afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Intensief gebruik Er zijn 63 producten

afvalbakken voor intensief gebruik te koop

Afvalcontainers voor intensief gebruik

De afvalbakken in ons assortiment zijn allemaal van een degelijke kwaliteit, het kan echter voorkomen dat staande afvalcontainers worden gebruikt in omstandigheden die er toe leiden dat de containers sneller kunnen slijten of beschadigen. Het is dan verstandig om te kiezen voor de modellen die nóg beter geschikt zijn voor intensief gebruik. Deze afvalbakken zijn vaak wat simpeler qua vormgeving en meestal van slechts één materiaalsoort gemaakt.

Goede kwaliteit afvalbakken met een lange levensduur

De modellen van afvalcontainerkopen.nl kenmerken zich door de goede kwaliteit en lange levensduur en zijn verkrijgbaar in diverse modellen. Er zijn modellen met pushklep, as-papierbakken, open afvalbakken, afvalzakhouders in diverse maten, stalen buitenbakken en afvalbakken van UV-bestendig kunststof.

Afvalbakken voor divers gebruik

De afvalbakken in het assortiment van afvalconatinerkopen.nl zijn geschikt voor divers gebruik. De buitenafvalbakken voor intensief gebruik bieden een perfecte oplossing om te zorgen dat uw woon- of werkomgeving schoon en opgeruimd blijft, maar denkt u bijvoorbeeld ook aan het gebruik op andere openbare plekken zoals pleinen, sportverenigingen, scholen, scholengemeenschappen, religieuze instellingen, parken, honden uitlaatplekken, horeca en hotels.

Verkrijgbare modellen afvalbakken voor veelvuldig gebruik (enkele voorbeelden)

 1. Afvalbak voor buiten
 2. Afvalzakhouder
 3. Buitenafvalbak van polyethyleen
 4. Vierkante container met 4 openingen
 5. Vuurbestendige afvalbak

Productinformatie robuuste buiten afvalbakken voor intensief gebruik

Brievenbus geschikt voor gebruik buiten: De diverse soorten buitenafvalbakken voor langdurig en intensief gebruik zijn geschikt voor buitengebruik.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaal: De sterke kwaliteit afvalbakken zijn vuurbestendig en voorkomen brandjes of smeulen.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaal: De diverse soorten buitenafvalbakken voor langdurig en intensief gebruik zijn geschikt voor intensief gebruik.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaal: De sterke kwaliteit afvalbakken zijn uitgerust met een metalen binnenemmer

 • Verzwaarde basis staande container
  Voorradig
  Verzwaarde basis staande container

  Containervoet RubbermaidVerzwaarde basis voor Rubbermaid Ranger containers.

  Containervoet RubbermaidVerzwaarde basis voor Rubbermaid Ranger containers.

  Containervoet RubbermaidVerzwaarde basis voor Rubbermaid Ranger containers.

  102,95 €
  Bekijken
 • Buitenafvalbak - half rond
  Voorradig
  Buitenafvalbak - half rond

  Afvalbak voor buitenRechthoekige buitenbak met halfronde voorkant. Voorzien van verzinkte binnenemmer en een grote inworpopening aan voorzijde.

  Afvalbak voor buitenRechthoekige buitenbak met halfronde voorkant. Voorzien van...

  Afvalbak voor buitenRechthoekige buitenbak met halfronde voorkant. Voorzien van verzinkte binnenemmer en een grote inworpopening aan voorzijde.

 • Voorradig
  Buitenafvalbak met afdak 50 ltr

  Buitenafvalbak van polyethyleenAfvalbak van UV-bestendig polyethyleen voor paal- of wandbevestiging met een zeer ruime inworpopening. Voorzien van een driekantslot met sleutel. Door het losdraaien wordt de onderbak van de afvalcontainer kantelbaar. De geribbelde buitenkant van deze buitenafvalbak verhindert de aanplak van affiches en graffiti.

  Buitenafvalbak van polyethyleenAfvalbak van UV-bestendig polyethyleen voor paal- of...

  Buitenafvalbak van polyethyleenAfvalbak van UV-bestendig polyethyleen voor paal- of wandbevestiging met een zeer ruime inworpopening. Voorzien van een driekantslot met sleutel....

