afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Wand- paalbevestiging Er zijn 30 producten

afvalbakken met wand- paalbevestiging te koop

Diverse buitenafvalbakken voor wand- en paalbevestiging

In ons assortiment vindt u een breed scala aan afvalbakken die geschikt zijn voor wand- of paalbevestiging. Naast de diverse afvalcontainers bevat ons assortiment ook bijpassende accessoires voor bevestiging, enkele palen maar ook dubbele palen voor de bevestiging van de buitenafvalbakken. De afvalcontainers zijn er van geperforeerd staal tot kunststof en van vuurvaste containers tot aluminium, kortom voor ieder afvalprobleem hebben wij een oplossing!

Bevestiging op wand of paal

De diverse buitenafvalbakken zijn geschikt voor bevestiging op paal, wand of bijvoorbeeld een bestaande paal (verkeerspaal) of een lantarenpaal. Dankzij de buitenafvalbakken voorkomt u dat rondslingerend vuil de openbare ruimte bepaald, maar het is natuurlijk ook mogelijk de buitenafvalbakken te gebruiken bij scholengemeenschappen, sportverenigingen, bedrijven en/of gewoon rondom uw woning.

Uitgebreid assortiment buitenafvalbakken voor wand- en paalbevestiging

Bij afvalcontainerkopen.nl vindt u een uitgebreid assortiment buitenafvalbakken voor wand- en paalbevestiging. Diverse modellen, van klein tot groot en daarnaast beschikbaar in vele kleuren en uitvoeringen, er is kortom altijd wel een buitenafvalbak die voldoet aan uw vraag. Al onze bestellingen worden geleverd binnen 3 tot 5 werkdagen, wanneer dit nodig is kan het natuurlijk altijd zodanig ingepland worden om aan een snellere levering te voldoen.

Verkrijgbare modellen voor wand- en paalbevestiging (enkele voorbeelden)

 1. Kunststof buitenafvalbak h74
 2. Doggybin
 3. Kunststof buitenafvalbak
 4. Afvalbak Cibeles 50 ltr
 5. Nickleby

Productinformatie buitenafvalbakken voor wand- en paalbevestiging

Brievenbus geschikt voor gebruik buiten: De diverse buitenafvalbakken voor wand- en paalbevestiging  zijn geschikt voor buitengebruik.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaal: De opvallende buitenafvalbakken voor wand- of paalbevestiging zijn vuurbestendig en voorkomen brandjes of smeulen.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaalDe diverse buitenafvalbakken voor wand- en paalbevestiging zijn geschikt voor intensief gebruik.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaal: De opvallende buitenafvalbakken voor wand- of paalbevestiging zijn uitgerust met een metalen binnenemmer

 • Bevestigingsmateriaal voor muur/wand BINsystem
  Voorradig
  Bevestigingsmateriaal voor muur/wand BINsystem

  Bevestigingsmateriaal buitenafvalbakkenMontagemateriaal om de Basic en Single BINsystem buitenafvalbak aan een muur/wand te bevestigen. Bevat 4 bouten en pluggen.

  Bevestigingsmateriaal buitenafvalbakkenMontagemateriaal om de Basic en Single BINsystem...

  Bevestigingsmateriaal buitenafvalbakkenMontagemateriaal om de Basic en Single BINsystem buitenafvalbak aan een muur/wand te bevestigen. Bevat 4 bouten en pluggen.

 • BINsystem inworpverkleiner
  Voorradig
  BINsystem inworpverkleiner

  Tussenstrip voor verkleinen inwerpopening buitenafvalbakVerklein eenvoudig de inworpopening van uw BINsystem afvalbak door middel van een tussenstrip van gepoedercoat verzinkt staal.

  Tussenstrip voor verkleinen inwerpopening buitenafvalbakVerklein eenvoudig de...

  Tussenstrip voor verkleinen inwerpopening buitenafvalbakVerklein eenvoudig de inworpopening van uw BINsystem afvalbak door middel van een tussenstrip van gepoedercoat verzinkt...

