afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Bruine mini container 240 liter Er is 1 product.

Bruine mini container 240 liter voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Bruine mini container 240 liter

Met een bruine mini container 240 liter bent u verzekerd van een sterke en opvallende mini container voor o.a. het afvoeren van huisvuil, grofvuil, groente-, fruit- en tuin-afval, maar ook afval dat geproduceerd wordt op scholen, kantoren, scholengemeenschappen en kantoorverzamelgebouwen kutn u zonder enig probleem afvoeren. Ook is de bruine mini container 240 liter een veelvuldig gebruikte mini container in bijvoorbeeld de horeca, denkt u dan bijvoorbeeld eens aan restaurants, café’s, cafetaria’s maar ook schoolknatines en bedrijfskantines maken veelvuldig gebruik van de bruine mini container 240 liter.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

De bruine mini container 240 liter zorgt voor een schone woon- of werkomgeving

Kortom de bruine mini container 240 liter zorgt voor een schone woon- of werkomgeving en voorkomt dat u last krijgt van nare geurtjes, lekkende containers met aanverwante geurproblemen of ongedieret. De bruine mini container 240 liter heeft een stevig deksel zodat vliegen, muggen etc. weinig kans zullen maken het vuil te benaderen.

Bruine mini container 240 liter voor het opslaan van huis-, tuin- en keuken-afval

De bruine mini container 240 liter voor het opslaan van huis-, tuin- en keuken-afval is zodoende de perfecte keuze wanneer u op zoek bent naar een stevige en duurzame mini container. Geproduceerd van sterk HDPE (hogedichtheidpolyetheen) en in meedere opvallende kleuren waaronder de buine mini container 240 liter.

Verkrijgbare modellen bruine mini containers 240 liter

 1. Bruine mini container 240 liter
 2. Bruine mini container
 3. Bruine mini container 120 liter

Productinformatie bruine mini container 240 liter

De bruine mini container 240 liter is geschikt voor buitengebruik.: De bruine mini container 240 liter is geschikt voor buitengebruik.

De bruine mini container 240 liter is geschikt voor intensief gebruik.: De bruine mini container 240 liter is geschikt voor intensief gebruik.