 • Voorradig
  Afvalzakhouder 120 ltr

  AfvalzakhoudersAfvalzakhouder met metalen ombouw en 2 deuren. De afvalzakhouder heeft inhoud van 120 liter en is schikt voor intensief buitengebruik, daarnaast is het materiaal ook vuurbestendig. Een klassieke vuilniszakhouder die makkelijk te legen is en uitgerust met een deksel zodat regen, sneeuw en wind geen invloed hebben op het afval.

  AfvalzakhoudersAfvalzakhouder met metalen ombouw en 2 deuren. De afvalzakhouder heeft...

  AfvalzakhoudersAfvalzakhouder met metalen ombouw en 2 deuren. De afvalzakhouder heeft inhoud van 120 liter en is schikt voor intensief buitengebruik, daarnaast is het materiaal...

  169,95 €
  Bekijken
 • Afvalbak 60 ltr op statief
  Voorradig
  Afvalbak 60 ltr op statief

  Afvalbak van metaalRonde, gedeeltelijk geperforeerde afvalbak van metaal op statief. De bak kan geleegd worden door het losdraaien van de sluitschroef, de bak is dan kantelbaar.

  Afvalbak van metaalRonde, gedeeltelijk geperforeerde afvalbak van metaal op statief. De...

  Afvalbak van metaalRonde, gedeeltelijk geperforeerde afvalbak van metaal op statief. De bak kan geleegd worden door het losdraaien van de sluitschroef, de bak is dan kantelbaar.

 • Voorradig
  As-papierbak met afneembaar afdak 70 ltr

  As-papierbak met bevestigingsmateriaalStalen as-papierbak met afneembaar afdak en drie inworpopeningen. Voorzien van verzinkte binnenemmer, zwarte inzetbak en verchroomde zeef. Inclusief bevestigingsmateriaal voor vloermontage.

  As-papierbak met bevestigingsmateriaalStalen as-papierbak met afneembaar afdak en drie...

  As-papierbak met bevestigingsmateriaalStalen as-papierbak met afneembaar afdak en drie inworpopeningen. Voorzien van verzinkte binnenemmer, zwarte inzetbak en verchroomde zeef....

  229,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Bica 812 Wandafvalstation 3x15 ltr

  Bica 812 Wandafvalstation 3x15 ltrRobuust en praktisch afvalscheidingsstation van hoogwaardig gepoedercoat staal. De unit voor bevestiging aan de muur is voorzien van 3 binnenbakken (3x 20 liter) die vrij toegankelijk zijn. De binnenbakken zijn van gerecycled plastic en de hengsels zorgen ervoor dat ze gemakkelijk te legen zijn. Eenvoudig en onzichtbaar te bevestigen via een wandrail.

  Bica 812 Wandafvalstation 3x15 ltrRobuust en praktisch afvalscheidingsstation van...

  Bica 812 Wandafvalstation 3x15 ltrRobuust en praktisch afvalscheidingsstation van hoogwaardig gepoedercoat staal. De unit voor bevestiging aan de muur is voorzien van 3...

  289,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  As-papierbak met afneembaar afdak 80 ltr

  Buitenafvalbak met asbak Het grootste model stalen as-papierbak met afneembaar afdak en drie inworpopeningen. De buitenafvalbak is voorzien van een verzinkte binnenemmer, zwarte inzetbak en verchroomde zeef. Inclusief bevestigingsmateriaal voor vloermontage.

  Buitenafvalbak met asbak Het grootste model stalen as-papierbak met afneembaar afdak...

  Buitenafvalbak met asbak Het grootste model stalen as-papierbak met afneembaar afdak en drie inworpopeningen. De buitenafvalbak is voorzien van een verzinkte binnenemmer,...

  299,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Bica 811 Wandafvalstation 3x20 ltr

  Bica 811 Wandafvalstation 3x20 ltrRobuust en praktisch afvalscheidingsstation van hoogwaardig gepoedercoat staal. De unit voor bevestiging aan de muur is voorzien van binnenbakken (3x 20 liter) die vrij toegankelijk zijn. De binnenbakken zijn van gerecycled plastic en de hengsels zorgen ervoor dat ze gemakkelijk te legen zijn. Eenvoudig en onzichtbaar te bevestigen via wandrail aan de achterkant.

  Bica 811 Wandafvalstation 3x20 ltrRobuust en praktisch afvalscheidingsstation van...