 • Voorradig
  Paal

  Bevestigingspaal voor (buiten) afvalbakkenStaalverzinkte buispaal met stevige grondankers. Bevestigingspalen voor het het vastzetten van diverse soorten afvalcontainers, afvalbakken, buitenafvalbakken en staande afvalbakken

  Bevestigingspaal voor (buiten) afvalbakkenStaalverzinkte buispaal met stevige...

  Bevestigingspaal voor (buiten) afvalbakkenStaalverzinkte buispaal met stevige grondankers. Bevestigingspalen voor het het vastzetten van diverse soorten afvalcontainers,...

 • Paalhouder BINsystem
  Voorradig
  Paalhouder BINsystem

  Paalhouder voor bevestiging buitenafvalbak(ken)Paalhouder van thermisch verzinkt staal om de Basic en Single BINsystem buitenafvalbak aan een (lantaarn)paal te bevestigen. Inclusief bouten en moeren. Exclusief spanringen (apart te bestellen).

  Paalhouder voor bevestiging buitenafvalbak(ken)Paalhouder van thermisch verzinkt staal...

  Paalhouder voor bevestiging buitenafvalbak(ken)Paalhouder van thermisch verzinkt staal om de Basic en Single BINsystem buitenafvalbak aan een (lantaarn)paal te bevestigen....

 • Voorradig
  Kunststof buitenafvalbak h74

  Buitenafvalbak van kunststofSterke afvalbak van kunststof uitgevoerd in 1 kleur, de vuilnisbak is in 2 verschillende kleuren voorradig. Een opvallende oranje buitenafvalbak of de wat meer neutrale vuilnisbak in het groen. Voor beide geldt dat ze aan een wand of paal kunnen worden bevestigd zodat u in uw woon- of werkomgeving niet meer wordt geconfronteerd met zwerfafval.

  Buitenafvalbak van kunststofSterke afvalbak van kunststof uitgevoerd in 1 kleur, de...

  Buitenafvalbak van kunststofSterke afvalbak van kunststof uitgevoerd in 1 kleur, de vuilnisbak is in 2 verschillende kleuren voorradig. Een opvallende oranje buitenafvalbak of...

  79,95 €
  Bekijken
 • BINsystem asbak in profiel
  Voorradig
  BINsystem asbak in profiel

  Asbakmodel voor aluminium profielFraai vormgegeven asbak van RVS voor plaatsing in een BINsystem aluminium profielstaander.

  Asbakmodel voor aluminium profielFraai vormgegeven asbak van RVS voor plaatsing in een...

  Asbakmodel voor aluminium profielFraai vormgegeven asbak van RVS voor plaatsing in een BINsystem aluminium profielstaander.

  Aanbieding! 96,95 €
  Bestellen Bekijken
 • Voorradig
  Kunststof buitenafvalbak

  Kunststof vuilnisbak Afvalbak van UV-bestendige HDPE kunststof voor wand- of paalbevestiging, verkrijgbaar in 3 verschillende combinaties van 2 kleuren. De bakken zijn zeer duurzaam en hebben een mooi design. In deze afvalbak gooi je met plezier afval weg. De buitenafvalbakken hebben een inhoud van 50 liter in totaal en zijn voor buitengebruik.

  Kunststof vuilnisbak Afvalbak van UV-bestendige HDPE kunststof voor wand- of...

  Kunststof vuilnisbak Afvalbak van UV-bestendige HDPE kunststof voor wand- of paalbevestiging, verkrijgbaar in 3 verschillende combinaties van 2 kleuren. De bakken zijn zeer...

  121,95 €
  Bekijken
 • Afvalbak Cibeles 50 ltr
  Voorradig
  Afvalbak Cibeles 50 ltr

  Afvalbak voor buitenBuitenafvalbak van UV-bestendig geïnjecteerd HDPE voor wand- of paalbevestiging. De kap beschermt tegen inregenen en voorkomt de inworp van volumineus afval. Voorzien van asbak op de top. Na het ontgrendelen via een driekantslot kan de afvalbak via de voorzijde volledig uitgenomen worden. De extra handgreep aan de voorzijde vergemakkelijkt het ledigen. 

