleuf hebben wij nog 2 speciale modellen in ons assortiment. Kliko afvalcontainers voor het opslaan en verwerken van plastic rekfolie (afval) en kliko’s met een glasrozet voor het verwerken van flessen en kleine wegwerp flesjes voor bijvoorbeeld sportdranken op een sportvereniging, school, festival of kantoor.

Verkrijgbare modellen 240 liter kliko afvalcontainer met slot en gleuf kopen

Productinformatie kliko afvalcontainer 240 liter met slot en gleuf

240 liter kliko afvalcontainer met slot kopen geschikt voor gebruik buiten: De 240 liter kliko met slot en gleuf is geschikt voor buitengebruik.
240 liter kliko afvalcontainer met slot kopen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De 240 kliko met slot en gleuf is geschikt voor intensief gebruik.