  Bica 811 Wandafvalstation 3x20 ltrRobuust en praktisch afvalscheidingsstation van hoogwaardig gepoedercoat staal. De unit voor bevestiging aan de muur is voorzien van...

  309,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Bica 221 Afvalbak open top 100 ltr

  Bica 221 Afvalbak open top 100 ltrElegante en tijdloze afvalbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met open top waarbij de schuine zijkanten van de inwerpopening een trechter vormen. Voorzien van afvalzakhouder die mooi weggewerkt is onder de top waardoor deze niet zichtbaar is. De afvalbak heeft verstelbare pootjes waardoor deze altijd stabiel op zijn plaats staat.

  Bica 221 Afvalbak open top 100 ltrElegante en tijdloze afvalbak van hoogwaardig...

  Bica 221 Afvalbak open top 100 ltrElegante en tijdloze afvalbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met open top waarbij de schuine zijkanten van de inwerpopening een trechter...

  309,95 €
  Bekijken
 • Bica 912 Wandafvalstation 3x15 ltr
  Voorradig
  Bica 912 Wandafvalstation 3x15 ltr

  Bica 912 Wandafvalstation 3x15 ltr Robuust en praktisch afvalscheidingsstation van hoogwaardig gepoedercoat staal voor bevestiging aan de muur. Het klepdeksel met twee grote inwerpopeningen en een gesloten klepdeksel geven toegang tot 3 binnenbakken (3x 15 liter). De binnenbakken zijn van gerecycled plastic en de hengsels zorgen ervoor dat ze gemakkelijk te legen zijn.

  Bica 912 Wandafvalstation 3x15 ltr Robuust en praktisch afvalscheidingsstation van...

  Bica 912 Wandafvalstation 3x15 ltr Robuust en praktisch afvalscheidingsstation van hoogwaardig gepoedercoat staal voor bevestiging aan de muur. Het klepdeksel met twee grote...

  359,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Copperfield

  Grote kunststof afvalbak Grote buitenafvalbak die veelvuldig wordt gebruikt in parken, dorps- en stadscentra. De afvalbak is gemaakt van sterk kunststof en UV-bestendig zodat de afvalbak niet (snel) zal verkleuren. De buitenafvalbakken zijn verkrijgbaar in 3 kleuren, een zwarte afvalbak, een groene afvalbak en een paarse afvalbak.

  Grote kunststof afvalbak Grote buitenafvalbak die veelvuldig wordt gebruikt in parken,...

  Grote kunststof afvalbak Grote buitenafvalbak die veelvuldig wordt gebruikt in parken, dorps- en stadscentra. De afvalbak is gemaakt van sterk kunststof en UV-bestendig zodat de...

  364,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Bica 911 Wandafvalstation 3x20 ltr

  Bica 911 Wandafvalstation 3x20 ltrRobuust en praktisch afvalscheidingsstation van hoogwaardig gepoedercoat staal voor bevestiging aan de muur. Het klepdeksel met twee grote inwerpopeningen en een gesloten klepdeksel geven toegang tot 3 binnenbakken (3x 20 liter). De binnenbakken zijn van gerecycled plastic en de hengsels zorgen ervoor dat ze gemakkelijk te legen zijn. Eenvoudig te bevestigen.

  Bica 911 Wandafvalstation 3x20 ltrRobuust en praktisch afvalscheidingsstation van...

  Bica 911 Wandafvalstation 3x20 ltrRobuust en praktisch afvalscheidingsstation van hoogwaardig gepoedercoat staal voor bevestiging aan de muur. Het klepdeksel met twee grote...

  389,95 €
  Bekijken
 • Bica 911 Wandafvalstation 3x20 ltr
  Voorradig
  Bica 911 Wandafvalstation 3x20 ltr

  Bica 911 Wandafvalstation 3x20 ltrRobuust en praktisch afvalscheidingsstation van hoogwaardig gepoedercoat staal voor bevestiging aan de muur. Het klepdeksel met twee grote inwerpopeningen en een gesloten klepdeksel geven toegang tot 3 binnenbakken (3x 20 liter). De binnenbakken zijn van gerecycled plastic en de hengsels zorgen ervoor dat ze gemakkelijk te legen zijn.

