afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Blauwe mini container 120 liter Er zijn 2 producten

Blauwe mini container 120 liter voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Blauwe mini container 120 liter

Met een blauwe mini container 120 liter heeft u geen omkijken meer naar het opruimen van uw afval. Dankzij de mini container 120 liter is het een fluitje van een cent om uw vuilniszakken gemakkelijk op te bergen en later -wanneer het vuil wordt opgehaald- weg te brengen.

Lees meer »

 • Think MegaBini ontgeurder navulling
  Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder navulling

  Think MegaBini ontgeurder navullingNavulling membraan voor Think MegaBini houder voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Per 2 stuks verpakt. Houder apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurder navullingNavulling membraan voor Think MegaBini houder voor...

  Think MegaBini ontgeurder navullingNavulling membraan voor Think MegaBini houder voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke...

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

De blauwe mini container 120 liter voor het opruimen van vuilnis en tuin afval

De blauwe mini container 120 liter voor het opruimen van vuilnis en tuin afval is gemaakt van sterke kunststoffen zodat u verzekerd bent van een lange en intensieve levensduur. Dankzij de sterke kwaliteit voorkomt u dat vocht door de container heen lekt en de sterke deksel zorgt er voor dat u weinig tot geen last heeft van nare geurtjes. Ook ongedierte geeft u geen kans met het deksel op de blauwe mini container 120 liter.

Blauwe mini container 120 liter uitgerust met twee wielen

De blauwe mini container 120 liter uitgerust met twee wielen is met weinig inspanning te verplaatsen zodat u zonder problemen uw huisvuil kunt aanbieden. Ook heeft de blauwe mini container 120 liter twee stevige handvatten aan de bovenzijde van de blauwe mini container 120 liter zodat de mini container prettig in de hand ligt.

Verkrijgbare modellen blauwe mini containers 120 liter

 1. Blauwe mini container 120 liter
 2. Blauwe mini container 240 liter
 3. Blauwe mini container 360 liter
 4. Blauwe mini container

Productinformatie blauwe mini container

De blauwe mini container 120 liter is geschikt voor buitengebruik.: De blauwe mini container 120 liter is geschikt voor buitengebruik.

De blauwe mini container 120 liter is geschikt voor intensief gebruik.: De blauwe mini container 120 liter is geschikt voor intensief gebruik.