afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

240 liter kliko afvalcontainer met glasrozet kopen Er zijn 2 producten

Kliko kopen met speciaal ontwikkeld glasrozet, zorgt voor het gemakkelijk weggooien van plastic wegwerpflesjes of glas tijdens festivals of op openbare terreinen.

Kliko afval containers met glasrozet kopen

Kliko afval containers met een glasrozet zijn ideaal voor het verwerken van lege plastic flesjes, glazen flesjes, plastic bekertjes of ander plastic wegwerp artikelen. Een ideale en opvallende oplossing op festivals, feesten, sportverenigingen of bijvoorbeeld scholen. De kliko afval container heeft een inhoud van 240 liter en kan dus een flinke hoeveelheid flessen afvoeren, de kliko afval container met glasrozet kopen kan op de webshop van Afvalcontainerkopen.nl, de afval container is enkel in het geel verkrijgbaar. Het is eventueel mogelijk de container in een andere kleur te leveren bij grote aantallen (500-1000 stuks), wanneer u in deze optie geïnteresseerd bent dan verzoeken wij u (telefonisch/per mail) contact op te nemen.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

 • Glascontainer met glasrozet
  Voorradig
  Glascontainer met glasrozet

  Minicontainer met glasrozet 240 literDe gele container is speciaal gemaakt om glas in te gooien. Mocht u deze niet willen gebruiken voor glas is dat ook geen probleem. De deksel kan namelijk net als bij de grijze en groene bak opengemaakt worden.

  Minicontainer met glasrozet 240 literDe gele container is speciaal gemaakt om glas in...

  Minicontainer met glasrozet 240 literDe gele container is speciaal gemaakt om glas in te gooien. Mocht u deze niet willen gebruiken voor glas is dat ook geen probleem. De deksel...

  119,95 €
  Bekijken

Meerdere modellen kliko afval containers verkrijgbaar

Naast standaard 240 liter kliko afval containers hebben wij ook speciaal ontwikkelde modellen kliko afval containers in ons assortiment. De kliko met glasrozet kan worden gecombineerd met 2 andere modellen in ons assortiment afval containers; de 240 liter kliko afval container met slot + gleuf en de 240 liter kliko afval container met stekfolie raster.

Uitstekende kwaliteit kliko’s

De kliko’s met glasrozet zijn gemaakt van een uitstekende kwaliteit kunststof en uitgerust met een stevig handvat en 2 zwarte slijtvaste wielen. De speciaal uitgevoerde kliko afval containers zijn in principe verkrijgbaar in slechts één kleur, maar de wanneer u toch de voorkeur zou willen geven aan een andere kleur dan bestaat de mogelijkheid om een andere kleur te kiezen.

Beschikbare modellen 240 liter kliko afvalcontainer met glasrozet kopen

Productinformatie kliko afvalcontainer met glasrozet

240 liter kliko afvalcontainer met glasrozet kopen geschikt voor gebruik buiten: De 240 liter kliko afval container met glasrozet is geschikt voor buitengebruik.
240 liter kliko afvalcontainer met glasrozet kopen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De 240 kliko afval container met glasrozet is geschikt voor intensief gebruik.