afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Statiegeld flesjes van PET materiaal verzamelen Er zijn 3 producten

Plastic statiegeld flesjes weggooien met de PETman afvalbak

Statiegeld flesjes verzamelen met de PETman

De PETman is een opvallende afvalbak in de vorm van een fles die gemaakt is van hoogwaardig materiaal. De PETman heeft een ruime inhoud en zorgt er voor dat bezoekers van uw school, sportvelden, event of gewoon een bedrijf gemakkelijk hun lege PETflesjes weg kunnen gooien. De PET flesjes hebben tegenwoordig een waarde van 15ct aan statiegeld zodat u er als bedrijf, sportvereniging of school ook nog eens een extraatje mee kunt verdienen. Dat geld kunt u bijvoorbeeld aan het goed besteden of een intern project of doel.

Lees meer »

 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Voorradig
  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman,...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

 • Wikkel voor PETman
  Voorradig
  Wikkel voor PETman

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek...

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds...

  74,95 €
  Bekijken
 • PETman
  Voorradig
  PETman

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles aan tot het scheiden van flesjes. Bijpassende afvalzakken houden de binnenkant schoon. Wikkel apart leverbaar (en vanaf 5 stuks te personaliseren).

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor...

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles...

  252,50 €
  Bekijken

Consumenten zijn enthousiast met inleveren

De ervaring leert dat de PETman er voor zorgt dat consumenten enthousiast zijn over het gebruik van de PETman en dat terug te zien is in een vermindering van het zwerfvuil in de omgeving. Het inleveren van de flesjes is gemakkelijk, de PETman heeft een ruime inwerpopening aan de voorzijde zodat flesjes in diverse maten daar gemakkelijk in passen.

De PETman voor flesjes van PET materiaal is verkrijgbaar in diverse kleuren

De PETman is verkrijgbaar in een aantal standaard kleuren zoals; oranje, geel, wit, zwart en blauw. De PETman is in grotere aantallen eventueel ook in een kleur naar keuze te bestellen. Ook hebben wij bijpassende wikkels in ons assortiment, de mogelijkheid om eigen designs te plaatsen op de PETman behoort ook tot de mogelijkheden. De wikkels kunnen in inze eigen studio worden ontwoprpen en geproduceerd.

Afvalbak voor plastic flesjes online bestellen

Productinformatie statiegeld flesje afvalbak online bestellen

Afvalbak voor plastic flesjes bestellen geschikt voor gebruik buiten: De statiegeld flesjes afvalbak is geschikt voor buitengebruik.
Kunststof flesjes afvalbak bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialenDe statiegeld flesjes afvalbak is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites statiegeld flesje afvalbak

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren flesjes en flessen voor de statiegeld flesje afvalbak.

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken
• 50 jaar natuur en milieu
Statiegeld Nederland - Innamepunten in Nederland
Statiegeld Nederland - Statiegeld in Nederland
Rijksoverheid - Statiegeld op kleine plastic flesjes
Alles over sport - Algemene info voor sportverenigingen