afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Groene minicontainer 240 liter Er zijn 2 producten

Groene minicontainer 240 liter voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Groene minicontainer 240 liter

Met behulp van de groene minicontainer 240 liter is het eenvoudig om uw vuilnis en andere soorten afval te verwerken of tijdelijk op te slaan totdat het vuil wordt opgehaald door de gemeente of de private partijen die zich richten op het verwerken van afval. De groene minicontainer heeft een inhoud van 240 liter en zorgt voor een opgeruimde woon- en werkomgeving.

Lees meer »

 • Think MegaBini ontgeurder navulling
  Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder navulling

  Think MegaBini ontgeurder navullingNavulling membraan voor Think MegaBini houder voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Per 2 stuks verpakt. Houder apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurder navullingNavulling membraan voor Think MegaBini houder voor...

  Think MegaBini ontgeurder navullingNavulling membraan voor Think MegaBini houder voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke...

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

De groene minicontainer 240 liter voor papier, groente-, fruit- en tuinafval (GFT)

De groene minicontainer 240 liter voor papier, groente-, fruit- en tuinafval (GFT) is speciaal ontwikkeld voor het afvoeren van deze genoemde afvalstromen, al zijn de groene minicontainers natuurlijk ook geschikt voor andere soorten afval. Na het introduceren van de grijze minicontainer in de jaren 70 en het scheiden van afval in de decennia daarna was het van belang een goed kleuronderscheid te hebben tussen de containers. In sommige gemeentes is er al sprake van een derde kleur, namelijk oranje om bijvoorbeeld flessen, plastic en drankverpakkingen af te voeren.

Groene minicontainer 240 liter gemaakt van zeer sterke materialen

De groene minicontainer 240 liter is gemaakt van zeer sterke materialen en garandeert zodoende intensief gebruik. Dankzij de degelijke kwaliteit van de minicontainer 240 liter bent u verzekerd van een lange levensduur en zorgt u er voor dat u afval, huisvuil en groente, fruit of tuinafval zonder problemen jarenlang kunt afvoeren.

Verkrijgbare modellen groene minicontainers 240 liter

 1. Groene minicontainer 240 liter
 2. Groene minicontainer 360 liter
 3. Groene minicontainers
 4. Groene minicontainer 120 liter
 5. Groene minicontainer 140 liter

Productinformatie groene minicontainer 240 liter

De groene minicontainer 240 liter is geschikt voor buitengebruik.: De groene minicontainer 240 liter is geschikt voor buitengebruik.

De groene minicontainer 240 liter is geschikt voor intensief gebruik.: De groene minicontainer 240 liter is geschikt voor intensief gebruik.