afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Gele minicontainer 120 liter Er is 1 product.

Gele minicontainer 120 liter voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Gele minicontainer 120 liter

Een gele minicontainer 120 liter vindt u bij Afvalcontainerkopen.nl, een gele minicontainer met een forse inhoud zodat u zonder problemen middelgrote afvalstromen kunt verwerken. Ideaal voor bijvoorbeeld gebruik in de horeca, op kantoor of kantoorverzamelgebouw, maar ook uitermate geschitk voor GFT afval, de kassen en festivals, feesten en openbare gelegenheden.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

De gele minicontainer 120 liter voor opslag van huisvuil en zakelijk afval

De gele minicontainer 1200 liter voor opslag van huisvuil en zakelijk afval wordt direct uit eigen voorraad geleverd en is uitgerust met twee of drie zwarte stevige wielen zodat deze eenvoudig te manoeuvreren is. De gele minicontainer 120 liter is uitgerust met een stevige klep die de minicontainer volledig afsluit, zo voorkomt u vieze geurtjes en heeft u geen last van de gele minicontainer.

Gele minicontainer 120 liter gemaakt van degelijk kunststof

De gele minicontainer 120 liter is gemaakt van degelijk kunststof en voorkomt daarnaast ook dat vloeistoffen door kunnen lekken uit het afval. De gele minicontainer wordt vaak gebruikt voor het afvoeren van glazen flessen en plastic flesjes, ook in deze gevallen is het natuurlijk fijn om te weten dat de container waterdicht is. De duurzame kwaliteit van de 120 liter minicontainer garandeert een lange en intensieve gebruiksperiode.

Verkrijgbare modellen gele minicontainers 120 liter

 1. Gele minicontainer 120 liter
 2. Gele minicontainer 240 liter
 3. Gele minicontainer 360 liter
 4. Gele minicontainer

Productinformatie gele minicontainer 120 liter

De gele minicontainer 120 liter is geschikt voor buitengebruik.: De gele minicontainer 120 liter is geschikt voor buitengebruik.

De gele minicontainer 120 liter is geschikt voor intensief gebruik.: De gele minicontainer 120 liter is geschikt voor intensief gebruik.