afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Hondenafvalbakken Er zijn 3 producten

hondenafvalbakken te koop

Hondenafvalbakken

De grootste ergenis in ons land is al jaren hondenpoep op straat! Hoewel er langzamerhand een kentering ontstaat en inmiddels flink wat hondenbezitters zijn die de hondenpoep opruimen, zijn er helaas nog genoeg die dit niet doen. De doggybin en de afvalbak met cassette voor hondenpoepzakjes van afvalcontainerkopen.nl zijn een medestander in de strijd tegen de vervuiling op straat. De hondeneigenaren kunnen een zakje meepakken wanneer zij dit vergeten zijn en de bakken voor het weggooien van de gebruikte hondenpoepzakjes zorgen voor een schonere omgeving!

Een schone en opgeruimde leefomgeving

Een hond is niet voor niets "a man's best friend" maar helaas geldt dat niet voor de overlast die veroorzaakt wordt wanneer baasjes de grote of kleine boodschap van hun trouwe viervoeter niet opruimen. Een schone en opgeruimde leefomgeving is een natuurlijk gevolg wanneer hondeneigenaren de uitwerpselen zouden opruimen, met de hondenafvalbakken van afvalcontainerkopen.nl zorgt u er voor dat hondenafvalbakken en hondenpoepzakjes in ieder geval voorhanden zijn op plekken die niet als uitlaatplaats worden bestempeld. Het is natuurlijk ook mogelijk de hondenpoepbakken en hondenpoepzakjes te plaatsen op aangewezen uitlaatplaatsen.

Voorkom ergernissen en ongedierte

Door gebruik te maken van de hondenpoepbakken uit assortiment voorkomt u ergernissen van omwonenden en zorgt u dat er minder ongedierte wordt aangetrokken tot de niet opgeruimde hondenpoep. Zo blijft de omgeving een stuk schoner en kunt u zonder problemen "over straat".

Verkrijgbare modellen hondenpoepbakken

 1. BINsystem plastic zakjes
 2. Afvalbak Cibeles 50 ltr met cassette voor hondenpoepzakjes
 3. Doggybin
 4. BINsystem Hondenhalte 60 groen
 5. BINsystem Hondenhalte 60 zwart

Productinformatie hondenafvalbakken

Brievenbus geschikt voor gebruik buiten: De hondenafvalbakken zijn geschikt voor buitengebruik.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaal: De hondenpoep bakken zijn vuurbestendig en voorkomen brandjes of smeulen.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaalDe hondenafvalbakken zijn geschikt voor intensief gebruik.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaalDe hondenpoep bakken zijn uitgerust met een metalen binnenemmer

 • BINsystem plastic zakjes
  Voorradig
  BINsystem plastic zakjes

  Plastic zakjes voor hondenpoepPlastic hondenpoepzakjes (4000 stuks totaal) op rol voor plaatsing in de speciale dispenser van de BINsystem Hondenhalte. De plastic zakjes zijn biologisch afbreekbaar.

  Plastic zakjes voor hondenpoepPlastic hondenpoepzakjes (4000 stuks totaal) op rol voor...

  Plastic zakjes voor hondenpoepPlastic hondenpoepzakjes (4000 stuks totaal) op rol voor plaatsing in de speciale dispenser van de BINsystem Hondenhalte. De plastic zakjes zijn...

 • Voorradig
  Afvalbak Cibeles 50 ltr met cassette voor...

  HondenafvalbakBuitenafvalbak van UV-bestendig geïnjecteerd HDPE voor wand- of paalbevestiging. Voorzien van cassette voor hondenpoepzakjes en asbak op de top. De kap beschermt tegen inregenen en voorkomt de inworp van volumineus afval. Na het ontgrendelen via een driekantslot kan de afvalbak via de voorzijde volledig uitgenomen worden. Zakjes kunnen apart besteld worden.

  HondenafvalbakBuitenafvalbak van UV-bestendig geïnjecteerd HDPE voor wand- of...

  HondenafvalbakBuitenafvalbak van UV-bestendig geïnjecteerd HDPE voor wand- of paalbevestiging. Voorzien van cassette voor hondenpoepzakjes en asbak op de top. De kap beschermt...

 • Voorradig
  BINsystem Hondenhalte 60

  Fraai vormgeven, robuuste buitenafvalbak met dispenser voor hondenpoep met inhoud van 60 liter Fraai vormgeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt staal voorzien van een dispenser met plastic zakjes voor hondenpoep. Deze BINsystem afvalbak wordt compleet met aluminium profielstaanders en betonblok geleverd.

  Fraai vormgeven, robuuste buitenafvalbak met dispenser voor hondenpoep met inhoud van...

  Fraai vormgeven, robuuste buitenafvalbak met dispenser voor hondenpoep met inhoud van 60 liter Fraai vormgeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt...

  Aanbieding! 839,95 €
  Bekijken