afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Statiegeld aluminium blikjes weggooien met de Canman Er zijn geen producten

Statiegeld aluminium blikjes weggooien met de Canman

Eenvoudig alumiminium statiegeld blikjes opruimen

Wil je eenvoudig zorgen dat er minder blikjes zomaar worden weggegooid en hier ook nog eens wat statiegeld mee verdienen, dan is de Canman je "partner in crime". De Canman is een zeer ruime afvalbak met een opvallende uitstraling in de vorm van een aluminium blikje. De Canman heeft een ruime inhoud van maar liefst 145 liter en een hoogte van 90cm met een doorsnede van 50cm. Zo ben je er absoluut van verzekerd dat er veel aluminium blikjes worden ingezameld en er ook nog eens een extraatje in de vorm van statiegeld kan worden binnegehaald. Het geld kan natuurlijk worden besteed aan bijvoorbeeld een goed (milieu) doel.

Lees meer »

Nieuwe regelgeving om zwerfafval aluminium blikjes tegen te gaan

Vanaf 31 december 2022 zit er statiegeld op blikjes die je gaat kopen. Supermarkten worden vanaf die dag verplicht om blikjes in te gaan nemen, andere ondernemers mogen zich vrijwillig aanmelden. Maar waarom zou je dat doen, of waarom zou je de Canman aanschaffen als bedrijf, school, stichting of sportvereniging? De reden is natuurlijk heel simpel... je bespaart op afvalkosten, steunt er goede doelen mee en helpt zwerfafval voorkomen. Kortom een win win situatie voor iedereen!!!

Afvalbak Canman met eigen wikkels

De Canman is natuurlijk een opvallende verschijning maar wist je dat je de Canman nog verder kunt "aankleden". In ons assortiment vind je standaard wikkels om extra aandacht te vragen voor het inzamelen van de aluminium blikjes maar het is ook mogelijk wikkels op maat te laten vormgeven in onze eigen studio, ook is het mogelijk een eigen ontwerp aan te leveren, de wikkels kunnen wij dan voor je produceren.

Canman afvalbak is nu te koop

De Canman voor lege blikjes online bestellen

Productinformatie statiegeld aluminium blikjes weggooien met de Canman

De grote afvalbak in blikjes vorm gebruik buiten.: De grote afvalbak in blikjes vorm is geschikt voor buitengebruik.
De grote afvalbak in blikjes vorm gemaakt van sterke en degelijke materialen: De grote afvalbak in blikjes vorm is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites ruime Canman afvalbak

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren statiegeld blikjes afvalbak.

Statiegeld Nederland blik
Statiegeld op blikjes - Plastic soup foundation
Statiegeld op blikjes is een feit