  Bica 911 Wandafvalstation 3x20 ltrRobuust en praktisch afvalscheidingsstation van...

  Bica 911 Wandafvalstation 3x20 ltrRobuust en praktisch afvalscheidingsstation van hoogwaardig gepoedercoat staal voor bevestiging aan de muur. Het klepdeksel met twee grote...

  399,95 €
  Bekijken
 • Ranger Container 170 liter
  Voorradig
  Rubbermaid Ranger Container 170 liter

  Vierkante container met 4 openingenDeze vierkante Ranger container met vier inworp openingen is een zeer goede, maar ook simpele container. De container bevat geen pushklep en is daarom gemakkelijk te gebruiken. Hij is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is inclusief zakhouder. De top is scharnierend. Een verzwaarde basis is optioneel.

  Vierkante container met 4 openingenDeze vierkante Ranger container met vier inworp...

  Vierkante container met 4 openingenDeze vierkante Ranger container met vier inworp openingen is een zeer goede, maar ook simpele container. De container bevat geen pushklep en...

  399,95 €
  Bekijken
 • Ranger Container 170 liter
  Voorradig
  Rubbermaid Ranger Container 170 liter

  Container met 2 pushkleppenDe vierkante Ranger container is voorzien van twee inworpopeningen. Deze Ranger container heeft een éénzijdige pushklep. Hoogwaardig kunststof inclusief zakhouder. Top is scharnierend. Verzwaarde basis is optioneel.

  Container met 2 pushkleppenDe vierkante Ranger container is voorzien van twee...

  Container met 2 pushkleppenDe vierkante Ranger container is voorzien van twee inworpopeningen. Deze Ranger container heeft een éénzijdige pushklep. Hoogwaardig kunststof...

  419,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Merlin

  Klassieke buitenafvalbakKunststof, UV-bestendige afvalbak met metalen binnenemmer en 2 inworpopeningen. Voorzien van sluitmechanisme dat het gemak van het legen combineert met een maximale veiligheid. Inclusief bevestigingsmateriaal voor vloerbevestiging.

  Klassieke buitenafvalbakKunststof, UV-bestendige afvalbak met metalen binnenemmer en 2...

  Klassieke buitenafvalbakKunststof, UV-bestendige afvalbak met metalen binnenemmer en 2 inworpopeningen. Voorzien van sluitmechanisme dat het gemak van het legen combineert met...

  449,95 €
  Bekijken
 • Bica 890 Afvalbak open 30+15 ltr
  Voorradig
  Bica 890 Afvalbak open 30+15 ltr

  Bica 890 Afvalbak open 30+15 ltrStrakke en functionele afvalbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met klepdeksel met grote inwerpopening en aan de voorzijde voorzien van een ronde inwerpopening. De stevige deur met softclose magneetsluiting biedt toegang tot de binnenbak van 15 liter. Deze dient voor het afval dat via de ronde inwerpopening aan de voorzijde ingeworpen wordt.

  Bica 890 Afvalbak open 30+15 ltrStrakke en functionele afvalbak van hoogwaardig...

  Bica 890 Afvalbak open 30+15 ltrStrakke en functionele afvalbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met klepdeksel met grote inwerpopening en aan de voorzijde voorzien van een...

  469,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Buitenafvalbak met afdak

  Grote buitenafvalbak met asbakDe "grote broer" (of zus) van het model met een inhoud van 32 liter, een aluminium afvalbak en asbak met  binnenbak. Dit model heeft een inhoud van 55 liter, de afmeting van de binnenbak is 30x30 cm met een hoogte van 59 cm.

  Grote buitenafvalbak met asbakDe "grote broer" (of zus) van het model met een inhoud...

  Grote buitenafvalbak met asbakDe "grote broer" (of zus) van het model met een inhoud van 32 liter, een aluminium afvalbak en asbak met  binnenbak. Dit model heeft een inhoud van...

  479,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Rubbermaid Landmark Junior container 132 liter

  Container met 2 pushkleppenSlanke container van hoogwaardig kunststof met twee pushkleppen waardoor geurtjes binnen en insecten buiten gehouden worden. Voorzien van deur voor legen zonder te tillen. Binnenbak los verkrijgbaar, bij gebruik hiervan is de Landmark vuurbestendig.

