afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

120 liter minicontainer kopen webshop Er zijn 7 producten

120 liter minicontainer kopen webshop

Een 120 liter minicontainer kopen in de webshop

Wilt u een 120 liter minicontainer kopen? Dan kan dat gemakkelijk en snel in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl, in onze webshop met afvalcontainers vindt u 120 liter minicontainers in diverse kleuren. De minicontainers zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen; blauwe minicontainer 120 liter, bruine minicontainer 120 liter, gele minicontainer 120 liter, grijze minicontainer 120 liter, groene minicontainer 120 liter en rode minicontainer 120 liter.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

 • Voorradig
  Deksel mobiele container, Rubbermaid

  Deksel mobiele container, RubbermaidDeksel voor Mobiele container (onderbak apart bestellen).

  Deksel mobiele container, RubbermaidDeksel voor Mobiele container (onderbak apart...

  Deksel mobiele container, RubbermaidDeksel voor Mobiele container (onderbak apart bestellen).

  13,95 €
  Bekijken
 • Mobiele container 110 ltr, Rubbermaid
  Voorradig
  Mobiele container 110 ltr, Rubbermaid

  Mobiele container 110 ltr, RubbermaidMobiele container basis van polypropyleen met ergonomische handgrepen. De verzonken wielen besparen ruimte. Scharnierend deksel in diverse kleuren leverbaar (apart bestellen).

  Mobiele container 110 ltr, RubbermaidMobiele container basis van polypropyleen met...

  Mobiele container 110 ltr, RubbermaidMobiele container basis van polypropyleen met ergonomische handgrepen. De verzonken wielen besparen ruimte. Scharnierend deksel in diverse...

 • Voorradig
  Mini-container 120 liter donkergrijs met gekleurd...

  Mini-container met gekleurd dekselDe tweewiel-containers met gekleurd deksel, worden hoofdzakelijk gebruikt voor het inzamelen van afval. De mini-containers staan bekend als zeer degelijk en worden dus ook ingezet als opslagcontainer diverse andere materialen. De containers beschikken over 2 stevige zwarte wielen en een degelijke handgreep zodat de mini-container makkelijk is te verplaatsen.

  Mini-container met gekleurd dekselDe tweewiel-containers met gekleurd deksel, worden...

  Mini-container met gekleurd dekselDe tweewiel-containers met gekleurd deksel, worden hoofdzakelijk gebruikt voor het inzamelen van afval. De mini-containers staan bekend als...

  52,95 €
  Bekijken
 • Mini-container 120 liter
  Voorradig
  Mini-container 120 liter

  Mini-container De tweewiel-containers, ofwel mini-containers, worden hoofdzakelijk gebruikt voor het inzamelen van afval. De mini-containers staan bekend als de sterkste op de markt en worden dus ook ingezet als opslagcontainer diverse materialen en vloeistoffen. De containers beschikken over 2 stevige zwarte wielen en een degelijke handgreep zodat de mini-container makkelijk is te verplaatsen.

  Mini-container De tweewiel-containers, ofwel mini-containers, worden hoofdzakelijk...

  Mini-container De tweewiel-containers, ofwel mini-containers, worden hoofdzakelijk gebruikt voor het inzamelen van afval. De mini-containers staan bekend als de sterkste op de...

  52,95 €
  Bekijken
 • Glascontainer met glasrozet
  Voorradig
  Glascontainer met glasrozet

  Minicontainer met glasrozet 120 literDe groene container is speciaal gemaakt om glas in te gooien. Mocht u deze niet willen gebruiken voor glas is dat ook geen probleem. De deksel kan namelijk net als bij de grijze en groene bak opengemaakt worden.

  Minicontainer met glasrozet 120 literDe groene container is speciaal gemaakt om glas in...

  Minicontainer met glasrozet 120 literDe groene container is speciaal gemaakt om glas in te gooien. Mocht u deze niet willen gebruiken voor glas is dat ook geen probleem. De...

 • Voorradig
  5x Mini-container 120 liter

  Mini-container 120 liter BULK voordeel De mini containers in bulk zijn nu ook verkrijgbaar in antraciet (niet afgebeeld) en lichtblauw. Het is natuurlijk ook mogelijk de containers in 2 of 3  verschillende kleuren te bestellen (contact opnemen 010 223 53 12), mits u natuurlijk een bulk aantal van 5 stuks aanhoudt. De tweewiel-containers worden hoofdzakelijk gebruikt voor het inzamelen van afval.

  Mini-container 120 liter BULK voordeel De mini containers in bulk zijn nu ook...

  Mini-container 120 liter BULK voordeel De mini containers in bulk zijn nu ook verkrijgbaar in antraciet (niet afgebeeld) en lichtblauw. Het is natuurlijk ook mogelijk de...

  Aanbieding! 235,95 €
  Bekijken

Gemakkelijk afval inzamelen met een 120 liter minicontainer

De minicontainers in het assortiment van Afvalcontainerkopen.nl zijn gemaakt van sterk materiaal en hebben een lange levensduur. Dankzij de minicontainers kunt u gemakkelijk afval inzamelen, daarnaast is het ook mogelijk de minicontainers te gebruiken voor de opslag van materialen of vloeistoffen. De minicontainers zijn uitgerust met 2 sterke zwarte wielen zodat ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden wanneer dit gevraagd wordt.

Minicontainers voor thuis of kantoor

De minicontainers zijn niet alleen thuis te gebruiken maar ook in de zakelijke markt worden de containers veelvuldig gebruikt. Afvalconatinerkopen.nl levert de minicontainers dan ook aan de zakelijke markt en particuliere gebruikers. Hoewel de minicontainers slechts in 6 standaard kleuren beschikbaar zijn is het bij zakelijke bestellingen altijd mogelijk om de minicontainers in de bedrijfshuisstijl te produceren. U kunt hierbij denken aan bestickering of productie in eigen (huisstijl) kleuren, voor meer informatie betreffende deze optie verzoeken wij u telefonisch of per email contact op te nemen.

Verkrijgbare modellen 120 liter mini-container kopen in de webshop

Productinformatie 120 liter mini-container kopen in de webshop

120 liter minicontainer kopen webshop geschikt voor gebruik buiten: Minicontainer 120 liter geschikt voor buitengebruik.
120 liter minicontainer kopen webshop zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: Minicontainer 120 liter geschikt voor intensief gebruik.