afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Mini container zaak Er zijn 5 producten

Mini container zaak voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Een mini container voor het verzamelen van winkel afval of zakelijk afval

De met twee wielen uitgeruste mini container is inmiddels niet meer uit het straatbeeld in Nederland en België (Vlaanderen) weg te denken. De mini container is uitermate geschikt voor het verzamelen van diverse soorten winkel afval of zakelijk afval. In Nederland en België is het gebruik van de grijze mini container voor (grof) vuil en de groene mini container voor het verzamelen van GFT afval inmiddels volledig geaccepteerd.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

 • Voorradig
  Deksel mobiele container, Rubbermaid

  Deksel mobiele container, RubbermaidDeksel voor Mobiele container (onderbak apart bestellen).

  Deksel mobiele container, RubbermaidDeksel voor Mobiele container (onderbak apart...

  Deksel mobiele container, RubbermaidDeksel voor Mobiele container (onderbak apart bestellen).

  13,95 €
  Bekijken
 • Mobiele container 110 ltr, Rubbermaid
  Voorradig
  Mobiele container 110 ltr, Rubbermaid

  Mobiele container 110 ltr, RubbermaidMobiele container basis van polypropyleen met ergonomische handgrepen. De verzonken wielen besparen ruimte. Scharnierend deksel in diverse kleuren leverbaar (apart bestellen).

  Mobiele container 110 ltr, RubbermaidMobiele container basis van polypropyleen met...

  Mobiele container 110 ltr, RubbermaidMobiele container basis van polypropyleen met ergonomische handgrepen. De verzonken wielen besparen ruimte. Scharnierend deksel in diverse...

 • Containerkar 240 ltr
  Voorradig
  Containerkar 240 ltr

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein afvalbakje (21 liter). Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig de straat vegen en altijd alles tegelijkertijd meenemen. Niet meer helemaal teruglopen naar uw achtertuin als u in de voortuin bezig bent. Gewoon heel handig alles mee te nemen met deze containerkar.

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein...

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein afvalbakje (21 liter). Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig de straat vegen en altijd alles...

 • Container 2x 120 ltr
  Voorradig
  Container 2x 120 ltr

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120 liter container, bezem, schop en afvalbakje (21 liter). De kar is voorzien van 2 luchtbanden en 1 zwenkbaar neuswieltje. Standaard met grijze containers, andere kleuren containers a.u.b. specificeren bij uw bestelling.

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120...

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120 liter container, bezem, schop en afvalbakje (21 liter). De kar is voorzien van 2 luchtbanden...

Mini containers voor winkels in diverse groottes en kleuren

De mini containers voor bedrijven zijn verkrijgbaar in diverse groottes en kleuren. Voor de twee meest gangbare modellen (de 120 liter en de 240 liter container) geldt dat deze beide in de volgende uitvoeringen verkrijgbaar zijn; rode minicontainer voor bedrijf, grijze minicontainer voor zakelijk gebruik, gele minicontainer voor bedrijf, groene minicontainer (ook wel GFT container genoemd) voor zakelijk gebruik, blauwe minicontainer voor bedrijf en bruine minicontainer voor zakelijk gebruik. Afvalcontainerkopen.nl levert de minicontainer(s) aan bedrijven in Nederland en België (Vlaanderen).

Mini container in sterke kunststof uitvoering (HDPE) voor uw zaak

De mini container voor uw bedrijf is dankzij de sterke kunststof uitvoering geschikt voor langdurig en intensief gebruik in of rondom uw bedrijf, de mini containers zijn -zonder uitzondering- gemaakt van (HDPE). De mini containers hebben in de regel een hoogte van +/- één meter en hebben een gestandaardiseerd uiterlijk zodat de containers vrijwel overal gelijk zijn.

Verkrijgbare mini container(s) voor winkel gebruik

 1. mini container voor winkel gebruik 120 liter inhoud
 2. mini container voor winkel gebruik 140 liter inhoud
 3. mini container voor winkel gebruik 240 liter inhoud
 4. mini container voor winkel gebruik 360 liter inhoud
 5. mini container voor winkel gebruik 400 liter inhoud

Productinformatie mini container voor toepassing op de zaak

De mini containers voor zakelijk gebruik zijn geschikt voor buitengebruik.: De mini containers voor toepassing op de zaak zijn geschikt voor buitengebruik.

De mini containers voor zakelijk gebruik zijn geschikt voor intensief gebruik.: De minicontainers voor zakelijk gebruik zijn geschikt voor intensief gebruik.