afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

PETman voor het weggooien van plastic flessen Er zijn 3 producten

PETman afvalbalbak voor statiegeld flessen

Eenvoudig plastic flessen inzamelen met de PETman

Met de PEtman zorg je er voor dat het inzamelen van plastic flessen een fluitje van een cent wordt. De PETman is een grote plastic fles met een inwerpopening aan de voorzijde die er voor zorgt dat uw bezoekers, leden, leerlingen of personeel eenvoudig een gebruikte PETfles kan weggooien. Dit voorkomt onnodige rommel op straat en u draagt ook uw steentje bij aan een beter milieu. De PETman is 1,80 meter hoog en heeft een doorsnede van bijna 60 cm. De PETman heeft een inhoud van 210 liter.

Lees meer »

 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Voorradig
  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman,...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

 • Wikkel voor PETman
  Voorradig
  Wikkel voor PETman

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek...

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds...

  74,95 €
  Bekijken
 • PETman
  Voorradig
  PETman

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles aan tot het scheiden van flesjes. Bijpassende afvalzakken houden de binnenkant schoon. Wikkel apart leverbaar (en vanaf 5 stuks te personaliseren).

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor...

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles...

  252,50 €
  Bekijken

Grote afvalbak van hoogwaardig kunststof

De PETman afvalbak voor plastic flessen is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is zeer geschikt voor vele toepassingen op het gebied van plastic flessen afval. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles aan tot het scheiden van flesjes. Bijpassende afvalzakken houden de binnenkant schoon.

De PETman is verkrijgbaar in diverse kleuren

De PETman in ons assortiment is verkrijgbaar in geel, wit, zwart, blauw en oranje. Andere kleuren behoren eventueel tot de mogelijkheden maar moeten speciaal worden geproduceerd en gaan pas vanaf grotere aantallen. Neem contact op voor meer informatie.

Hoogwaardige afvalbak voor PET flessen online bestellen

Productinformatie inzamel fles voor PET flessen online bestellen

Grote afvalbak voor plastic flessen bestellen geschikt voor gebruik buiten: De inzamel fles voor PET flessen is geschikt voor buitengebruik.
Online 240 liter foliestek minicontainer bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De inzamel fles voor PET flessen is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites inzamel fles voor PET flessen

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren flesjes en flessen voor de inzamel fles voor PET flessen.

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken
• 50 jaar natuur en milieu
Statiegeld Nederland - Innamepunten in Nederland
Statiegeld Nederland - Statiegeld in Nederland
Rijksoverheid - Statiegeld op kleine plastic flesjes
Alles over sport - Algemene info voor sportverenigingen