afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Statiegeld op petflessen op uw sportvereniging Er zijn 3 producten

Statiegeld inzamelen met petflessen op uw vereniging

Op uw sportvereniging statiegeld innnen

Op uw sportvereneging worden veel petflessen gebruikt en verkocht, helaas belanden veel van deze statiegeld flessen in de prullebak of worden gewoon op straat of het complex gegooid en dat is zonde!!! Met de PETman kunt u eenvoudig een leuk extraatje voor uw sportvereniging verzorgen. Ook is hetnatuurlijk mogelijk de statiegeld inkomsten van de PETman te besteden aan een goed (sportief) doel naar keuze. Zo voorkomt u rondzwervend afval en zorgt u voor een juiste besteding van de opbrengsten.

Lees meer »

 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Voorradig
  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman,...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

 • Wikkel voor PETman
  Voorradig
  Wikkel voor PETman

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek...

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds...

  74,95 €
  Bekijken
 • PETman
  Voorradig
  PETman

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles aan tot het scheiden van flesjes. Bijpassende afvalzakken houden de binnenkant schoon. Wikkel apart leverbaar (en vanaf 5 stuks te personaliseren).

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor...

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles...

  252,50 €
  Bekijken

Een petflessen afvalbak met ruime inhoud

De afvalbak voor de petflessen is een opvallende verschijning, de PETman is uitgevoerd in een echte flessenvorm maar dan met een hoogte van 1.8 meter en een breedte van 0.58 meter. De PETman voor statiegeld petflessen heeft een inhoud van 210 liter zodat u zult zien dat er veel flessen worden ingeleverd met de PETman. De afvalbak heeft een ronde opening aan de voorzijde waar de flessen in kunnen worden gegooid.

De PEtman afvalbak voor sportverenigingen is verkrijgbaar in diverse kleuren

De PETman voor sportverenigingen is verkrijgbaar in diverse kleuren, zo is de afvalbak verkrijgbaar in oranje, geel, wit, zwart en blauw. Het is eventueel ook mogelijk voor een kleur te gaan naar eigen voorkeur, alleen dit is pas mogelijk bij grote aantallen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. De afvalbak heeft de mogelijkheid om een standaard wikkel bij te bestellen, ook is het mogelijk een eigen ontworpen wikkel te bestellen, dit kan in onze design studio worden ontworpen en geproduceerd. U kunt ook uw eigen ontwerp aan laten leveren zodat wij de wikkel kunnen produceren.

Statiegeld afvalbak online bestellen

Productinformatie PETman voor statiegeld flessen online bestellen

Petflessen afvalcontainer bestellen geschikt voor gebruik buiten: De PETman voor statiegeld flessen is geschikt voor buitengebruik.
Afvalbak voor petflessen met inhoud van 210 liter bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De PETman voor statiegeld flessen is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites PETman voor statiegeld flessen

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren flesjes en flessen voor de PETman voor statiegeld flessen.

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken
• 50 jaar natuur en milieu
Statiegeld Nederland - Innamepunten in Nederland
Statiegeld Nederland - Statiegeld in Nederland
Rijksoverheid - Statiegeld op kleine plastic flesjes
Alles over sport - Algemene info voor sportverenigingen