  Afvalbak voor buitenBuitenafvalbak van UV-bestendig geïnjecteerd HDPE voor wand- of...

  Afvalbak voor buitenBuitenafvalbak van UV-bestendig geïnjecteerd HDPE voor wand- of paalbevestiging. De kap beschermt tegen inregenen en voorkomt de inworp van volumineus afval....

 • BINsystem plastic zakjes
  Voorradig
  BINsystem plastic zakjes

  Plastic zakjes voor hondenpoepPlastic hondenpoepzakjes (4000 stuks totaal) op rol voor plaatsing in de speciale dispenser van de BINsystem Hondenhalte. De plastic zakjes zijn biologisch afbreekbaar.

  Plastic zakjes voor hondenpoepPlastic hondenpoepzakjes (4000 stuks totaal) op rol voor...

  Plastic zakjes voor hondenpoepPlastic hondenpoepzakjes (4000 stuks totaal) op rol voor plaatsing in de speciale dispenser van de BINsystem Hondenhalte. De plastic zakjes zijn...

 • BINsystem buisbeugel
  Voorradig
  BINsystem buisbeugel

  Buisbeugel voor bevestiging BINsystem buitenafvalbakken Buisbeugel van thermisch verzinkt staal met lange palen en grondanker.

  Buisbeugel voor bevestiging BINsystem buitenafvalbakken Buisbeugel van thermisch...

  Buisbeugel voor bevestiging BINsystem buitenafvalbakken Buisbeugel van thermisch verzinkt staal met lange palen en grondanker.

 • Voorradig
  Beugel/statief

  Statief afvalbakkenAluminium beugel/statief voor de bevestiging van buitenafvalbakken AK888000 en AK888500. Bevestigingsmaterialen zijn los verkrijgbaar.

  Statief afvalbakkenAluminium beugel/statief voor de bevestiging van buitenafvalbakken...

  Statief afvalbakkenAluminium beugel/statief voor de bevestiging van buitenafvalbakken AK888000 en AK888500. Bevestigingsmaterialen zijn los verkrijgbaar.

 • Voorradig
  Afvalbak Cibeles 50 ltr met cassette voor...

  HondenafvalbakBuitenafvalbak van UV-bestendig geïnjecteerd HDPE voor wand- of paalbevestiging. Voorzien van cassette voor hondenpoepzakjes en asbak op de top. De kap beschermt tegen inregenen en voorkomt de inworp van volumineus afval. Na het ontgrendelen via een driekantslot kan de afvalbak via de voorzijde volledig uitgenomen worden. Zakjes kunnen apart besteld worden.

  HondenafvalbakBuitenafvalbak van UV-bestendig geïnjecteerd HDPE voor wand- of...

  HondenafvalbakBuitenafvalbak van UV-bestendig geïnjecteerd HDPE voor wand- of paalbevestiging. Voorzien van cassette voor hondenpoepzakjes en asbak op de top. De kap beschermt...

 • Voorradig
  Ronde buitenafvalbak met regendak

  RVS afvalbak met dakOpvallende afvalbak van gepoedercoat staal of mat RVS buitenafvalbak in beugel op poten met gegalvaniseerde binnenbak. Te bevestigen aan de grond. De afvalbak heeft een deksel zodat u geen last van de inslag van regen, sneeuw en wind.

  RVS afvalbak met dakOpvallende afvalbak van gepoedercoat staal of mat RVS...

  RVS afvalbak met dakOpvallende afvalbak van gepoedercoat staal of mat RVS buitenafvalbak in beugel op poten met gegalvaniseerde binnenbak. Te bevestigen aan de grond. De...

