afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Inzamelen van plastic flesjes op school Er zijn 3 producten

Plastic flesjes inzamelen op school met de PETman

Plastic flesjes inzamelen op school of scholengemeenschap

Wilt u uw school of scholengemeenschap schoon houden en wilt u daarnaast ook nog extra inkomsten genereren voor uw school of een goed doel? Dan is de PETman afvalbak voor uw scholengemeenschap een uitstekende optie. De PETman afvalbak is een opvallende afvalbak in flesvorm die speciaal ontworpen is om plastic statiegeld flesjes in te zamelen. De afvalbak heeft een inwerpopening aan de voorzijde zodat uw leerlingen of leerkrachten eenvoudig hun statiegeld flesjes kunnen weggooien. De PETman kan worden beschermd met speciale vuilniszakken om te voorkomen dat deze snel vies wordt.

Lees meer »

 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Voorradig
  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman,...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

 • Wikkel voor PETman
  Voorradig
  Wikkel voor PETman

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek...

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds...

  74,95 €
  Bekijken
 • PETman
  Voorradig
  PETman

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles aan tot het scheiden van flesjes. Bijpassende afvalzakken houden de binnenkant schoon. Wikkel apart leverbaar (en vanaf 5 stuks te personaliseren).

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor...

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles...

  252,50 €
  Bekijken

Een kunststof afvalbak met ruime inhoud om flesjes op school in te zamelen

De PETman kunststof afvalbak heeft een ruime inhoud van 210 liter en is dankzij de opvallende vormgeving een echte eye-catcher!!! De PETman is 1,8meter hoog en heeft een breedte van 0,58meter. De PETman kan worden aangekleed met een eigen wikkel naar keuze of een standaard wikkel uit onze webshop. Afhankelijk van het doel van de inzamling kan het wikkel in onze eigen studio naar uw wens worden vormgegeven en geproduceerd. Ook is het mogelijk een eigen ontwerp aan te leveren, ook op dit gebied kunnen wij u adviseren.

Afvalbak voor PETflesjes op school verkrijgbaar in diverse kleuren

De afvalbak voor PETflesjes is verkrijgbaar in meerdere kleuren in onze webshop. De afvalbakken zijn er in blauw, oranje, geel, wit en zwart zodat er altijd wel een kleur is die past bij uw school of scholengemeenschap. In grote aantallen bestaat de mogelijkheid om eventueel een andere kleur PETman's te laten produceren.

PETflesjes afval bak voor scholen online bestellen

Productinformatie statiegeld flesjes afvalbak online bestellen

Afvalbak voor PETflesjes bestellen geschikt voor gebruik buiten: De statiegeld flesjes afvalbak is geschikt voor buitengebruik.
Plastic flesjes afvalcontainer bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialenDe statiegeld flesjes afvalbak is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites statiegeld flesjes afvalbak

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren flesjes en flessen voor de statiegeld flesjes afvalbak.

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken
• 50 jaar natuur en milieu
Statiegeld Nederland - Innamepunten in Nederland
Statiegeld Nederland - Statiegeld in Nederland
Rijksoverheid - Statiegeld op kleine plastic flesjes
Alles over sport - Algemene info voor sportverenigingen