  Container met 2 pushkleppenSlanke container van hoogwaardig kunststof met twee...

  Container met 2 pushkleppenSlanke container van hoogwaardig kunststof met twee pushkleppen waardoor geurtjes binnen en insecten buiten gehouden worden. Voorzien van deur voor...

  494,95 €
  Bekijken
 • Bica 897 Afvalbak open 40+20 ltr
  Voorradig
  Bica 897 Afvalbak open 40+20 ltr

  Bica 897 Afvalbak open 40+20 ltrStrakke en functionele afvalbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met klepdeksel met grote inwerpopening en aan de voorzijde voorzien van een ronde inwerpopening. De stevige deur met softclose magneetsluiting biedt toegang tot de binnenbak van 20 liter. Deze dient voor het afval dat via de ronde inwerpopening aan de voorzijde ingeworpen wordt.

  Bica 897 Afvalbak open 40+20 ltrStrakke en functionele afvalbak van hoogwaardig...

  Bica 897 Afvalbak open 40+20 ltrStrakke en functionele afvalbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met klepdeksel met grote inwerpopening en aan de voorzijde voorzien van een...

  509,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Rubbermaid Landmark Container 190 liter

  Afvalcontainer met vuilniszakhouder Container met uitschuifbare vuilniszakhouder en twee pushkleppen. Hij is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is daardoor goed bestand tegen welk weertype dan ook. Dé container voor een opgeruimde (werk)omgeving!

  Afvalcontainer met vuilniszakhouder Container met uitschuifbare vuilniszakhouder en...

  Afvalcontainer met vuilniszakhouder Container met uitschuifbare vuilniszakhouder en twee pushkleppen. Hij is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is daardoor goed bestand tegen...

  509,95 €
  Bekijken
 • Bica 834 Afvalscheidingsunit 3x45 ltr
  Voorradig
  Bica 834 Afvalscheidingsunit 3x45 ltr

  Bica 834 Afvalscheidingsunit 3x45 ltrElegante en functionele afvalscheidingsbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met klepdeksel met inwerpopeningen voor 3 afvalstromen. De unit heeft een ronde inwerpopening, een langwerpige papieropening en een grote vierkante inwerpopening. De geïntegreerde afvalzakhouders zorgen ervoor dat de afvalzak op zijn plaats blijft en snel verwisseld kan worden.

  Bica 834 Afvalscheidingsunit 3x45 ltrElegante en functionele afvalscheidingsbak van...

  Bica 834 Afvalscheidingsunit 3x45 ltrElegante en functionele afvalscheidingsbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met klepdeksel met inwerpopeningen voor 3 afvalstromen. De...

  519,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Bica 837 Afvalscheidingsunit 3x45 ltr

  Bica 837 Afvalscheidingsunit 3x45 ltr Elegante en functionele afvalscheidingsbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met klepdeksel met 3 grote vierkante inwerpopeningen voor verschillende afvalstromen. De geïntegreerde afvalzakhouders zorgen ervoor dat de afvalzak op zijn plaats blijft en snel verwisseld kan worden. Voorzien van verstelbare pootjes.

  Bica 837 Afvalscheidingsunit 3x45 ltr Elegante en functionele afvalscheidingsbak van...

  Bica 837 Afvalscheidingsunit 3x45 ltr Elegante en functionele afvalscheidingsbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met klepdeksel met 3 grote vierkante inwerpopeningen voor...

  519,95 €
  Bekijken
 • Bica 898 Afvalbak met deksel 40+20 ltr
  Voorradig
  Bica 898 Afvalbak met deksel 40+20 ltr

  Bica 898 Afvalbak met deksel 40+20 ltr Strakke en functionele afvalbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met gesloten klepdeksel dat door de brede handgreep makkelijk te openen is en aan de voorzijde voorzien is van een ronde inwerpopening. De deur met softclose magneetsluiting biedt toegang tot de binnenbak van 20 liter. Deze dient voor het afval dat via de inwerpopening ingeworpen wordt.

  Bica 898 Afvalbak met deksel 40+20 ltr Strakke en functionele afvalbak van hoogwaardig...

  Bica 898 Afvalbak met deksel 40+20 ltr Strakke en functionele afvalbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met gesloten klepdeksel dat door de brede handgreep makkelijk te openen...

  529,95 €
  Bekijken