 • Voorradig
  Afvalbak 35 ltr op paal

  Halfronde afvalbakHalfronde, gedeeltelijk geperforeerde afvalbak van metaal op paal. De bak kan geleegd worden door het losdraaien van de sluitschroef, de bak is dan zijwaarts kantelbaar.

  Halfronde afvalbakHalfronde, gedeeltelijk geperforeerde afvalbak van metaal op paal. De...

  Halfronde afvalbakHalfronde, gedeeltelijk geperforeerde afvalbak van metaal op paal. De bak kan geleegd worden door het losdraaien van de sluitschroef, de bak is dan zijwaarts...

 • Voorradig
  Afvalbak 80 ltr op statief

  Grote afvalbak voor buitenRonde, gedeeltelijk geperforeerde afvalbak van metaal op statief. De bak kan geleegd worden door het losdraaien van de sluitschroef, de bak is dan kantelbaar. De afvalbak voor buiten is ook ook op de ondergrond te bevestigen maar wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal.

  Grote afvalbak voor buitenRonde, gedeeltelijk geperforeerde afvalbak van metaal op...

  Grote afvalbak voor buitenRonde, gedeeltelijk geperforeerde afvalbak van metaal op statief. De bak kan geleegd worden door het losdraaien van de sluitschroef, de bak is dan...

 • BINsystem aluminium profiel
  Voorradig
  BINsystem aluminium profiel

  Aluminium profiel voor het bevestigen van BINsystem buitenafvalbakken Set van twee lange, aluminium zijprofielen voor plaatsing in de grond. De profielstaanders zijn voorzien van een T-sleuf aan de binnenzijde waar tussen alle originele BINsystem buitenafvalbakken gemonteerd kunnen worden. Met grondanker.

  Aluminium profiel voor het bevestigen van BINsystem buitenafvalbakken Set van twee...

  Aluminium profiel voor het bevestigen van BINsystem buitenafvalbakken Set van twee lange, aluminium zijprofielen voor plaatsing in de grond. De profielstaanders zijn voorzien...

 • Voorradig
  Buitenafvalbak 45 ltr

  Vuurbestendige buitenafvalbakKlassieke buitenafvalbak van staal voor paalbevestiging. De afvalbak wordt geleverd exclusief bevestigingspaal, de paal voor dit model vuilnisbak is te bestellen in onze webshop

  Vuurbestendige buitenafvalbakKlassieke buitenafvalbak van staal voor paalbevestiging....

  Vuurbestendige buitenafvalbakKlassieke buitenafvalbak van staal voor paalbevestiging. De afvalbak wordt geleverd exclusief bevestigingspaal, de paal voor dit model vuilnisbak is...

  239,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Vuurbestendige buitenafvalbak gekleurd deksel

  Design afvalbak Kunstof afvalbak met een inhoud van 50 liter. De afvalbak heeft een mooi en onderscheidend design dat opvalt en waar je met plezier je afval in gooit. De afvalcontainer is verkrijgbaar in meerdere kleuren en is makkelijk te legen dankzij het handvat. De afvalbakken zijn te bevestigen aan een wand of op een paal.

  Design afvalbak Kunstof afvalbak met een inhoud van 50 liter. De afvalbak heeft een...

  Design afvalbak Kunstof afvalbak met een inhoud van 50 liter. De afvalbak heeft een mooi en onderscheidend design dat opvalt en waar je met plezier je afval in gooit. De...

  246,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Nickleby

  Kunststof afvalbak Afvalbak gemaakt van sterk kunststof, in ronde vorm en te bevestigen aan een wand- of paal. De paal dient apart bij te worden besteld in de shop. De afvalbak zorgt voor een opgeruimde en schone omgeving. Of het nu gaat om een bedrijfsomgeving, woonomgeving of in de (intensief gebruikte) openbare omgeving de Nickleby is een verstandige keus!

  Kunststof afvalbak Afvalbak gemaakt van sterk kunststof, in ronde vorm en te bevestigen...

