afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Online 240 liter minicontainer met slot kopen Er zijn 5 producten

minicontainer met slot en gleuf kopen online

Online 240 liter minicontainer met gleuf en slot kopen

Naast standaard minicontainers met een inhoud van 240 liter kunt u in onze webshop Afvalcontainerkopen.nl ook een 240 liter minicontainer met gleuf en slot kopen. De minicontainer is standaard uitgevoerd in het blauw (andere kleuren zijn mogelijk, informeer naar de mogelijkheden) met een gleuf en slot.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

 • Voorradig
  Mini-container 240 ltr

  Mini container met een inhoud van 240 liter met gekleurd dekselDeze mini-container van 240 liter is een sterke prullenbak met gekleurd deksel die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Mini container met een inhoud van 240 liter met gekleurd dekselDeze mini-container van...

  Mini container met een inhoud van 240 liter met gekleurd dekselDeze mini-container van 240 liter is een sterke prullenbak met gekleurd deksel die niet veel ruimte in beslag...

  67,95 €
  Bekijken
 • Mini-container 240 ltr
  Voorradig
  Mini-container 240 ltr

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van...

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt....

  67,95 €
  Bekijken
 • Container met gleuf en slot
  Voorradig
  Container met gleuf en slot

  Minicontainer 240 liter met papiergleufSterke mini-container met papiergleuf op de bovenkant. Door deze kleine gleuf is de container enorm geschikt voor het indoen van vertrouwelijke gegevens. Deze container wordt vaak gebruik om te stemmen voor bijvoorbeeld verkiezingen, de container met gleuf is enkel in blauw beschikbaar. Heeft u interesse in een andere kleur neem dan contact op.

  Minicontainer 240 liter met papiergleufSterke mini-container met papiergleuf op de...

  Minicontainer 240 liter met papiergleufSterke mini-container met papiergleuf op de bovenkant. Door deze kleine gleuf is de container enorm geschikt voor het indoen van...

 • Voorradig
  Mini-container 240 ltr verzinkt

  Verzinkte mini container met een inhoud van 240 literDeze verzinkte mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Verzinkte mini container met een inhoud van 240 literDeze verzinkte mini-container van...

  Verzinkte mini container met een inhoud van 240 literDeze verzinkte mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt....

Voor het tijdelijk opslaan van vertrouwelijke gegevens

De 240 liter minicontainer is zeer geschikt voor het (tijdelijk) opslaan van vertrouwelijke gegevens tijdens bijvoorbeeld een verkiezing. De minicontainer heeft ruim voldoende capaciteit om vele stemformulieren op te slaan. De minicontainer is uitgerust met 2 zwarte en slijtvaste wielen, dankzij het stevige handvat is de minicontainer zeer wendbaar.

Minicontainers in diverse uitvoeringen

Naast de speciale minicontainers met slot en gleuf hebben wij nog 2 speciale modellen in ons assortiment. Minicontainers voor het opslaan en verwerken van plastic rekfolie (afval) en minicontainers met een glasrozet voor het verwerken van flessen en kleine wegwerp flesjes voor bijvoorbeeld sportdranken op een sportvereniging.

Verkrijgbare modellen 240 liter mini-container met slot en gleuf online kopen

Productinformatie 240 liter minicontainer met slot en gleuf online kopen

Online 240 liter minicontainer met slot kopen geschikt voor gebruik buiten: De 240 liter minicontainer met slot en gleuf is geschikt voor buitengebruik.
Online 240 liter minicontainer met slot kopen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De 240 minicontainer met slot en gleuf is geschikt voor intensief gebruik.