afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Petman voor statiegeld plastic flessen Er zijn 3 producten

Eenvoudige en opvallende manier om PETflesjes te verzamelen

Je plastic statiegeld flessen gemakkelijk verzamelen

Zoek je een gemakkelijke oplossing om plastic statiegeld flessen te verzamelen dan is de Petman in het assortiment van Afvalcontainerkopen.nl een uitstekende optie. Met de Petman geef je bezoekers van bijvoorbeeld je event, school, sportvereniging of bedrijf de mogelijkheid om gebruike plastic petflessen snel en zonder problemen we te gooien. De flessen kunnen op een later moment op diverse plaatsen in Nederland worden ingeleverd. Het geld dat je daar mee verdient kan beschikbaar worden gesteld aan een goed doel naar keuze of bijvoorbeeld de school, sportvereniging of bedrijf waar je werkt.

Lees meer »

 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Voorradig
  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman,...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

 • Wikkel voor PETman
  Voorradig
  Wikkel voor PETman

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek...

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds...

  74,95 €
  Bekijken
 • PETman
  Voorradig
  PETman

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles aan tot het scheiden van flesjes. Bijpassende afvalzakken houden de binnenkant schoon. Wikkel apart leverbaar (en vanaf 5 stuks te personaliseren).

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor...

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles...

  252,50 €
  Bekijken

Ruim je flessen met stategield eenvoudig op

De Petman is zeer opvallend en daarnaast ook nog eens supergemakkelijk in gebruik. Een grote fles met 1 inwerpopening die gebruikers uitnodigt de flessen daar in te gooien i.p.v. gewoon op straat, event, school, sportvereniging of bedrijf. De Petman heeft een ruime inhoud van maar liefst 210 liter zodat je er van verzekerd kunt zijn dat er veel plastic Petflessen in de kunnen worden gegooid.

Plastic flessen verzamelaar verkrijgbaar in diverse kleuren

De Petman voor palstic flessen is verkrijgbaar is diverse kleuren in onze webshop. Tevens kun je wikkels bij bestellen of wikkels voor de Petman in onze studio op maat laten ontwerpen. Eventueel de wikkels met eigen design door ons laten produceren is ook mogelijk. De Petman flessen verzamelaar voor plastic statiegeld flessen worde onder andere verkocht aan tennisverenigingen, voetbalverenigingen, hockey verenigingen, scholen en events.

Opvangbak Petman online bestellen

Productinformatie petman online bestellen

Kunststof afvalbak voor statiegeld flessen bestellen geschikt voor gebruik buiten: De Petman voor statiegeld flessen is geschikt voor buitengebruik.
Opvangbak voor plastic flesjes bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialenDe Petman voor statiegeld flessen is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites petman plastic statiegeld flessen

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren flesjes en flessen voor de plastic statiegeld flessen.

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken
• 50 jaar natuur en milieu
Statiegeld Nederland - Innamepunten in Nederland
Statiegeld Nederland - Statiegeld in Nederland
Rijksoverheid - Statiegeld op kleine plastic flesjes
Alles over sport - Algemene info voor sportverenigingen