afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Statiegeld plastic flessen weggooien met de PETman Er zijn 3 producten

Plastic flessen inzamelen met de PETman

Help je vereniging en het milieu met de PETman voor het inzamelen van plastic statiegeld flessen

Wil je je vereniging, sportvereniging, school of event helpen met het verdienen van een extraatje en daarbij ook het milieu een handje helpen? Dan is de PETman van Afvalcontainerkopen.nl een uitstekende en opvallende optie voor het inzamelen van kleine plastic statiegeld flessen. De PETman is een kunststof PETfles van 180cm hoog en een doorsnede van 58cm waar je gemakkelijk veel PET flessen in kunt verzamelen, de PETman heeft een inhoud van 210 liter. Met de opbrengst van het statiegeld kun je iets extra doen voor je vereniging, sportvereniging, school of event of je schenkt het geld bijvoorbeeld aan een goed doel.

Lees meer »

 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Voorradig
  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman,...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

 • Wikkel voor PETman
  Voorradig
  Wikkel voor PETman

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek...

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds...

  74,95 €
  Bekijken
 • PETman
  Voorradig
  PETman

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles aan tot het scheiden van flesjes. Bijpassende afvalzakken houden de binnenkant schoon. Wikkel apart leverbaar (en vanaf 5 stuks te personaliseren).

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor...

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles...

  252,50 €
  Bekijken

Waar lever je de flessen in...

Bij zo’n 12.000 verkopers kunnen de flessen straks worden ingeleverd: in supermarkten (> 200 m2), via cateraars, op treinstations met bemande verkooppunten en bij grote tankstations langs de weg. Horeca en kleine bedrijven zijn uitgesloten van de verplichting kleine flesjes in te zamelen. Scholen en sportverenigingen kunnen daarnaast vrijwillig kiezen voor een innamepunt.

De statiegeld PETman is verkrijgbaar in diverse kleuren

De PETman is in totaal in 5 kleuren verkrijgbaar. Daarnaast is het ook mogelijk een wikkel bij te bestellen. Ook bestaat de mogelijkheid een wikkel op maat te laten ontwerpen, bijvoorbeeld voor een speciaal event of (goed) doel. De productie wordt uitgevoerd in onze eigen ontwerp- en productie studio.

Kunststof PETman online bestellen

Productinformatie PETman voor plastic waterflessen en frisdrank online bestellen

Statiegeld PETman bestellen geschikt voor gebruik buiten: De PETman voor plastic waterflessen is geschikt voor buitengebruik.
PETman in meerdere kleuren bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De PETman voor plastic waterflessen is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites PETman voor plastic waterflessen

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren flesjes en flessen voor de PETman voor plastic waterflessen.

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken
• 50 jaar natuur en milieu
Statiegeld Nederland - Innamepunten in Nederland
Statiegeld Nederland - Statiegeld in Nederland
Rijksoverheid - Statiegeld op kleine plastic flesjes
Alles over sport - Algemene info voor sportverenigingen