  Kunststof afvalbak Afvalbak gemaakt van sterk kunststof, in ronde vorm en te bevestigen aan een wand- of paal. De paal dient apart bij te worden besteld in de shop. De afvalbak...

  249,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Vuurbestendige buitenafvalbak

  Afvalbak vuurbestendig Vuurbestendige buitenafvalbak die er voor zorgt dat er voldoende afval kan worden weggegooid, maar ook zorgt voor extra veiligheid omdat de afvalbak vuurbestendig is. Geen last van vervelende brandjes of smeulende sigarettenpeuken die ondoordacht worden weggegooid. De kunststof afvalbak is geschikt voor wand- of paalbevestiging.

  Afvalbak vuurbestendig Vuurbestendige buitenafvalbak die er voor zorgt dat er voldoende...

  Afvalbak vuurbestendig Vuurbestendige buitenafvalbak die er voor zorgt dat er voldoende afval kan worden weggegooid, maar ook zorgt voor extra veiligheid omdat de afvalbak...

  259,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Asbak met afdak

  Asbak met overkappingAluminium buitenafvalbak voor as en sigaretten met metalen binnenbak. Zowel paal- als wandbevestiging mogelijk.

  Asbak met overkappingAluminium buitenafvalbak voor as en sigaretten met metalen...

  Asbak met overkappingAluminium buitenafvalbak voor as en sigaretten met metalen binnenbak. Zowel paal- als wandbevestiging mogelijk.

 • BINsystem Basic BIN 50
  Voorradig
  BINsystem Basic BIN 50

  Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 40 literFraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt staal met inworpopening aan één zijde. Met een meegeleverde driekantsleutel is de afvalbak eenvoudig en snel te ontgrendelen.

  Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 40 literFraai vormgegeven,...

  Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 40 literFraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt staal met inworpopening aan...

  Aanbieding! 329,95 €
  Bekijken
 • Buitenafvalbak met afdak 16 ltr
  Voorradig
  Buitenafvalbak met afdak 16 ltr

  Aluminium buitenafvalbakAluminium afvalbak en asbak met aluminium binnenbak, de buitenafvalbak is geschikt voor wandbevestiging. De afmeting van de binnenbak bedraagt 36x18 cm en de afvalbak met asbak heeft een hoogte van 26 cm. 

  Aluminium buitenafvalbakAluminium afvalbak en asbak met aluminium binnenbak, de...

  Aluminium buitenafvalbakAluminium afvalbak en asbak met aluminium binnenbak, de buitenafvalbak is geschikt voor wandbevestiging. De afmeting van de binnenbak bedraagt 36x18 cm...

  329,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Buitenafvalbak 50 ltr

  Afvalbak voor buitenAluminium buitenbak met vuurbestendige binnenemmer. Standaard leverbaar in 3 kleuren, overige kleuren leverbaar tegen meerprijs. De buitenafvalbak wordt geleverd exlusief statief om de bak te bevestigen, deze is echter wel los bij te bestellen.

  Afvalbak voor buitenAluminium buitenbak met vuurbestendige binnenemmer. Standaard...

  Afvalbak voor buitenAluminium buitenbak met vuurbestendige binnenemmer. Standaard leverbaar in 3 kleuren, overige kleuren leverbaar tegen meerprijs. De buitenafvalbak wordt...

  359,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Buitenafvalbak met afdak 32 ltr

  Buitenafvalbak met asbakKleine afvalbak met een inhoud van 32 liter, de afvalbak en asbak zijn van aluminium en is daarnaast uitgerust met een aluminium binnenbak. De afvalbak is geschikt voor wandbevestiging en heeft de volgende maten: afmeting binnenbak 36,5x18 cm, hoogte 56,5 cm.

  Buitenafvalbak met asbakKleine afvalbak met een inhoud van 32 liter, de afvalbak en...

  Buitenafvalbak met asbakKleine afvalbak met een inhoud van 32 liter, de afvalbak en asbak zijn van aluminium en is daarnaast uitgerust met een aluminium binnenbak. De afvalbak...

  408,95 €
  Bekijken