afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

PETman voor het inzamelen van plastic statiegeld flessen Er zijn 3 producten

Plastic statiegeld flessen inzamelen met de PETman afvalbak

Inzamelen van plastic statiegeld flessen met de PETman

Wil je snel en eenvoudig plastic statiegeld flessen inzamelen dan is de PETman een leuke en opvallende optie. De PETman heeft een zeer ruime inhoud van 210 liter waar flink wat flessen met statiegeld in kunnen worden gedeponeerd. Met een lengte van 180cm en 58cm breed is het een opvallende afvalbak die zeker niet over het hoofd kan worden gezien door bezoekers van een school, bedrijventerrein, sportcomplex of evenemententerrein.

Lees meer »

 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Voorradig
  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman,...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

 • Wikkel voor PETman
  Voorradig
  Wikkel voor PETman

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek...

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds...

  74,95 €
  Bekijken
 • PETman
  Voorradig
  PETman

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles aan tot het scheiden van flesjes. Bijpassende afvalzakken houden de binnenkant schoon. Wikkel apart leverbaar (en vanaf 5 stuks te personaliseren).

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor...

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles...

  252,50 €
  Bekijken

Statiegeld op kleine plastic flessen voor vermindering van zwerfafval

1 juli 2021 wordt statiegeld op kleine plastic flesjes ingevoerd. Dat heeft staatssecretaris Stientje van Veldhoven met het verpakkend bedrijfsleven afgesproken. Per flesje (< 1 liter) wordt straks 15 cent statiegeld gerekend. Voor grote flessen (> 1 liter) blijft het 25 cent. Inleveren kan in supermarkten, op treinstations, bij tankstations langs de weg en via cateraars. Deze maatregel moet leiden tot veel minder plastic zwerfafval.De PETman kan worden gevuld met een plastic zak zodat de verzamelde flessen eenvoudig kunnen worden ingeleverd op de daartoe aangewezen inzamelpunten.

De statiegeld flessen afvalbak is verkrijgbaar in diverse kleuren

De afvalbak voor statiegeld flessen is vekrijgbaar in 5 opvallende kleuren, eventueel bestaat de mogelijkheid de PETman in andere kleuren te bestellen maar dat kan alleen in grote aantallen. De standaard kleuren zijn wit, zwart, geel, oranje en blaauw. De PETman kan worden aangekleed met een wikkel uit onze webshop, een wikkel op maat (dat kan in eigen studio worden gemaakt) of een eigen wikkel. De productie kan in onze studio worden uitgevoerd.

PETman online bestellen

Productinformatie voor het online bestellen van een PETman afvalbak

Statiegeld flessen afvalbak bestellen geschikt voor gebruik buiten: De PETman afvalbak is geschikt voor buitengebruik.
Stevige statiegeld afvalbak bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De PETman afvalbak is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites PETman afvalbak

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren flesjes en flessen voor de PETman afvalbak.

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken
• 50 jaar natuur en milieu
Statiegeld Nederland - Innamepunten in Nederland
Statiegeld Nederland - Statiegeld in Nederland
Rijksoverheid - Statiegeld op kleine plastic flesjes
Alles over sport - Algemene info voor sportverenigingen