afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Transportkar Er zijn 4 producten

Transportkar voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Rubbermaid Tilt truck transportkar voor opslag en vervoer van vuil en middelzware materialen

De Rubbermaid Tilt Truck transportkar is ontworpen voor de opslag en vervoer van vuil en middelzware materialen. De Rubbermaid Tilt Truck transportkar is gemaakt van zeer sterk structuurschuim zodat u verzekerd bent van een lange en intensieve levensduur. De transportkar is uitgevoerd in een opvallende zwarte kleur en heeft een extra greep aan de onderzijde zodat de Tilt Truck gecontroleerd kan worden geleegd, eventueel door slechts één persoon wanneer dit gewenst is.

Lees meer »

 • Containerkar 240 ltr
  Voorradig
  Containerkar 240 ltr

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein afvalbakje (21 liter). Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig de straat vegen en altijd alles tegelijkertijd meenemen. Niet meer helemaal teruglopen naar uw achtertuin als u in de voortuin bezig bent. Gewoon heel handig alles mee te nemen met deze containerkar.

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein...

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein afvalbakje (21 liter). Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig de straat vegen en altijd alles...

 • Container 2x 120 ltr
  Voorradig
  Container 2x 120 ltr

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120 liter container, bezem, schop en afvalbakje (21 liter). De kar is voorzien van 2 luchtbanden en 1 zwenkbaar neuswieltje. Standaard met grijze containers, andere kleuren containers a.u.b. specificeren bij uw bestelling.

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120...

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120 liter container, bezem, schop en afvalbakje (21 liter). De kar is voorzien van 2 luchtbanden...

 • Voorradig
  Rubbermaid Tilt truck 400 ltr

  Transportkar 400 l RubbermaidTransportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van vuil en het vervoer van middelzware materialen. Voorzien van 2 vaste en 2 zwenkwielen voor optimale wendbaarheid en ergonomische greep. Door het speciale ontwerp en de extra greep aan de onderzijde kan de Tilt Truck gecontroleerd worden geleegd door één persoon. Laadvermogen tot 400 ltr/205 kg.

  Transportkar 400 l RubbermaidTransportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van...

  Transportkar 400 l RubbermaidTransportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van vuil en het vervoer van middelzware materialen. Voorzien van 2 vaste en 2 zwenkwielen voor...

  Aanbieding! 709,95 €
  Bestellen Bekijken
 • Tilt truck 600 ltr - 272 kg
  Voorradig
  Rubbermaid Tilt truck 600 ltr

  Transportkar 600 l RubbermaidTransportkar voor het verzamelen van afval en het vervoer van middelzwaar materiaal. Voorzien van 2 handige zwenkwielen voor optimale wendbaarheid en ergonomische greep. Door het ontwerp en de extra greep aan de onderzijde kan de afvalkar gecontroleerd worden geleegd door 1 persoon. Gewelfd, scharnierend deksel apart verkrijgbaar. Laadvermogen tot 600 liter/272 kg.

  Transportkar 600 l RubbermaidTransportkar voor het verzamelen van afval en het vervoer...

  Transportkar 600 l RubbermaidTransportkar voor het verzamelen van afval en het vervoer van middelzwaar materiaal. Voorzien van 2 handige zwenkwielen voor optimale wendbaarheid...

Transportkar en containerkar uitgerust met zwenkwielen voor optimale wendbaarheid en ergonomische handgreep

De transportkar en de containerkar(ren) in ons assortiment zijn uitgerust met zwenkwielen zodat u van een optimale wendbaarheid verzekerd bent. Verder hebben de transport- en containerkarren een ergonomische handgreep zodat de karren ook bij intensief gebruik geen klachten veroorzaken. De afvalbakken van Rubbermaid hebben een inhoud van 0,4 m3, 0,6 m3 of 0,8 m3. Ook is het mogelijk losse deksels bij te bestellen die passen op de transportkarren en die aan beide zijden geopend kunnen worden.

Rubbermaid Tilt truck transportkar en containerkar voor minicontainers

Integenstelling tot de Rubbermaid Tilt truck transportkar is de containerkar voor minicontainers uitgerust met luchtbanden, het is bij beide modellen containerkarren mogelijk deze uit te rusten met twee mini containers. Het kleine model containerkar kan worden uitgerust met twee mini containers van 120 liter (inclusief bezem, schop en afvalbakje). Het grote model containerkar heeft plek voor twee mini containers van 240 liter. In ons assortiment vindt u diverse soorten en kleuren mini containers met een inhoud van 240 liter. De 240 liter containerkar is er ook in een uitvoering met slechts één 240 liter mini container.

Filmpjes op Youtube met de mogelijkheden die de Rubbermaid Tilt truck transportkar en Mega Brute mobile bieden, vindt u op onderstaande webadressen:
Rubbermaid Tilt truck
Mega Brute mobile

Verkrijgbare modellen transportkar en containerkar

 1. Container 2x 120 ltr
 2. Containerkar 240 ltr
 3. Stevige Transportkar
 4. Rubbermaid Tilt truck 400 ltr
 5. Rubbermaid Tilt truck 600 ltr
 6. Rubbermaid Tilt truck 800 ltr
 7. Deksels transportkar Rubbermaid
 8. Rubbermaid Mega Brute Mobile
 9. Deksel Rubbermaid Mega Brute Mobile

Productinformatie Rubbermaid Tilt truck transportkar en containerkar

De Rubbermaid Tilt truck transportkar en containerkar zijn geschikt voor buitengebruik.: De Rubbermaid Tilt truck transportkar en containerkar zijn geschikt voor buitengebruik.

De Rubbermaid Tilt truck transportkar en containerkar zijn geschikt voor intensief gebruik.: De Rubbermaid Tilt truck transportkar en containerkar zijn geschikt voor intensief gebruik.