afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Tilt truck bestellen Er zijn 2 producten

Tilt truck bestellen voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Rubbermaid Tilt truck bestellen voor het comfortabel afvoeren van allerlei soorten afval

Met behulp van de Rubbermaid Tilt truck is het comfortabel om allerlei soorten afval af te voeren. De Tilt truck is een supersterke -van structuurschuim gemaakte- afvalbak die uitermate geschikt is voor het afvoeren van welk soort afval u maar wenst. Of het nu gaat om “simpel” huishoudelijk afval, tuinafval of bijvoorbeeld grofvuil tijdens een verbouwing met een Tilt truck is het is een fluitje van een cent om deze afvalstromen af te voeren.

Lees meer »

 • Voorradig
  Rubbermaid Tilt truck 400 ltr

  Transportkar 400 l RubbermaidTransportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van vuil en het vervoer van middelzware materialen. Voorzien van 2 vaste en 2 zwenkwielen voor optimale wendbaarheid en ergonomische greep. Door het speciale ontwerp en de extra greep aan de onderzijde kan de Tilt Truck gecontroleerd worden geleegd door één persoon. Laadvermogen tot 400 ltr/205 kg.

  Transportkar 400 l RubbermaidTransportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van...

  Transportkar 400 l RubbermaidTransportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van vuil en het vervoer van middelzware materialen. Voorzien van 2 vaste en 2 zwenkwielen voor...

  Aanbieding! 709,95 €
  Bestellen Bekijken
 • Tilt truck 600 ltr - 272 kg
  Voorradig
  Rubbermaid Tilt truck 600 ltr

  Transportkar 600 l RubbermaidTransportkar voor het verzamelen van afval en het vervoer van middelzwaar materiaal. Voorzien van 2 handige zwenkwielen voor optimale wendbaarheid en ergonomische greep. Door het ontwerp en de extra greep aan de onderzijde kan de afvalkar gecontroleerd worden geleegd door 1 persoon. Gewelfd, scharnierend deksel apart verkrijgbaar. Laadvermogen tot 600 liter/272 kg.

  Transportkar 600 l RubbermaidTransportkar voor het verzamelen van afval en het vervoer...

  Transportkar 600 l RubbermaidTransportkar voor het verzamelen van afval en het vervoer van middelzwaar materiaal. Voorzien van 2 handige zwenkwielen voor optimale wendbaarheid...

Online te bestellen Rubbermaid Tilt truck en Mega Brute mobiele afvalverzamelaar

Naast de Tilt truck vindt u in ons assortiment ook de Mega Brute mobiele afvalverzamelaar die u online kunt bestelen, een mobiele afvalcontainer die bijvoorbeeld erg geschikt voor gebruik in hotels of horeca. De Mega Brute mobiele afvalverzamelaar is uit te rusten met een kleine extra vuilnisbak zodat u bijvoorbeeld vuil linnen- of beddengoed kunt ophalen maar ook klein “los” afval uit de prullemand op kamers of gang kunt verwijderen. Zo slaat u als gebruiker twee vliegen in één klap.

Rubbermaid Tilt truck bestellen met ergonomische handgreep voor eenvoudige lediging

De Tilt truck is uitgerust met een ergonomische handgreep aan de onderzijde zodat lediging eenvoudig is uit te voeren. De Mega Brute combineert diverse toepassingen waaronder een open te klappen achterzijde -voor het verwijderen van vuilniszakken, linnen- en beddengoed- met de mogelijkheid om schoonmaakartikelen gemakkelijk mee te voeren in een handige kleine opslagbak. Beide modellen zijn eenvoudig te bestellen in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl.

Filmpjes op Youtube met de mogelijkheden die de Rubbermaid Tilt truck en Rubbermaid Mega Brute mobiele afvalverzamelaar, vindt u op onderstaande webadressen:
Rubbermaid Tilt truck bestellen
Rubbermaid Mega Brute mobiele afvalverzamelaar bestellen

Verkrijgbare te bestellen modellen Rubbermaid Tilt truck en Mega Brute mobiele afvalverzamelaar

 1. Degelijke Rubbermaid Tilt truck te bestellen met 400 liter inhoud
 2. Degelijke Rubbermaid Tilt truck te bestellen met 600 liter inhoud
 3. Degelijke Rubbermaid Tilt truck te bestellen met 800 liter inhoud
 4. Degelijke Rubbermaid Tilt truck deksel te bestellen voor model 0,4 m3 / 0,6 m3 / 0,8 m3
 5. Degelijke Rubbermaid Mega Brute Mobile te bestellen met 450 liter inhoud
 6. Degelijke Deksel Rubbermaid Mega Brute mobiele afvalverzamelaar te bestellen

Productinformatie Rubbermaid Tilt truck bestellen

De Rubbermaid Tilt trucks bestellen zijn geschikt voor buitengebruik.: De Rubbermaid Tilt trucks bestellen zijn geschikt voor buitengebruik.

De Rubbermaid Tilt trucks bestellen zijn geschikt voor intensief gebruik.q: De Rubbermaid Tilt trucks bestellen zijn geschikt voor intensief gebruik.