afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

240 liter minicontainer met glasrozet kopen webshop Er zijn 5 producten

minicontainer met glasrozet kopen webshop

240 liter minicontainer met glasrozet kopen in de webshop

Dankzij de minicontainers met glasrozet kunt u heel gemakkelijk plastic of glazen flesjes, bekertjes en soortgelijk verwerken. Een ideale en opvallende oplossing op festivals, feesten, sportverenigingen of schoolgebouwen. De minicontainer heeft een inhoud van 240 liter en kan dus een flinke hoeveelheid flessen afvoeren, de minicontainer met glasrozet kopen kan op de webshop van Afvalcontainerkopen.nl, de afvalcontainer is enkel in het geel verkrijgbaar. Het is eventueel mogelijk de container in een andere kleur te leveren bij grote aantallen (500-1000 stuks), wanneer u in deze optie geïnteresseerd bent dan verzoeken wij u (telefonisch/per mail) contact op te nemen.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

 • Voorradig
  Mini-container 240 ltr

  Mini container met een inhoud van 240 liter met gekleurd dekselDeze mini-container van 240 liter is een sterke prullenbak met gekleurd deksel die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Mini container met een inhoud van 240 liter met gekleurd dekselDeze mini-container van...

  Mini container met een inhoud van 240 liter met gekleurd dekselDeze mini-container van 240 liter is een sterke prullenbak met gekleurd deksel die niet veel ruimte in beslag...

  67,95 €
  Bekijken
 • Mini-container 240 ltr
  Voorradig
  Mini-container 240 ltr

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van...

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt....

  67,95 €
  Bekijken
 • Glascontainer met glasrozet
  Voorradig
  Glascontainer met glasrozet

  Minicontainer met glasrozet 240 literDe gele container is speciaal gemaakt om glas in te gooien. Mocht u deze niet willen gebruiken voor glas is dat ook geen probleem. De deksel kan namelijk net als bij de grijze en groene bak opengemaakt worden.

  Minicontainer met glasrozet 240 literDe gele container is speciaal gemaakt om glas in...

  Minicontainer met glasrozet 240 literDe gele container is speciaal gemaakt om glas in te gooien. Mocht u deze niet willen gebruiken voor glas is dat ook geen probleem. De deksel...

  119,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Mini-container 240 ltr verzinkt

  Verzinkte mini container met een inhoud van 240 literDeze verzinkte mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Verzinkte mini container met een inhoud van 240 literDeze verzinkte mini-container van...

  Verzinkte mini container met een inhoud van 240 literDeze verzinkte mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt....

Meerdere modellen minicontainers in ons assortiment

Naast de 240 liter minicontainers met glasrozet, hebben wij ook nog 2 andere modellen in ons assortiment minicontainers; de 240 liter minicontainer met slot + gleuf en de 240 liter minicontainer met stekfolie raster. Daarnaast hebben kunt u natuurlijk ook de standaard 240 liter minicontainer kopen in onze webshop.

Hoogwaardige kwaliteit minicontainers

De minicontainers met glasrozet zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit kunststof en uitgerust met een stevig handvat en 2 zwarte slijtvaste wielen. De speciale uitvoeringen zijn in principe slechts verkrijgbaar in 1 kleur, maar wanneer u toch de voorkeur zou willen geven aan een andere kleur dan bestaat de mogelijkheid om een andere kleur te kiezen.

Verkrijgbare modellen 240 liter minicontainer met glasrozet kopen in de webshop

Productinformatie 240 liter minicontainer met slot en gleuf kopen in de webshop

240 liter minicontainer met glasrozet kopen webshop geschikt voor gebruik buiten: De minicontainer met glasrozet en een inhoud van 240 liter is geschikt voor buitengebruik.
240 liter minicontainer met glasrozet kopen webshop zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De minicontainer met glasrozet en een inhoud van 240 liter is geschikt voor intensief gebruik.