afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Online 240 liter foliestek minicontainer bestellen Er zijn 2 producten

minicontainer met foliestek bestellen online

Online stekfolie minicontainer 240 liter bestellen

Dankzij de foliestek minicontainers met een grote inhoud van 240 liter kunt u eenvoudig plastic afval afvoeren. Zeker in (grote) magazijnen waar veel in plastic gewikkelde pallets, rolcontainers of andere opslag wordt verwerkt is de verwerking van plastic afval van groot belang. Dankzij meerdere elastische touwen die over de minicontainer zijn gespannen kunt u het plastic afval in de minicontainer deponeren zonder dat dit er direct weer uit zal “springen”. Wanneer de minicontainer geheel gevuld is, kan de container leeg gemaakt worden door de touwen/deksel los te maken. Een stekfolie minicontainer 240 liter bestellen, kan in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl.

Lees meer »

 • Mini-container 240 ltr
  Voorradig
  Mini-container 240 ltr

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van...

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt....

  64,95 €
  Bekijken
 • Container met foliestiek
  Voorradig
  Container met foliestiek

  Container met foliestiek 240 literContainer met met inhoud van 240 liter. Gemakkelijk voor het weggooien van plastic in een speciaal daarvoor gemaakte prullenbak. Folie is gemakkelijk door de touwen heen te duwen. Daarnaast kunnen de touwen losgemaakt worden voor het leeg maken van de container. De container kan in diverse kleuren worden besteld, dit dient u dan telefonisch door te geven.

  Container met foliestiek 240 literContainer met met inhoud van 240 liter. Gemakkelijk...

  Container met foliestiek 240 literContainer met met inhoud van 240 liter. Gemakkelijk voor het weggooien van plastic in een speciaal daarvoor gemaakte prullenbak. Folie is...

  144,95 €
  Bekijken

Minicontainers beschikbaar in meerdere uitvoeringen

Naast de speciale stekfolie 240 liter minicontainers voor het verwerken van plastic afval, hebben wij ook nog 2 andere uitvoeringen in ons assortiment minicontainers; een blauwe 240 liter minicontainer met slot + gleuf en een gele 240 liter minicontainer met glasrozet. Daarnaast kunt u natuurlijk ook de standaard 240 liter miniconatainer bestellen in onze webshop.

Minicontainers verkrijgbaar in diverse kleuren

De speciale uitvoeringen zijn in principe slechts verkrijgbaar in vaste standaard kleuren, de rode stekfolie container, de blauwe slot + gleuf container en de gele glasrozet container. Wanneer u deze modellen toch in een andere (standaard) kleur zou willen ontvangen dan kunt u dit telefonisch of per email aanvragen. De 240 liter minicontainers zijn beschikbaar in de volgende kleuren, blauw, bruin, geel, grijs, groen en rood.

Verkrijgbare modellen 240 liter minicontainer met stekfolie online bestellen

Productinformatie 240 liter minicontainer met foliestek online bestellen

Online 240 liter foliestek minicontainer bestellen geschikt voor gebruik buiten: De minicontainer voor plastic afval met een inhoud van 240 liter is geschikt voor buitengebruik.
Online 240 liter foliestek minicontainer bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De minicontainer voor plastic afval met een inhoud van 240 liter is geschikt voor intensief gebruik.